Pročitajte zvanični opis

EFMD Equis Accredited

KU Leuven . Инспирајући изванредан.

Основана 1425. године, KU Leuven је средиште учења скоро шест векова. Данас је то највећи и највише рангирани универзитет у Белгији, као и један од најстаријих и најугледнијих универзитета у Европи.

Као водећи европски истраживачки универзитет и суоснивач Лиге европских истраживачких универзитета (ЛЕРУ), KU Leuven нуди широк спектар програма на енглеском језику, подржаним висококвалитетним интердисциплинарним истраживањем на универзитету и међународно признатим болницама. KU Leuven има изванредну централну локацију у срцу Европе, и нуди искрено међународно искуство, високо квалитетно образовање, истраживање свјетске класе и најсавременије иновације.

KU Leuven доследно ради на међународном рангу. Тренутно се налази на 47. позицији на Ворлд Ранкинг Ворлд Ранкима (2017-2018) и на 71. месту на ранг листи универзитета КС (2017-2018). Реутерс је проглашен за најиновативнији европски универзитет (2016. и 2017. године).

Сазнајте више програма који се нуде на KU Leuven :

Међународна оријентација

KU Leuven је дом живахне заједнице међународних студената, а чланови особља раширију се на различите кампусе. 16% универзитета има 56.000 студената међународних, што представља више од 150 земаља. KU Leuven докторске школе пружају међународно оријентисане докторске студије за више од 5.000 докторских студената. KU Leuven ради са одабраним бројем партнерских институција на високом нивоу широм света и подстиче сврсисходну међународну мобилност и интензивну сарадњу у истраживању. Стално се труди да интегрише локалне и међународне студенте и истраживачке заједнице на све своје кампусе кроз разне програме и активности.

ввв.кулеувен.бе/интернатионалпрограммес

Висококвалитетно образовање

Одличност у образовању и изврсности у истраживању иде руку под руку. KU Leuven студијски програми су засновани на истраживању, који осигурава да студенти стекну академске компетенције, а такође развијају критички и истраживачки усмерени став. Флексибилност и најсавременија технологија су саставни део сваког студијског програма. KU Leuven диплома нуди значајну конкурентску предност и високо вреднује широм света. ЕЦТС ознака квалитета гарантује да су сви кредити добијени на KU Leuven транспарентни и потпуно преносиви.

ввв.кулеувен.бе/едуцатион

Истраживање светске класе

KU Leuven има снажну међународну репутацију за изврсност истраживања . Као свеобухватни универзитет, он се бави истраживањима на куриозитету и стратешким границама, као и циљаним и истраживачким потражњама, све у интердисциплинарном окружењу. KU Leuven је оснивач Лиге европских истраживачких универзитета (ЛЕРУ), изабрана група истакнутих научно-интензивних универзитета који поставља тон истраживања у Европи.

KU Leuven има снажну евиденцију о обезбеђивању средстава из најконкурентнијих истраживачких фондова, укључујући и престижне ЕРЦ грантове које је додијелио Европски истраживачки савјет. KU Leuven налази на шестом месту у укупним пројектима у склопу Седмог оквирног програма ЕУ након Кембриџа, Оксфорда, Империал Цоллегеа, ЕТХ Зурицха и Универзитета у Лондону. Његов укупни резултат истраживања досљедно је међу европским врхом .

ввв.кулеувен.бе/ресеарцх

Врхунске иновације и Р

Истраживање KU Leuven

ввв.лрд.кулеувен.бе

Programi se održavaju na:
енглески језик
Тренутно нема програма за приказ

Молимо вас да конкретизујете претрагу горе, погледајте наше популарне категорије испод или извршите претрагу кључних речи.


... or simply by choosing your degree: