Pročitajte zvanični opis

Универзитет

Година је била 1962, када професор Маноел Безерра де Мело је настао у граду Сао Пауло, основне школе, који је у то време још увек под називом "теретана". Ту је почео да Могиана организације за образовање и културу - ЦОМЕ.

Године 1964., први факултети су основани едукативни комплекс који од 1973. године постао Универзитет у Моги дас Црузес (УМЦ). Традиција и пионирски знак историја институције педесет година.

Током овог периода, УМЦ у питању припреме своје студенте, сада броји више од 20.000 у Моги дас Црузес кампуса и Вилла-Лобос / Лапа, захтевима тржишта рада и остваривање држављанства.

Тренутно Универзитет у Моги дас Црузес има на десетине предмета чији садржај и наставни-леарнинг метода се стално ажурирају и побољшана. Факултет се састоји од УМЦ 60% магистара и доктора, од којих су многи развију велике научних пројеката. Студенти такође могу да учествују у истраживачким пројектима, прима истраживачке стипендије.

У том смислу, Универзитет одржава размену са домаћим и међународним институцијама и нуди лабораторије, савремену опрему и просторе посебно дизајниране за развој наставе, предавања, конференција, међу многим другим академским активностима.

Захваљујући овим карактеристикама, Универзитет у Моги дас Црузес је изузетан у обуку професионалаца у области егзактних и технолошких наука, хуманистичких и медицинских наука. Данас је УМЦ је међу најбољим универзитетима.

Универзитет је недавно оценио од стране Министарства просвете (ОИК) и добио Напомена 4 на скали 1-5, што га сврстава међу првих приватних универзитета у Бразилу и најбоље од Алто Тиете региону.

Наша мисија

"Генерате и ширење знања да формирају друштвено одговорних професионалаца, предузетника и прерађивача савремене стварности."

Programi se održavaju na:
Portuguese (Brazil)