Pročitajte zvanični opis

Предузимање студије на пријатеља значи чланство у разноврсном и напредан академској средини која има партнерске односе у свету са угледним међународним универзитетима. Универзитет има прогресиван и врхунски истраживачки културу која је интелектуално стимулативне и академски захтевна.

На пријатеља, знамо да студенти бирају да уђу постдипломски студиј за безброј различитих разлога, и ми смо дубоко посвећени пружању подршке тежње наших ученика и побољшање њихове способности и запошљавања.

Глобална универзитет, решавању глобалних проблема - УБД ради широм света са партнерима у образовању, бизнису, здравствене заштите, развој, филантропије и владе да пронађе решења за неке од горућих проблема човечанства, и да предузме револуционарно истраживање преко академског спектра.

Дати могућност да прошири обим рада становништва са образовањем дипломирани нивоу, УБД уводи дипломске програме који студенти могу узети или са радног места или куће, са својим темпом и кроз различите путева. Са приступом учењу на радном месту интегрисан и коришћење технологије, те ефикаснији и ефикасни програми ће бити понуђен на Мастер почетни ниво из августа 2017. године.

баннер_глобал

Међународни Студенти

У почетку, УБД је отворио своја врата за стране студенте који представља претежно АСЕАН ученика. Разноликост проширио се данас са више долазе из источне Азије (Кине и Јапана), Европи, Африци и Средњем Истоку.

Мноштво основних, дипломских и истраживачких програма се нуде на пријатеља, док краћи програми су такође доступни као што су Тхе Глобал Дисцовери Програма и програма језика. Енглески је главни медиј наставе на пријатеља и широко се говори у Брунеј. Програми степени нуде стога, пружају могућности за стране студенте да приступе будућих запослења глобално. Ово окружење такође обезбеђује међународне студенте за правац да науче енглески језик током свог студирања и свакодневни живот, што га чини лакше да се спријатељи и друже.

УБД је тако пријатељско окружење и међународни студенти ће се осећати као код куће са низом клубова и ствари које треба урадити. Такође постоји низ програма како би се осигурало транзицију нових студената у пријатеља кроз јединицу за студентска питања члану Међународна студентска служба.

Енглеског језика Захтеви

За све програме, кандидати морају да имају бар кредит 6 енглеског језика у ГЦЕ 'О' нивоа испита или степен 'Б' у ИГЦСЕ енглеском језику (као другог језика) или ИЕЛТС резултат од 6,0 или ТОЕФЛ минималним укупним скором од 550.

42929_Фацтс
Programi se održavaju na:
енглески језик
Тренутно нема програма за приказ

Молимо вас да конкретизујете претрагу горе, погледајте наше популарне категорије испод или извршите претрагу кључних речи.


... or simply by choosing your degree: