Read the Official Description

СУПИНФО је приватна високошколска установа основана 1965. године, призната од стране француских државних и светских лидера у рачунарској индустрији. 

 Са својим 36 кампуса у Француској и иностранству, СУПИНФО има позив или главнице Н тренирати виших инжењера, стручњака у области информационих технологија и комуникација (ИЦТ) и директно у компанијама које послују на изласку из школе. СУПИНФО даје "Интернатионал Мастер оф Сциенце" степена стручне и информационих система оверен од стране француске државе и регистрована у Француској у Националном регистру стручног сертификација на највишем нивоу, ниво И (Бац + 5 година, мастер, инжењер). Бацхелор оф Сциенце (ниво Баццалауреате +3 година) одговара добијање 180 ЕСПБ (након успјешно положили испите предвиђене Б1, Б2 и Б3) Међународни Мастер оф Сциенце (М.Сц ниво Баццалауреате +5 година) признат од стране француске владе да ниво 1 (ниво Мастер, инжењер) одговара добијање 300 ЕСПБ (након успешно положеног испита предвиђене Б1, Б2 , Б3, М1 и М2)

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

SUPINFO International University

Институт за информационе технологије уопште жели да његов материјал да задовољи потребе свих предузећа и обезбедити проширене могућности за запошљавање. Дакле, све опције ... [+]

Мајстор

СУПИНФО је приватна високошколска установа основана 1965. године, призната од стране француске државе и светских лидера у ИТ индустрији.

Са 36 кампусу у Француској иу свету, главни позив СУПИНФО је да обучи инжењера на високом нивоу, стручњаци технологије информационих и комуникационих (ИКТ) и директно у оперативном пословању напуштања Школу . Стога испоручује "Интернатионал Мастер оф Сциенце", као експерт за компјутерске и информационе системе оверен од стране француске државе и Француске уписаног у Регистар националног професионалног сертификацију на највишем нивоу, И ниво (Бац + 5, мастер, инжењер).... [-]

Француска Paris Bordeaux Caen Clermont-Ferrand Grenoble Белгија Brussels  + 4 Više
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom