Pročitajte zvanični opis

О ИСПЕД

Јужни Амерички институт за истраживање и развој - ИСПЕД је бразилски компанија, са седиштем у Сао Пауло / СП заступљена у неколико градова у земљи кроз партнерство са припремне курсеве и друге компаније у сектору образовања.

Установа тражи флексибилнији приступ образовним и професионалним искуствима других земаља, као и подршку од првог контакта са издавањем и валидацију Пеераге.

Трансформација студенте у обучених професионалаца у нашој земљи је главни циљ ИСПЕД који настоји да обавештава о глобалном тржишту, посебно кроз нове могућности да институције Јужне Америке пружају.

Курсеви нуде настоје да задовоље захтеве земаља порекла, бразилски стандардима и нарочито очекивања наших ученика.

МИСИЈА

Понуда културу и професионални развој, као и међународно искуство добили од реномираних институција.

ВИЗИЈА

Да се ​​повећа број предмета и буду признати као модерна и глобализованом компаније у свету.

ВРЕДНОСТИ

Интегритет, поштовање и могућности на тржишту рада и онима који долазе код нас ради побољшања и иновативних искустава; Одговорна и одржива активна паралелно са међународним уговором који има економски раст као главни циљ; Иновативни менаџмент са отворен за нове чланове и одређених стручних и дефинисане циљеве; Амбициозан и компанија опскрбљује студенте, партнерима и осигуран, тако да сви имају раст као циљ који треба постићи; Кредит однос између професионалаца као неопходне претпоставке за стварање мреже и напредне развој наше земље.

О Универсидад Аутонома де Асунцион

КПП - Универсидад Аутонома де Асунцион је настао у 1978. кроз стварање Сцхоол оф Бусинесс Администратион (ЕСАЕ), са почетном циљу обуке кадрова за постојеће фирме у Парагвају.

Са Временом и захваљујући слици озбиљности и потражње преносе од УАА да добије квалитетно образовање и приступачан на број становника, ЕСАЕ проширио своју физичку и академски инфраструктуре, повећавајући своју понуду курсева у другим областима, као што су у друштвеним наукама, закона, хуманистичких, политику, здравство и технологију.

Од године 1991. Банка кроз Уредби бр 11615 Министарства своје земље просвете је претворен у универзитета, додатно проширује своју листу постојећих предмета и иду да пружи студентима Постдипломски Лато сенсу курсева и сенсу стрицто.

Тренутно, КПП има више од 125 споразума широм света, која је једина призната у САД од стране АЦБСП - Савет за акредитацију за пословне школе и програма. Поред овог признавања, КПП такође има велики међународни углед, који се сматрају у 2015. од стране КС најбољих универзитета један од топ 3 универзитета у Парагвају и уврштен је међу највише одговара у Латинској Америци.

Да би се постигла сву ту одговорност, УАА мисија је да настави нуди квалитетну услугу, уз одговарајуће физичке ресурсе изричито универзитетско образовање и специјализоване људске ресурсе у својим активностима, чиме се одржава своје признање боље образовне инфраструктуре Парагвај.

О Универзитету морон

УМ приватна институција која од 1960. године је посвећен настави у академској области. Тренутно има 26.000 квадратних метара образовне инфраструктуре, 6.000 м² за лабораторије и модерним своју библиотеку објеката.

За њихове учионице је прошло више од 50.000 дипломаца из једног од 10 постојећих факултета, укључујући и Медицинског факултета.

Професионалци који раде у установи су пажљиво одабрани према њиховој учинком и искуства, тако да квалитетно образовање и поштовање превагу над свим постојећим каријере на Универзитету.

Универзитет издваја за велику слику која остаје у садашњем менаџменту. Институција са широким дисциплински различитости и аутентичног демократског духа који се одликује у другачијем концепту из других приватних универзитета у Аргентини, који пружа савремени поглед у складу са потребама и захтевима своје заједнице и друштва, као и њено ширење у међународној сцени образовања.

Медицински факултет

Њени циљеви су били усмерени на стручну обуку у области науке и уметности медицине, чији је циљ да разуме структуру људског бића, промоцију здравља, превенцију и лечење болести.

Медицински факултет користи за конзумацију њену сврху, чврсте научне, техничке и хуманистички, уз присуство главних истраживача, високо квалификовани факултета и лабораторија опремљена најсавременијом технологијом у свету.

Установа се сматра једним од најбољих медицинских универзитета у свету, као свог заменика канцелара, Др. Доминго Лиотта, је светски признат као творац вештачког срца. Осим тога, важно је напоменути да А има највишу стопу одобрења за пребивалишту тестова у Аргентини, са бројевима већим од 70% својих дипломаца.

Тренутно ОНЕ је одговоран за здравље четири милиона становника, кроз посете од стране његових ученика, дакле, институција са највећим друштвене одговорности државе у односу на јавно здравље.

Са ових средстава, осигурава подстакне будуће лекаре и друге стручњаке да стекну и изграде знања да ојача теоријске основе неопходне за праксу реномиране медицине и истраживачког духа.

О Натионал Университи оф Цордоба

УНЦ - Натионал Университи оф Цордоба је започео своју каријеру у Аргентини од средине седамнаестог века, када је почела са радом под називом Колегио Макимо, где његови ученици, који су у већини били религиозни град Цордоба, примио филозофију и теологију класе .

Управо кроз рођења УНЦ да Аргентина почео своју историју у образовању. Кроз ове институције, која је за више од 400 година пружа своје образовне услуге, цео град Цордоба могу да се развијају и види, из ове институције, алумни окренути председници.

Тренутно УНЦ је најстарија институција Аргентине и много више од 110.000 студената из различитих локација преко 250 основних и постдипломских програма који се нуде и признатих широм света. Сваке године, више од 1.500 истраживачких пројеката повезани директно са њом, као и 13 факултети, 100 истраживачких центара, 25 библиотека и 16 музеја.

Правни факултет

Правног факултета и друштвених наука УНЦ је најстарији део града, поред прве зграде Универзитета, Цолегио Национал де Монсеррат а такође и других објеката тог времена.

Programi se održavaju na:
шпански

Postgrado UAA

UNC en numeros

Medicina na UM