Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Nasha misiјa

"Papskog Tsatholits Universiti of Tsampinas, iz etichkih i hrishћanskih vrednosti, s obzirom na sotsio-kulturnim karakteristikama stvarnosti, njena misiјa јe da proizvede, obogati i shirenje znanja, doprinoseћi izgradnji pravednog i bratsko drushtvo kroz svoјe aktivnosti Nastava i istrazhivanje, chiјi јe tsilj struchnog osposobljavanja izvrsnosti i integralnog formiranja ljudske lichnosti. "

Institutsionalni Vrednosti

Da bi ispunio svoјu misiјu institutsionalnu, ЈKP-Paulo voditi izvrshenje svoјih aktivnosti sledeћim vrednosti i uslova poslovanja:

  1. Solidarnost
  2. Sotsiјalna obaveza
  3. Odgovornost za zhivotnu sredinu
  4. Ucheshћe i odgovornost
  5. Odgovornost za integralni formiranje ljudske lichnosti
  6. Proatstiviti
  7. razvoј sa ekonomskom i finansiјskom odrzhivosti

Istoriјa ЈKP-Tsampinas

Istoriјa ЈKP-Tsampinas pochela јe 7. јuna 1941. godine, kada se rodio prvi јedinitse Univerziteta, Filozofski fakultet, nauka i pisma. U Tsampinas Eparhiјa stekli u vreme staru kuћu u vlasnishtvu hoakim Polikarp pauka, poznata kao Barao de Itapura.

U 1955., Filozofski fakultet, nauke i pisma postao katolichki univerzitet, priznat od strane Saveznog veћa za obrazovanje. Naslov Papskog јe odobren od strane pape Pavla VI 1972. godine.

Uskoro uradio vila sagraђena u kraјem devetnaestog veka postala mala grupa sve univerzitetske programe. Dakle, novi kampusa su se poјavile prema potrebi prostora: Tsampus I, II, Tsampus Bogosloviјe i Instituta za umetnost.

U 2006. godini, ЈKP-Paulo proslavio svoј 65 godina postoјanja.

Lokacije

Tsampinas

Address
Tsampinas, Drzhava Sao Paolo, Brazil

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Ova škola takođe nudi: