Read the Official Description

Презентација

Универзитет Сан Франциско (УСФ), студент има традицију чврстог институције у образовном тржишту. Они су преко 39 година искуства и 80.000 дипломаца. Присутан у градовима Браганца Паулиста, Сао Пауло (Јединице Свифт и Цамбуи), Итатиба и Сао Пауло, нуди више од 30 дипломских, 10 дипломираних, укључујући и три Мастерса и докторских студија.

Универзитет чији је главни стуб комплетан формирање студента. У том смислу, наставници раде са посвећеношћу за ученика истиче у својој струци. Изван учионице, догађаји се нуде, курсеве, пројекте и програме информисања, као и сву неопходну подршку за студента да учествују у размени и укључивање на тржиште рада, међу осталим могућностима.

За све то, УСФ је Универзитет да поред преношење знања, промовише интегрални људског развоја, учешће у сну студента да постане компетентна и успешан професионални.

Бити Заједница

УСФ је део одабране групе високошколских установа Заједнице (ИЦЕС) у Бразилу, учествује и бразилског Удружење Заједнице универзитета (АБРУЦ), која окупља 66 институција, представљајући концепте 3-5 на општи индекс Банке курсева ( ИГЦ), Министарство просвете (ОИК).

ИЦЕС одликује изврсности у својим активностима и струке да допринесе друштву. Још једна битна разлика је да је 100% средстава прикупљених од стране Заједнице улаже у предности за студенте и заједницу, јер они носе непрофитне активности.

Инспирисан темом "Образовање за мир" и дирнут њеном заштитника, Светог Фрање Асишког, мисија УСФ је производња и ширење знања, братства и солидарности. Дакле, из дана у дан, концепт "Цоммунити Цоллеге" остварује се кроз социјалне пројекте и подршку у заједници радњи и активности које имају као стуба наставе, истраживања и проширење.

Дипломирани студенти на УСФ имају прилику да искусе стварност заједнице, комбинујући теорију са праксом.

Мисија

Продуце и шире знање, ослобађајући људе за дијалог између науке и вере и промовише братство и солидарност, кроз праксу доброг и последичним мира.

Поглед

Да би се признаје за академског успеха, динамичност, иновација и посвећеност друштва, правду, мир и екологије.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Institucional USF