Pročitajte zvanični opis

Историја

Технички образовна фондација Соуза је Маркес је основан 1966. године као резултат сна и професора Хозе де Соуза, Маркуес рада.

Од тада, кроз планирани раст, ФТЕСМ умножава своје активности у области високог образовања, текући процес модернизације својих наставних планова и програма и наставних система.

Током овог периода ФТЕСМ је формирана са квалитетним и посвећеношћу неколико генерација Бразилски и ставити на дипломираних студената тржишту рада и постдипломци на највишем надлежности у области медицине, инжењерства, Нурсинг, менаџмент, рачуноводство, биологију, физику, хемију, писма, наставе и образовања наставника.

По заслузи овог сталног рада побољшање, ФТЕСМ даје своје студенте, као и академску позадину за успех у њиховим професионалним активностима друштвено припреме ка пуном развоју својих дужности као грађане.

Философија

Највећи изазов да бира мисија Факултети Соуза Маркуес је стално унапређивање процеса наставе-учења као средство људске и интелектуалне формације, омогућавајући наши студенти бити у стању да се суочи са интелектуални рад растом величине мисли, критике, правда, солидарност и етика.

Дреам сутра отвара путеве, проширује границе и прелази постојећи, омогућава производњу новог, који би требало да буде створен кроз управљање знањем развијене у високошколским установама.

Мисија

"У циљу промовисања, кроз образовање, људски чин пар екцелленце, наши студенти расту у знању, ставовима, навикама, веровања и способности."

Programi se održavaju na:
Portuguese (Brazil)