Read the Official Description

ДОБРОДОШЛИ НА ФАКУЛТЕТ ДРУШТВЕНИХ НАУКА

Факултет друштвених наука у КУ Леувен има око три хиљаде студената, око педесет професора и две стотине истраживача. Циљ факултета је да допринесе квалитету друштва и анализира и информише друштвене трендове кроз своје образовање и истраживање. Наши програми су тако блиско повезани са тренутним догађајима. Као студент, ближе ћете пратити развој савременог, брзог и променљивог друштва.

Актуелни и иновативни аспект наших програма такође се налази у нашој модерној инфраструктури. Наш кампус је опремљен напредном технологијом за учење, Ви-Фи, библиотеком која је искључиво посвећена друштвеним наукама, медијским центром са лабораторијом за употребљивост и огледалом, као и са конференцијском опремом. Преко интерактивног дигиталног окружења за учење (Толедо) и нашег студентског портала на мрежи, можете провјерити онлине огласну таблу, консултирати материјале за учење и допринијети форуму за дискусију.

Наши програми такође имају снажну међународну оријентацију, како због њиховог садржаја, тако и кроз међународну размјену студената. Факултет такође нуди програме Адванцед Мастер на енглеском језику.

Образовање на Факултету друштвених наука засновано је на одличним научним истраживањима различитих истраживачких одјела факултета. Наши стручњаци су активни у националном и међународном контексту и објављују своје резултате у врло различитим облицима, од владиних извјештаја до чланака у познатим часописима.

Поред образовања и научног истраживања, студенти су трећи велики стуб Факултета друштвених наука. Студенти на нашем факултету никада нису остављени на своје уређаје. Одржан тим професора и чланова савјетовалишта увијек су ту да вас тренирају.

ДОБРА СТУДИЈА НА КУ ЛЕУВЕН

Добродошли у Катхолиеке Университеит Леувен, један од најстаријих универзитета у Европи. Нудимо квалитетно образовање засновано на најсавременијим међународним научним истраживањима и одличним, широкопојасним студентским садржајима. Леувен је живописни историјски град, али онај који живи и живи у студентском ритму.

Смештен у Белгији, у срцу западне Европе, КУ Леувен је био центар учења скоро шест вијека. Данас је то највећи универзитет у Белгији, основан 1425. године, један од најстаријих и најугледнијих универзитета у Европи. Као водећи европски истраживачки универзитет и суоснивач Лиге европских истраживачких универзитета (ЛЕРУ), КУ Леувен нуди широк спектар међународних мастер програма, који су подржани висококвалитетним, иновативним, интердисциплинарним истраживањем.

Од оснивања, КУ Леувен се налази у граду који дели своје име. Леувен је пријатан, сигуран и живахан студентски град, где историја богата вековима испуњава најсавременију науку. Универзитет такође нуди студијске програме у кампусима у 11 белгијских градова, укључујући Брисел, Гент и Антверп.

Мисија

КУ Леувен испуњава своју мисију пружањем квалитетног интердисциплинарног истраживања и образовања са католичким потписом.

Programs taught in:
енглески језик
холандски

Ova škola takođe nudi:

MSc

KU Leuven: Faculty of Social Sciences

... [+]

Посебан фокус се ставља на кориштење студија случаја; нагласак је стављен на то како се проблеми могу решити. Штавише, свака класа укључује значајну количину самосталног студирања и задатака који ће вам помоћи да асимилирате информације које су представљене брзо и ефикасно. Додата вредност створена је давањем пажње практичним изазовима стручњака у политичким, административним и консултативним функцијама.... [-]

Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom