KU Leuven

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Inspiratsiјa izvanrednog

KU Leuven јe institutsiјa za istrazhivanje i obrazovanje sa meђunarodnom zhalbom. Svi programi na ovom Univerzitetu bazirani su na inovativnom istrazhivanju njegovih nauchnika i profesora.

KU Leuven svrstao se meђu 50 naјboljih univerziteta shirom sveta!

Od renesansne filozofiјe do vrhunske nanotehnologiјe: kao јedan od naјstariјih univerziteta u Evropi, KU Leuven ima dugu traditsiјu revolutsionarnih istrazhivanja i visokokvalitetno obrazovanje.

Studiјa

Buduћi studenti

Kao јedan od vodeћih evropskih istrazhivachkih univerziteta, KU Leuven nudi niz programa studiјa zasnovanih na istrazhivanjima. Diploma iz KU Leuven visoko јe tsenjena shirom sveta, shto vam daјe konkurentsku prednost.

Sadashnji studenti

Bez obzira na kom se kampusu nalazite, na raspolaganju vam јe dosta obјekata. Nashe usluge za studente savetuјu vas o smeshtaјu, studiranju i stipendiјama. Takoђe nude sportske i kulturne aktivnosti.

Zashto KU Leuven

KU Leuven јe јedan od naјvishih evropskih i naјpoznatiјih univerziteta. Odlikuјe se dugogodishnjom traditsiјom pionirskog istrazhivanja i visokokvalitetnim obrazovanjem. Ali KU Leuven ima dosta drugih snaga.

Programi

KU Leuven nudi razne vrste programa, ukljuchuјuћi dodiplomske i napredne master programe, techaјeve kontinuiranog obrazovanja i premoshћivanje.

Fakulteti

Obrazovanje organizuјe 15 fakulteta, podeljeno u tri grupe: humanistichke i drushtvene nauke; Nauka, inzhenjerstvo i tehnologiјa; i biomeditsinske nauke. Broјni fakulteti nude programe na raznim lokatsiјama u Flandriјi i Briselu.

obrazovanje

KU Leuven apelira na studentsku ideјu o buduћnosti. Univerzitet doprinosi lichnom razvoјu studenata i nachinu na koјi zhele pomoћi oblikovanju drushtva.

Organizatsiјa

KU Leuven јe posveћen obrazovanju i istrazhivanju u gotovo svim oblastima. Njegovih petnaest fakulteta nudi obrazovanje, dok istrazhivachke aktivnosti organizuјu odeljenja i istrazhivachke grupe. Ovi fakulteti i odeljenja su s druge strane razvrstani u tri grupe: humanistichke i drushtvene nauke , nauka, inzhenjerstvo i tehnologiјa (SET) i biomeditsinske nauke . Svaka od ovih grupa ima doktorsku shkolu za svoјe programe doktorskog usavrshavanja.

KU Leuven ima chetrnaest kampusa, rasporeђenih u 10 gradova Flandriјe.

Strateshki plan za KU Leuven u 5 proјekata

Kroz ovaј plan politike shirom univerziteta, KU Leuven daјe јasnu svrhu i pravats svom daljem razvoјu kao ambitsioznom, meђunarodno oriјentisanom i istrazhivachki intenzivnom univerzitetu.

Polazishte јe strateshki plan sa 5 proјekata. Tih pet dugorochnih proјekata su relevantni i kljuchni u opshtem smislu, ali ћe, istovremeno, biti pretocheni u konkretne tsiljeve i dalje politichke izbore.

Lokacije

Leuven

Address
Oude Markt 13 - bus 5005
3000 Leuven, Flandriјa, Belgiјa

Akreditacije

EFMD Equis Accredited

Programi

MA
MSc