Read the Official Description

Град на сталном потрази за нечим новим.

Рио де Жанеиро је одувек био сажетак свега што је Бразил.

То је тачка у којој културне разлике спајају, а позориште где су сви земља водећи културни покрети и догађаји организовати своје деби.

Рио је дом на самба и Босса Нова, да Бразил модерне архитектуре и савремене уметности, на конкретне поезије и нео-реалиста "Биоскоп Ново" покрета.

Град богате пластике креативност, инвентивни капацитета, фасцинантан шеме боја и "ре-измислио" материјали су прави знак Бразил вишеструких идентитета.

Ово је спонтана и не-академски облик дизајна у пракси, врста цроссдисциплине где је мода, графички дизајн и производ сусрећу у потрази за еволуцијом форми и искустава.

У оквиру граница Рио гениус лоци, ИЕД ће се фокусирати на наставне програме да у не само дизајна, моде, комуникације и визуелних уметности, али и иновативних принципима одрживе архитектуре и стратешког и услуга дизајна.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Master

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Желите ли научити маркетинг, и као и моду? Желите да научите моду, као и маркетинг? Њено место је у ИЕД Рио. У Профессионал Фасхион Мастер Мастеру, учите маркетинг са про ... [+]

ОВОГ КУРСА ЈЕ НАСТАВЉЕН НА ПОРТУГАЛНОМ ЈЕЗИКУ. У пратњи професионалаца из компанија као што су Вогуе и Осклен, студент ће развити маркетиншко-комуникациони пројекат за модни бренд.

Кроз неколико веза са тржиштем, студент ће имати актуелну визију овог подручја и моћи ће да започне сопствени бренд и да се прикључи комуникацијским одељењима великих модних компанија.

У партнерству са Леви'с, Профессионал Мастер у Фасхион Маркетинг студенту нуди прилику да ступи у контакт са свакодневним животом једне од највећих компанија за одјећу у свијету.... [-]

Бразил Rio de Janeiro
September 2019
Fleksibilno vreme
400 време
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Cassino da Urca

IED Rio - Istituto Europeo di Design
Address
Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Бразил
Vebsajt
Telefon
+55 21 3683-3786