International University Of Sarajevo IUS

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Међународни Универзитет у Сарајеву је непрофитна независна институција а од високог образовања који самостално обезбеђује средства за свој рад. Нуди образовне програме у сва три циклуса студија, као и посебне програме стручног усавршавања у регистрованој областима.

ИУС акредитован са националним Агенција за развој високог образовања и осигурање квалитета и наведени у државној регистар акредитованих високошколских установа у Босни и Херцеговини. Универзитет је сарадник члан асоцијације универзитета Европе (САД) и пуна члан Међународне асоцијације универзитета (ИАУ). Осим тога, сви седам програми представљене кроз Кеистоне су акредитовани од стране АК Аустрија шест година од септембра 2016. ИУС следи четворогодишњи степен структура На додипломски ниво. Програми су компатибилни са Болоњском систему и дозволити слободан трансфер кредита путем ЕЦТС. Нежења степен на ИУС је процењена на 240 бодова. мастер програм на ИУС траје годину дана и процењује се на 60 бодова.

Захтеви Лангуаге

Тхе језик комуникације и образовање на ИУС је Енглески, А сви потенцијални студенти треба доказ језика (ИЕЛТС 6 или ТОЕФЛ ИБТ 79). Студенти који немају тај ниво знања може студирати на енглески језик школи док су спремни за своје факултетске студије језика смислу.

Учешће таксе

У додипломски ниво трошкови програма почиње од 3600 евра са релевантним стипендија. За мајстор је у генетику и биоинженерии накнада је 3500 евра. За Међународни односи и електротехнике и електронике Енгинееринг програми, Такса износи 3000 евра.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati MSc programi » Pogledajte master programe » Pogledati Programi osnovnih studija »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MSc

Магистар електротехнике и електронике инжењерство

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година July 2019 Босна и Херцеговина Sarajevo

Електрични и Електроника инжењеринг програм нуди магистра наука из области електричне енергије и енергетским системима, као и електронике и ембеддед системе. [+]

Електрични и Електроника инжењеринг програм нуди магистра наука из области електричне енергије и енергетским системима, као и електронике и ембеддед системе.

Студијски програм усмерен кроз понуђених наставних планова и програма на који се примјењују аспектима испитиваних тема. Дакле, студент се подстичу да развију свеобухватно разумевање области, који ће отворити различите могућности за њега / њу било у индустрији, универзитета или истраживања и развоја. ... [-]


Master

Мастер из међународних односа

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2019 Босна и Херцеговина Sarajevo

На нивоу дипломске, фокус ИР програма је мира и сукоба студије и међународну безбедност. [+]

На нивоу дипломске, фокус ИР програма на мира и конфликта студије и међународна безбедност.

Програм омогућава дипломиране студенте са вештинама које су им потребне за функционисање у савременом свету и да се испитају мотиви, методе и политику државе обављају своје посебне интересе у међународној арени и снага које делују у обликовању и ограничи те државе.

Програм такође домаћин веома успешан Летња школа на учење из прошлости, транзициону правду, помирење и други повезани дисциплине. ... [-]


мајстор у генетици и биотехнику

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2019 Босна и Херцеговина Sarajevo

Генетика и Биоинжинерство је један од најбрже растућих дисциплина у и постоји све већа потреба за генетичара и биоенгинеерс обликоване са савременим инжењерским стандардима. Наш циљ је да тренира отвореног ума генетичари и биоенгинеерс свесна локалним и глобалним проблемима, а осетљиве о етичким питањима. [+]

Генетика и Биоинжинерство је један од најбрже растућих дисциплина у и постоји све већа потреба за генетичара и биоенгинеерс обликоване са савременим инжењерским стандардима.

Наш циљ је да тренира отвореног ума генетичари и биоенгинеерс свесна локалним и глобалним проблемима, а осетљиве о етичким питањима.

Програм се фокусира на практичне примене теоријског оквира испоручене на основним студијама, гради се на истраживања руку и развијање праксе у индустрији специфичне. Сарадња са индустријом је један од главних циљева програма како бисте додали да вештинама решења за проналажење и менталног става истраживачког-бацкед практичности. ... [-]


Snimci

International Relations Office of IUS

Kontaktirajte

International University of Sarajevo

Adresa Hrasnička cesta 15 Ilidža
71210 Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina, Босна и Херцеговина
Vebsajt https://www.ius.edu.ba/
Telefon +387 33 957-101