Read the Official Description

Наш Универзитет вам нуди савремене студијске програме који се заснивају на кохерентности како теоријских и практичних знања и потпуно прилагођене савременим променама на тржишту рада.

Наши професори, асистенти и партнери наше Универзитета ће вам помоћи током студија са својим знањем, искуством, ентузијазмом и безусловне подршке за стицање специјалистичких знања које ће вам помоћи да у потпуности одговори на изазове савременог пословања.

Уз ваш избор отварате бројне могућности када је реч о вашем личном ангажовању, не само у оквиру нашег универзитета, али све Атлас група, од којих смо члан. На тај начин, ви ћете добити прилику да се побољша и направи боље своје знање, вештине и компетенције да стекну током студија, али и да допринесе будућем развоју и просперитету целог групе.

Факултет за пословне студије "Црна Гора Бусинесс Сцхоол", Универзитет" Медитеран "Подгорица, је млада образовна институција у Црној Гори која се постепено проширује свој наставни план и програм у циљу да задовољи потребу за квалитетан и уп-то-дате образовању младих људи. Факултет је такође обавезала да интернационализације образовања, као и на развој студијских програма на енглеском језику. Након ову обавезу, Факултет користи прилику за сарадњу са иностраним универзитетима у оквиру Темпус пројекта деби-М.

Ova škola takođe nudi:

University Mediterraenean

University Mediterranean Montenegro

Univerzitet