Read the Official Description

EFMD Equis Accredited

ЦОППЕАД је Факултет за пословне Федерални Универзитет Рио де Жанеиро (Универсидаде Савезни урадити Рио де Жанеиро - УФРЈ). Њено порекло датира до 1973 када је креиран као један од програма у оквиру Цоппе, УФРЈ Координационог за последипломске програме у инжењерству. Од самог почетка, ЦОППЕАД је вођена визијом стварања образовну институцију да испуне највише међународне стандарде у својој области. Први формативно година обележили су значајан размену факултет са неким од најбољих међународних пословних школа у САД и Европи. Године 1980, преселио се у ЦОППЕАД своју зграду у оквиру главног УФРЈ кампуса, а убрзо после, стекао статус аутономне института у саставу Универзитета, чиме је постао ЦОППЕАД Факултет за бизнис. &nbsp ЦОППЕАД Факултет за пословне је посвећена савршенству у својим пословним постдипломске наставе и истраживања. &nbsp Као део јавног универзитета Наш циљ је да допринесемо развоју Бразила пружањем едукације садашњих и будућих пословних лидера који су у стању да обављају високо како у локалном и глобалном окружењу, као и за нове факултета који могу дистрибуирати и стварање иновативних знања у пословања.  

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Master

The Coppead Graduate School of Business, the Federal University of Rio de Janeiro

ЦОППЕАД је нон-дегрее Извршни Образовни програми имају за циљ да формира и усавршавање Бразилски руководиоци у различитим областима пословања и управљања. ... [+]

ЦОППЕАД је нон-дегрее Извршни Образовни програми имају за циљ да формира и усавршавање Бразилски руководиоци у различитим областима пословања и управљања.

&nbsp

Курсеви су оријентисани ка високи менаџери у приватном и државном власништву предузећа, владине агенције и друге врсте организација.

[-]
Бразил Rio de Janeiro
March 2019
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The Coppead Graduate School of Business, the Federal University of Rio de Janeiro

ЦОППЕАД нуди 160-часовни програми континуираног образовања чији је циљ искусних професионалаца који желе да прошире своје знање и стручност у одређеној пословној пракси. ... [+]

ЦОППЕАД нуди 160-часовни програми континуираног образовања чији је циљ искусних професионалаца који желе да прошире своје знање и стручност у одређеној пословној пракси, као што су:

Услуге менаџмента Сик Сигма Управљање пројектима Ретаил Манагемент Логистичког менаџмента. [-]
Бразил Rio de Janeiro
March 2019
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom