Read the Official Description

О Међународном Универзитету "МИТСО" Интернационални универзитет "МИТСО" ДАНАС: Интернационални универзитет "МИТСО" је модеран и динамично развија високошколска установа која нуди високо-квалитетног образовања у области менаџмента, економије и права. Наша мисија: Да би нашим студентима високо-квалитетног модерног образовања који ће постати најефикаснији алат за њихов успјешан развој каријере и живота зграде. Да бисте креирали јединствене могућности за само-испуњења за оне који раде са нама. НАШ ЦИЉ: Да би постао најпрестижнијих универзитета на сјечиво савременог образовања у Белорусији. Наши принципи и вредности:

Знање и професионализам Морал и поштовање Тимски дух и идеје које деле Креативност и динамичност Приступачност и транспарентност информација Поузданост и интегритет Репутација

НАША ИСТОРИЈА: Интернационални универзитет "МИТСО" је основан од стране Федерације синдиката Белорусије, ауторитативни јавне организације, са преко 4 милиона чланова. Март 15, 1930 Почетак прве школске године на Вишој школи за Синдиката покрета, правног претходника Међународног института за рад и социјална односе (ИИЛСР) - бивши Универзитет Фебруар 1992 Оснивање Међународног института за рад и социјална односе (ИИЛСР) као институција високог образовања по одлуци Председништва Савеза синдиката Белорусије Јул 12, 2005 У ИИЛСР студенти стекли право да добију кредит на школски повлашћеним условима се уписују у високом образовању први пут (у складу са указом председника Републике Белорусије № 319) 2008 ИИЛСР прошао кроз процедуру процене и акредитације и добио статус као виши образовној установи са правом на издавање дипломе државног стандарда. Септембар 1, 2010 ИИЛСР је добила међународни сертификат о усклађености са међународним стандардима за управљање квалитетом Међународне организације за стандардизацију (ИСО) 9001: 2008 са акредитацијом акредитацију службе (УКАС) Уједињеног Краљевства Јун 30, 2011 Одлуком Президијума Савета Федерације синдиката Белорусије је ИИЛСР добила статус универзитета и преименован Интернационални универзитет "МИТСО" Јануар 30, 2012 Интернационални универзитет "МИТСО" је добила сертификат о акредитацији потврђује државног статуса некој високошколској институцији (поље-оријентисане универзитетске) Интернационални универзитет "МИТСО" пружа високо образовање на основу средњег образовања, стручног образовања, специјализоване средње образовање и високо образовање. на сва три нивоа: додипломски ниво (ВСС), дипломирани ниво (степен магистра) и постдипломски ниво (др / докторат степен). Она има добро успостављене истраживачке традиције и добро дефинисан истраживачки специјализацију у области економије и права. АКАДЕМСКА СТРУКТУРА УНИВЕРЗИТЕТА ОБУХВАТА:

Институт за рад и социјална односа Институт за професионални развој и преквалификације специјалиста

НАШИ ФАКУЛТЕТИ:

Факултет за економске односе са иностранством и менаџмент Правни факултет Факултет доуниверзитетском обуку Факултет за економију и закона (Витебск и Гомељ регионалних филијала)

СЛУЖБЕНИ име Универзитета: ИМЕ И ПРЕЗИМЕ: Високошколским Оснивање Савеза синдиката Белорусији "Интернационалног универзитета" МИТСО " СХОРТ НАМЕ: Интернационални универзитет "МИТСО" Регионалних филијала: Витебска Огранак Међународне универзитетске "МИТСО" Гомељ Огранак Међународне универзитетске "МИТСО"

Ova škola takođe nudi:

Master

International University

Факултет за економске односе са иностранством и менаџмент је веома популаран међу матурантима из Белорусије и из земаља у близини. ... [+]

Магистар економских наука

Факултет за економске односе са иностранством и менаџмент је настао у 2006. Тренутно, постоје 759 редовних студената и 2.400 студената курс преписка курс на факултету.

Факултет има три одељења:

Одељење за логистику Одељење за економију и менаџмент Одељење за међународну економију и финансије

Факултет за економске односе са иностранством и менаџмент је веома популаран међу матурантима из Белорусије и из земаља у близини. Његова добро избалансиран и темељно дизајнирана настава, наставни план и курсеве које су испоставили високо-квалификованих кадрова академских додајте у позитивном имиџу Универзитета. У већим нуде на пуно радно време и скраћено радно време курса програма су:... [-]

Белорусија Minsk
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

University