IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Град на сталном потрази за нечим новим.

Рио де Жанеиро је одувек био сажетак свега што је Бразил.

То је тачка у којој културне разлике спајају, а позориште где су сви земља водећи културни покрети и догађаји организовати своје деби.

Рио је дом на самба и Босса Нова, да Бразил модерне архитектуре и савремене уметности, на конкретне поезије и нео-реалиста "Биоскоп Ново" покрета.

Град богате пластике креативност, инвентивни капацитета, фасцинантан шеме боја и "ре-измислио" материјали су прави знак Бразил вишеструких идентитета.

Ово је спонтана и не-академски облик дизајна у пракси, врста цроссдисциплине где је мода, графички дизајн и производ сусрећу у потрази за еволуцијом форми и искустава.

У оквиру граница Рио гениус лоци, ИЕД ће се фокусирати на наставне програме да у не само дизајна, моде, комуникације и визуелних уметности, али и иновативних принципима одрживе архитектуре и стратешког и услуга дизајна.

Ova škola nudi programe:
  • Portuguese (Brazil)

Pogledajte master programe » Pogledati Kursevi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Мастер у модном маркетингу

Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 400 време September 2019 Бразил Rio de Janeiro

Желите ли научити маркетинг, и као и моду? Желите да научите моду, као и маркетинг? Њено место је у ИЕД Рио. У Профессионал Фасхион Мастер Мастеру, учите маркетинг са професорима који се односе на модном тржишту. [+]

ОВОГ КУРСА ЈЕ НАСТАВЉЕН НА ПОРТУГАЛНОМ ЈЕЗИКУ. У пратњи професионалаца из компанија као што су Вогуе и Осклен, студент ће развити маркетиншко-комуникациони пројекат за модни бренд.

Кроз неколико веза са тржиштем, студент ће имати актуелну визију овог подручја и моћи ће да започне сопствени бренд и да се прикључи комуникацијским одељењима великих модних компанија.

У партнерству са Леви'с, Профессионал Мастер у Фасхион Маркетинг студенту нуди прилику да ступи у контакт са свакодневним животом једне од највећих компанија за одјећу у свијету.... [-]


Snimci

Cassino da Urca

Kontaktirajte

IED Rio - Istituto Europeo di Design

Adresa Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Бразил
Vebsajt http://www.iedrio.com.br/
Telefon +55 21 3683-3786