Pročitajte zvanični opis

Varna University of Management ( VUM ) је међународна пословна школа која се налази у Европи, Бугарској. Студенти из преко 50 земаља добијају одлично образовање за пословање и маркетинг, ИТ, туризам и хотелијерство, гастрономију и кулинарску уметност.

VUM нуди VUM бацхелор и мајстора, који се у потпуности предају на енглеском језику, у сарадњи са универзитетима у земљама као што су Велика Британија (Цардифф Мет), Швајцарска (БХМС), Холандија (Универзитет Стенден). Студенти проучавају синхронизовани наставни план и програм као у партнерским институцијама и морају да испуне исте високе стандарде у испитивањима. Дипломирају са универзитетима у партнерству и VUM .

VUM одржава одличне везе са предузећима и има дугогодишњи успех постављања својих студената са највишим послодавцима у САД-у, Аустралији, Великој Британији, Немачкој, Шпанији и Италији, само да их именујемо неколико.

VUM у глобалним ранг листама

  • VUM држи 1. место међу 1600 ХЕИ широм свијета за студентску мобилност, према престижним ранговима У-Мултиранк
  • VUM је додељен 3 Палмс оф Екцелленце - Одлична пословна школа са појачаним међународним утицајем - класификацијом Палме одличности за Источну Европу.
  • Универзитет је рангиран на 9. месту у источној Европи за диплому МБА на Бест-мастерс.цом.
  • Универзитет је рангиран на 20. месту на међународном угоститељском и туристичком менаџменту (МСц) на Бест-мастерс.цом.
  • Број публикација од стране VUM факултета и студената стекао је рангирање универзитета у првих 300 међу пословним школама широм свијета, према истраживању мреже друштвених наука (ССРН) .
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

Varna University of Management

МСц Интернатионал Хоспиталити анд Тоурисм Манагемент, коју нуди VUM , дизајниран је како би задовољио потребе менаџера, руководилаца и других професионалаца у туристичкој ... [+]

МСц Интернатионал Хоспиталити анд Тоурисм Манагемент, коју нуди VUM , дизајниран је како би задовољио потребе менаџера, руководилаца и других професионалаца у туристичкој индустрији. Универзитет је рангиран на 20. месту на међународном угоститељском и туристичком менаџменту (МСц) на Бест-мастерс.цом.

Придруживањем овом мастер програму моћи ћете да развијете своје менаџмент, истраживачке и аналитичке вјештине према највишим стандардима који су потребни за рад као члан управе на највишем нивоу у овој динамичној индустрији.... [-]

Бугарска Varna
October 2019
Redovne studije
3 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт
Address
13A Oborishte Street
Varna, Varna, Бугарска
Vebsajt
Telefon
+359 52 300 680