Read the Official Description

Желимо да обучимо наше студенте да буду сигурни, компетентни и независни остеопати. Зато нудимо савремене курсеве који задовољавају највише могуће академске стандарде. Одличну продавницу поставили смо добром научном темеље (праксом заснованом на доказима - ЕБП). Од наших студената се очекује да увек поступају на основу широког научног знања.

Квалитет. Иновације. Аппрециатион. Поштовање. То је оно на чему смо на ИАО® стандарду.

  • Квалитет : Стално трагамо за начинима да наше курсеве учинимо још бољим. Данашњи ученици играју главну улогу у томе: делом путем њихових повратних информација можемо побољшати квалитет наших услуга.
  • Иновације : ИАО® чува најновије догађаје (Пракса базирана на доказима). Годинама спроводимо "мешовито учење" у нашем наставном плану и програму. То значи да се наш метод наставе састоји од комбинације класичне наставе и е-учења. Поред тога, настављамо да тражимо начине да се модел доказивања заснован на пракси још видљивије на нашим курсевима.
  • Захвалност : Велика захвалност за дисциплину остеопатије, али и за напоре нашег особља, наставника и студената.
  • Поштовање : Не само поштовање наших ученика, наших наставника, наших помоћника и особља, већ и пацијената. Однос између остеопата и његовог / њеног пацијента базиран је на међусобном поштовању.

Остеопатска професија

ИАО® наставља да ради на повећању академске природе остеопатске професије и признавању професије остеопатије у свим земљама у којима организујемо обуку. Сарадња са постојећим медицинским професијама је од виталног значаја у овом погледу.

Социјална сврха

Поред наших курсева за остеопатију, трудимо се и испунити социјалну сврху. У нашим клиникама у Генту и Антверпену (Белгија), сваком дамо шансу да уживају у предностима остеопатског третмана. У клиникама пацијентима се могу третирати бесплатно студенти финалне године, наравно увек под надзором квалификованог остеопата.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi: