Read the Official Description

на

Са живог и иновативним приступом, ми смо 6. годину, Најбољи Приватни Универзитетски центар за рударство и 7. годину заредом, Бест Приватна универзитетски центар у БиХ; према процени ИГЦ (општи индекс курсева) објавио Министарства просвете (ИНЕП / МЕЦ) у марту / 2017 - главни национални индикатор квалитета у високом образовању у Бразилу.

Наш став као Центар за уклањање мина најбољих приватних универзитета је обавеза резултат са чврстим професионалном и људском развоју наших ученика.

Имамо више од 50 основних програма, укључујући и основним, дипломским и технолошког матуре, а многи су је постигао у Студентском Водич априлу Едитора је (са 62 звезда у издању 2017 Водича) и Универзитета Пласман Фолха де Сао Пауло - РУФ.

Наш Дипломски Програм нуди преко 60 специјализованих курсева и два мастер дипломе из менаџмента и друштвеног управљања, образовање и локални развој-рангиран међу најбољима у Бразилу од стране високог образовања кадровске координацију Побољшање (огртачи).

Посвећеност и страст

Сав овај посао се примењује наставници, магистара и доктора признате академске стручности и тржишта, уз подршку искусних радника и страствени о образовању. Обе добијају пуну подршку Једног као обуке и стручног усавршавања, као и сву пажњу на човека и лично.

Ми смо један од 100 најбољих места за рад у Бразилу, за 6. годину заредом (2011, 2012, 2013, 2014, 2015 и 2016), изабран од стране ГПТВ Института / Јоурнал Тимес. У 2016, истраживање које је спровео ГПТВ су такође изабран за 2. најбољу компанију за рад у Минас Гераис, у "више од 1.000 запослених." И 2017. године, били смо сматрали 2. годину заредом, најбоља компанија за жене да раде у Бразилу.

Током наших 56 година искуства у високом образовању, који се слави 20. октобра, стигао је у 2016. са 16 јединица у Минас Гераис и Гоиас, који се налази у Бело Хоризонте, Бетим, добром стању, каталонском, Кол, Дивинополис, Нова Серрана, Поусо алегре, Сете Лагоас и Уберландиа.

Ови успеси су само било могуће са и дневним обавезу да изгради наставе и инспиративно окружење које буди у људима страст за пуну живота и поштује карактеристике сваког.

Мисија, визија и вредности

Уз ефикасно учешће и директан допринос преко 2000 људи, укључујући наставнике и запослене, изградили смо нашу мисију и визију, у великом пример како можете заједно градимо будућност Уне.

  • Мисија

Трансформ земљу за образовање, са надлежности и страшћу, инспирише нашим студентима, наставницима и запосленима да остваре своје снове и потенцијал као појединци, стручњаци и агенти друштвене трансформације.

  • Поглед

Да буде признат као високошколске установе високог образовног утицаја у земљи, у вредности квалитетног образовања, развоја професионалаца и обрадивости његових студената и дипломаца.

  • Наша повеља вредности

Уна изградио своју повељу вредности, са пет основних принципа који управљају све одлуке институције. То је истина компас који ће се померити све ка реализацији сна којим је управљао нашу мисију, а то је да се трансформише земљу за образовање, обуку стручњака за тржиште рада, руководећи се етичког понашања и грађана држање, преко академске изврсности и административни и усвајање савремених наставних пракси.

  • Сарадња - Да сарађује је да раде заједно у здравом односу међузависности према заједничким циљевима и узајамне користи. Сарадња јача тимски дух, солидарност, и подстиче нашу способност да деле информације, знање и искуство.
  • Транспарентност - је пракса одговоран и двоструко рука истине и интегритета, што подразумева усклађеност између онога што мислите и шта радите, с обзиром на ставове других.
  • Поштовање - То је био свестан својих права и обавеза, као и друге, разумевање и прихватање индивидуалних разлика и спровођење наше разматрање људских вредности.
  • Посвећеност - Она гледа изван личних интереса, интереса других и установа, под претпоставком да је посвећеност изградњи бољег света.
  • Иновације - је до другачије. Развију способност да замисли оно што не постоји. То доводи у питање рутине и навике. Ви научите да живите са непознатим, различито, изненађујуће и ново. Испоставило сан у стварност.
Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Ova škola takođe nudi:

Master

Centro Universitário UNA

Осим тога, 50 традиционалних традиција и извјештаја да Уна није засновано на томе да Администрација и суштина доприносе формирању лидера и гестора успјешног агора у новом ... [+]

Осим тога, 50 традиционалних традиција и извјештаја да Уна није засновано на томе да Администрација и суштина доприносе формирању лидера и гестора успјешног агора у новом Местрадо професионалу администрације.

С обзиром на то да је професија која се бави транзитом диференцијала је концетрација, која је ригорозна и методолошка, компромитише се са иновацијама у организацији.

... [-]
Бразил Belo Horizonte
March 2019
24 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Centro Universitário UNA

О Местрадо Профессионал ем Гестао Социал, Едуцацао е Десенволвименто Локална тематика професионалног образовања која је неопходна за социјалну и социјалну политику, прогр ... [+]

О Местрадо Профессионал ем Гестао Социал, Едуцацао е Десенволвименто Локална тематика професионалног образовања која је неопходна за социјалну и социјалну политику, програм, планове и пројекте десенволвименто локалне, медијације о примјени концепција, методологије и рецурса социјалне технике, које представљају ефетивас солуцоес, еспециалменте нос цампос да едуцацао е гестао социал.... [-]

Бразил Belo Horizonte
March 2019
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom