Read the Official Description

Мисија Факултета за инжењерске науке КУ Леувен је да едукује високо квалитетне инжењере у корист друштва

Факултет доноси интелектуални и људски капитал сваког појединачног студента на виши ниво пружајући му или њено истраживање засновано на научним и инжењеријским основама. Факултет подстиче ученике да практикују детаљно учење адресирањем и изазивањем њиховог "дисциплинског будуцег себе", како би их упознали са киме желе постати професионалац (Беруф) и као чланови друштва уопште (Билдунг). Да би се стимулисао развој студентског дисциплинског будућег јаза, Факултет пружа мултидисциплинарне програме који упознају студенте са инжењерском професијом и сродним дисциплинама. Вреднујемо и ширину и дубину знања, ширење способности размишљања, комуникације и решавања проблема, како бисмо припремили ученике за цјеложивотно учење. Наше истраживање оријентисано образовање базирано је на истраживачким програмима који су дефинисани и развијени у блиској сарадњи са признатим међународним вршњацима и са индустријом.

Стратегија. Следећи стратешки циљеви омогућавају КУ Леувен Факултету инжењерских наука да реализује своју мисију, која подразумијева припрему студената за свет сутрашњице, гдје друштвене, еколошке и људске димензије играју важну улогу услед сложених техничких и друштвених изазова који захтијевају мултидисциплинарни приступ. То подразумева подучавање студената како да уче и припремају их за животно учење, како у "Билдунгу" тако иу "Беруфу", два комплементарна елемента, гдје се "Билдунг" састоји од развоја вриједности, културе и држављанства и фокуса "Беруфа" о развоју предузетништва, професионалним и лидерским вештинама.

образовање

СО1. Дефинисати резултате програма који задовољавају међународне стандарде инжењерског образовања.

СО2. Понуди програме који пружају широко образоване инжењере, добро утемељене у основама математике, наука и технологије, који могу проширити своју визију дизајна на основу хуманистичких основа и показати јаке аналитичке вјештине, практичну изузетност, добре комуникацијске вјештине и су упознати са принципима пословања и управљања. Факултет има за циљ да образује инжењере као професионалне професионалце који раде у различитим комплексним окружењима.

СО3. Да контактирате наше студенте са нашим програмом Бацхелор, са низом инжењерских дисциплина кроз мултидисциплинарно образовање, пре него што се специјализују за мастерове. Мултидисциплинарни карактер нашег програма Бацхелор оф Енгинееринг: Архитектура формира се интензивном комбинацијом техничких грађевинских наука, теорије архитектуре и класа архитектонског дизајна. Мултидисциплинарни карактер нашег програма Бацхелор оф Енгинееринг постиже се комбинацијом мајора и малољетника у двије различите дисциплине, након што се упознају са свим опцијама у прва три главна семестра.

СО4. Да обезбеди окружење у коме ученици добијају неопходне ресурсе да развију свој дизајн и способности за рјешавање проблема и способности да се баве, истражују и ријешавају проблеме стварног живота, како кроз Бацхелор и Мастер'с дегрееове.

Истраживање / индустрија

СО5. Да бисмо извршили међународно призната и релевантна истраживања - и примењена и теоретска - која ће позитивно утицати и побољшати наше образовање, занимање и друштво. Факултет има многе истраживачке групе које су међународно признате у својој области, омогућавајући наставном особљу да обучава високо квалифициране инжењерске студенте и за Бацхелор и Мастер програме. Студенти добијају истраживање оријентисано образовање кроз академско искуство учења о истраживању и стављање у праксу.

СО6. Промовисати ширење научних и техничких знања компанијама и друштву активним тражењем пројеката у сарадњи са индустријом, државним органима и друштвеним организацијама, и пружањем континуираног даљег образовања и обуке у најновијим дешавањима на терену.

Интернационализација

СО7. Развити међународну отворену политику и атмосферу; да понуди разне могућности за међународна искуства; да припреми студенте за каријеру у међународном контексту; да привуче студенте који имају праву академску позадину у широком спектру међународних програма.

СО8. Понудити стимулативно истраживачко окружење за међународне краткорочне и дугорочне посетиоце и промовисати међународну мобилност за своје истраживаче.

Контекст

СО9. Улагати у најсавременије образовање.

СО10. Професионализирати предаваче и асистенте (ТА) кроз програм који се континуирано прилагођава и узимајући у обзир све већи број различитих профила асистената и различитих метода учења.

СО11. Радити на сталном усавршавању наших програма на основу експлицитне интерне политике осигурања квалитета.

СО12. Да привуче студенте са правим академским профилом, и студенти прве године, као и студенти са бочним улазом, са очима за различитост, укључујући равноправност полова.

СО13. Промовисати СТЕМ (науку, технологију, инжењерство и математику) у друштву, а нарочито у средњим и чак основним школама.

ДОБРА СТУДИЈА НА КУ ЛЕУВЕН

Добродошли у Катхолиеке Университеит Леувен, један од најстаријих универзитета у Европи. Нудимо квалитетно образовање засновано на најсавременијим међународним научним истраживањима и одличним, широкопојасним студентским садржајима. Леувен је живописни историјски град, али онај који живи и живи у студентском ритму.

Смештен у Белгији, у срцу западне Европе, КУ Леувен је био центар учења скоро шест вијека. Данас је то највећи универзитет у Белгији, основан 1425. године, један од најстаријих и најугледнијих универзитета у Европи. Као водећи европски истраживачки универзитет и суоснивач Лиге европских истраживачких универзитета (ЛЕРУ), КУ Леувен нуди широк спектар међународних мастер програма, који су подржани висококвалитетним, иновативним, интердисциплинарним истраживањем.

Од оснивања, КУ Леувен се налази у граду који дели своје име. Леувен је пријатан, сигуран и живахан студентски град, где историја богата вековима испуњава најсавременију науку. Универзитет такође нуди студијске програме у кампусима у 11 белгијских градова, укључујући Брисел, Гент и Антверп.

Мисија

КУ Леувен испуњава своју мисију пружањем квалитетног интердисциплинарног истраживања и образовања са католичким потписом.

Programs taught in:
енглески језик
холандски

Ova škola takođe nudi:

MSc

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

У оквиру Ерасмус Мундус, четири водеће образовне институције у Европи нуде заједнички Ерасмус Мундус Мастер оф Сциенце ин Наносциенце и нанотехнологија. Партнерске институције су:

КУ Леувен, Белгија (координатор) Цхалмерс Техничке Студент, Шведска

Знање и разумевање

[-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Она је завршен са стручни програм, који има за циљ упознавање студената са светом праксе наслеђа.

Професионално искуство (препоручено) Знање језика (препоручује; енглеском обавезно) стекли и развили довољно знања у свим основним областима конзервације и рестаурације; стекао специјализовано знање у тим конзервације и рестаурације предмета који су најближи студента сопствене (први) дисциплине; стекли неопходну заједнички језик потребне за интердисциплинарне комуникације у пројекту обнове или наслеђе управљања, како би се унапреди стручне праксе и / или научно-истраживачки рад у области очувања наслеђа. ... [-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Факултет такође има одличне професионалне везе са лидерима у индустрији.

Циљеви У зависности од изабраног опцију, студент има у знање о једној од следећих области: Електроника и интегрисаних кола, са нагласком на пројектовање електронских компоненти и система. Уграђени системи и мултимедијални, са нагласком на дизајнирању апликација електронских система. Могу креати... [-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Циљеви Дипломирани може применити методе размишљања у дисциплини (нпр интеракције између компоненти система електричне енергије као основа за стабилност, енергију и анализе пинцх у термодинамике, тржишним силама и интеграцију обновљивих извора енергије) иу стању је да препозна и оповргне заблуде . [-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Она има јаку истраживања основу, са нагласком на научном подзиђавањем дисциплине људских насеља, централна улога дата на простору као ресурс (у урбаних трансформација) и као медијум интеграције. Постоји широка мрежа алумниста и звук углед подстицање активног система сарадње подржава избор Десигн Студио тема, магистарска теза теме и сл Овај аналитички капацитет је допуњена са важном синтетичке вештине да затрудне, развијају и изражавају интервенције на различитим нивоима скале. ... [-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Ове две пакети укључују индустријске стажирање. Ове теме су обично уграђени у истраживачком пројекту цуттинг-едге у ​​сарадњи са другим институцијама и / или индустријских компанија. Школарина Спотлигхт Тхе Градуате: је свестан важности материјала, материјала иновације и улогу инжењера материјала у промене друштва. Даље студије Мат... [-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Међународни Предности

Циљ је да припреми студенте за мултидисциплинарна контекст, односно, дизајн решења техничких проблема у мултидисциплинарног окружењу, где математика игра важну улогу. Посебно, фокус лежи на техничке вештине у контексту контроле процеса, нумеричке симулације, дата мининг, криптографију, и визуализацију.

[-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Школарина

Носиоци степена 4-иеар Мастер је у индустријског инжењерства и науке (физика, хемија, итд) су обавезни да полажу пријемни испит у износу од материјала обухваћеног у еквиваленту 'подешавање курсева и то максимално оптерећење од 30 ЕСПБ.

темељито разумевање нуклеарног физичким процесима; свеобухватан познавање поступака и техника неопходних за контролу нуклеарних ... [-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

У многим земљама, постоји стална и растућа потреба за научника и инжењера који су образовани и обучени на академском нивоу у области безбедности инжењеринга и менаџмента безбедности. То је због све веће сложености индустријских производних процеса и све већи број правила и прописа, како у Европи и на међународном плану.

Осим тога, у неким земљама (укључујући и Белгије), компаније изван одређене величине које се баве специфичним ризицима су обавезна по закону да запосли или чак запослити овјерену саветника превенције. Овај сертификат се може стећи кроз превенцију избору магистра наука у безбедносни инжењеринг (Сертификат Превентиеадвисеур Нивеау 1).... [-]

Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Стажирање [-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Осим тога, дипломци могу да се фокусирају на стратешки пројекат у интегралном начин. Ово укључује тражење, одабир и процену изворе информација. Овај аналитички капацитет је допуњен са капацитетом оплодње, развијају и изражавају интервенције на различитим нивоима скале.

Ставови

Даље студије [-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Нанотехнологије и наноенгининееринг су примена ове науке у новим наноматеријала и наноцонцептс за нове компоненте, системе и производе. ... [+]

Даље студије [-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Живимо у дигиталном свету. ... [+]

Живимо у дигиталном свету.

Шта је мастер оф Цомпутер Сциенце ради?

Ово Мастер ће тренирати да постанете експерт у развоју и горе-напред професионалну употребу компјутерских и софтверских система. Данас, ови системи су неопходни у готово свим областима нашег друштва: у индустрији, јавном сектору, здравству и многе социјалне апликација за крајње кориснике.

Ви ћете добити све потребне вештине за решавање комплексних истраживања питања, формулишу своје циљеве истраживања, и успешно их остварити.... [-]

Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Истражује праву природу интелигенције је један од данашњих најфасцинантнијих истраживања путеве. Напредак у истраживању когнитивних процеса и модела, природног језика и п ... [+]

Истражује праву природу интелигенције је један од данашњих најфасцинантнијих истраживања путеве. Напредак у истраживању когнитивних процеса и модела, природног језика и перцепције, људско знање, репрезентације, и расуђивања потврђују ово. Један од кључних циљева истраживања научне заједнице је развој интелигентног робота. Мастер вештачке интелигенције истражује и заснива се на овај изазов, зар не?... [-]

Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Машинство је веома широка област студија у инжењерских наука. Интегрише скоро све дисциплине технологије. Сваки уређај или производ који се користи у модерном, свакодневн ... [+]

Машинство је веома широка област студија у инжењерских наука. Интегрише скоро све дисциплине технологије.

[-]
Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Шта је мастер оф Цхемицал Енгинееринг ради?

Студенти такође уче да заштите животне средине и безбједности у обзир током свих фаза процеса.

Чак више од других стручњака, од вас ће се тражити да реши проблеме веома различите природе. Увид у процесе на нано и микро скали су од фундаменталног значаја за развој нових производа и / или (Мега-скала) технологије.

Да би се добила дизајнерско искуство, студенти искористе различите домене знања и комплетне заједничке пројекте.... [-]

Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Master

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Шта је "ЕИТ-КИЦ-мастер енергије" ради? Структура

У другој години, студенти наставити да ради у правцу писање тезе магистра и похађају изборне предмете: општи, ширење и опција специфична.

Интегрисани Пројекат је такође укључена. Ова летња школа укључује меке вештине као што су јачање тимског духа, умрежавање, лидерство, предузетништво и интеркултуралну комуникацију, све подстакнуто занимљивих разговора са стручњацима из области енергетике, консултантских фирми и општина.... [-]

Белгија Leuven
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom