The Coppead Graduate School of Business, the Federal University of Rio de Janeiro

Uvod

Pročitajte zvanični opis

EFMD Equis Accredited

ЦОППЕАД је Факултет за пословне Федерални Универзитет Рио де Жанеиро (Универсидаде Савезни урадити Рио де Жанеиро - УФРЈ). Њено порекло датира до 1973 када је креиран као један од програма у оквиру Цоппе, УФРЈ Координационог за последипломске програме у инжењерству. Од самог почетка, ЦОППЕАД је вођена визијом стварања образовну институцију да испуне највише међународне стандарде у својој области. Први формативно година обележили су значајан размену факултет са неким од најбољих међународних пословних школа у САД и Европи. Године 1980, преселио се у ЦОППЕАД своју зграду у оквиру главног УФРЈ кампуса, а убрзо после, стекао статус аутономне института у саставу Универзитета, чиме је постао ЦОППЕАД Факултет за бизнис. &nbsp ЦОППЕАД Факултет за пословне је посвећена савршенству у својим пословним постдипломске наставе и истраживања. &nbsp Као део јавног универзитета Наш циљ је да допринесемо развоју Бразила пружањем едукације садашњих и будућих пословних лидера који су у стању да обављају високо како у локалном и глобалном окружењу, као и за нове факултета који могу дистрибуирати и стварање иновативних знања у пословања.  

Ova škola nudi programe:
  • Portuguese (Brazil)

Pogledajte master programe » Pogledati jednogodišnji MBA » Pogledati MBA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

извршни образовни програми

Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme March 2019 Бразил Rio de Janeiro

ЦОППЕАД је нон-дегрее Извршни Образовни програми имају за циљ да формира и усавршавање Бразилски руководиоци у различитим областима пословања и управљања. [+]

ЦОППЕАД је нон-дегрее Извршни Образовни програми имају за циљ да формира и усавршавање Бразилски руководиоци у различитим областима пословања и управљања.

&nbsp

Курсеви су оријентисани ка високи менаџери у приватном и државном власништву предузећа, владине агенције и друге врсте организација.

[-]

континуираног образовања

Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme March 2019 Бразил Rio de Janeiro

ЦОППЕАД нуди 160-часовни програми континуираног образовања чији је циљ искусних професионалаца који желе да прошире своје знање и стручност у одређеној пословној пракси. [+]

ЦОППЕАД нуди 160-часовни програми континуираног образовања чији је циљ искусних професионалаца који желе да прошире своје знање и стручност у одређеној пословној пракси, као што су:

Услуге менаџмента Сик Сигма Управљање пројектима Ретаил Манагемент Логистичког менаџмента. [-]