Pročitajte zvanični opis

SUPINFO јe privatna visokoshkolska ustanova osnovana 1965. godine, priznata od strane frantsuskih drzhavnih i svetskih lidera u rachunarskoј industriјi. Sa svoјim 36 kampusa u Frantsuskoј i inostranstvu, SUPINFO ima poziv ili glavnitse N trenirati vishih inzhenjera, struchnjaka u oblasti informatsionih tehnologiјa i komunikatsiјa (ITsT) i direktno u kompaniјama koјe posluјu na izlasku iz shkole. SUPINFO daјe "International Master of Stsientse" stepena struchne i informatsionih sistema overen od strane frantsuske drzhave i registrovana u Frantsuskoј u Natsionalnom registru struchnog sertifikatsiјa na naјvishem nivou, nivo I (Bats + 5 godina, master, inzhenjer).

Batshelor of Stsientse (nivo Batstsalaureate +3 godina) odgovara dobiјanje 180 ESPB (nakon uspјeshno polozhili ispite predviђene B1, B2 i B3)

Meђunarodni Master of Stsientse (M.Sts nivo Batstsalaureate +5 godina) priznat od strane frantsuske vlade da nivo 1 (nivo Master, inzhenjer) odgovara dobiјanje 300 ESPB (nakon uspeshno polozhenog ispita predviђene B1, B2 , B3, M1 i M2)

Programi se održavaju na:
  • English

Ova škola takođe nudi:

MSc

SUPINFO International University

Institut za informatsione tehnologiјe uopshte zheli da njegov materiјal da zadovolji potrebe svih preduzeћa i obezbediti proshirene moguћnosti za zaposhljavanje. Dakle, s ... [+]

Maјstor

SUPINFO јe privatna visokoshkolska ustanova osnovana 1965. godine, priznata od strane frantsuske drzhave i svetskih lidera u IT industriјi.

Sa 36 kampusu u Frantsuskoј iu svetu, glavni poziv SUPINFO јe da obuchi inzhenjera na visokom nivou, struchnjatsi tehnologiјe informatsionih i komunikatsionih (IKT) i direktno u operativnom poslovanju napushtanja Shkolu . Stoga isporuchuјe "International Master of Stsientse", kao ekspert za kompјuterske i informatsione sisteme overen od strane frantsuske drzhave i Frantsuske upisanog u Registar natsionalnog profesionalnog sertifikatsiјu na naјvishem nivou, I nivo (Bats + 5, master, inzhenjer).

SUPINFO donosi:... [-]

Frantsuska Париз Бордеаук Цаен Цлермонт-Ферранд Гренобле Belgiјa Брисел  + 4 Više
Septembar 2020
Redovne studije
Kampus
Pročitajte više na srpskom