Pročitajte zvanični opis

Наша мисија

"Папског Цатхолиц Университи оф Цампинас, из етичких и хришћанских вредности, с обзиром на социо-културним карактеристикама стварности, њена мисија је да произведе, обогати и ширење знања, доприносећи изградњи праведног и братско друштво кроз своје активности Настава и истраживање, чији је циљ стручног оспособљавања изврсности и интегралног формирања људске личности. "

Институционални Вредности

Да би испунио своју мисију институционалну, ЈКП-Пауло водити извршење својих активности следећим вредности и услова пословања:

  1. Солидарност
  2. Социјална обавеза
  3. Одговорност за животну средину
  4. Учешће и одговорност
  5. Одговорност за интегрални формирање људске личности
  6. Проацтивити
  7. развој са економском и финансијском одрживости

Историја ЈКП-Цампинас

Историја ЈКП-Цампинас почела је 7. јуна 1941. године, када се родио први јединице Универзитета, Филозофски факултет, наука и писма. У Цампинас Епархија стекли у време стару кућу у власништву Хоаким Поликарп паука, позната као Барао де Итапура.

У 1955., Филозофски факултет, науке и писма постао католички универзитет, признат од стране Савезног већа за образовање. Наслов Папског је одобрен од стране папе Павла ВИ 1972. године.

Ускоро урадио вила саграђена у крајем деветнаестог века постала мала група све универзитетске програме. Дакле, нови кампуса су се појавиле према потреби простора: Цампус И, ИИ, Цампус Богословије и Института за уметност.

У 2006. години, ЈКП-Пауло прославио свој 65 година постојања.

Programi se održavaju na:
Portuguese (Brazil)

PUC-Campinas - Vídeo institucional