Pročitajte zvanični opis

Идеалан школа (ФАЦИ) је почела са радом у првој половини 2000. године, са наравно директора. Од тада је фокусиран на академском квалитету својих курсева и данас је представљен у ставу, а институција високог образовања са најбољим ПМИ државе.

Са око 2.500 ученика, ФАЦИ нуди додипломски, дипломски и технологија, као и постдипломске курсеве из области менаџмента, технологије, инжењеринг, архитектуру, образовање и закона.

У децембру 2014, ФАЦИ постао део ДеВри Едуцатион Гроуп, амерички васпитне групе са преко 80 година историје у образовању и присутна је у 55 земаља, са 160.000 ученика. То чини фаци први и једини Интернатионал Сцхоол оф Бетхлехем, што даје наши ученици приступ низ погодности и програма, као замену за САД и енглеском језику, наравно субвенционисаних. Налази се у главном делу града, у Батиста Цампос округу, ФАЦИ има модерне учионице, лабораторије са најсавременијом опремом, библиотека и инфраструктуре са међународном стандарду који само колеџ ДеВри Бразил, може да понуди.

Бе дипломирани стручњак у фаци значи да су живели све потребне искуства да заузму положаје, пронађу решења и одмах ставити у пракси сав садржај апсорбује у колеџу.

Дођите на нашем факултету, одабрати најбољу курс за вас и пријавите се за наш пријемни испит. Ако желите светске класе образовања, ФАЦИ је ваш најбољи избор.

Programi se održavaju na:
Portuguese (Brazil)