Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Белгијски-Италијански привредна комора је основана 1950. године на хранитељским контаката између Белгије и Италије. То је референтна тачка пар екцелленце за сваку компанију која жели да промовише свој бизнис и прошири своју мрежу у Италији и Белгији и у се налази у центру Брисела у близини европских институција.

Веће заиста нуди широк спектар услуга, промотивне тренинге, помоћ и саветовање, што представља предност за своје чланове. Од 2009. године, белгијски-италијански привредна комора је укључен, као вођа или као партнер, у различитим тендерима и пројектима ЕУ.

За више од десет година, Белгијски-италијански привредна комора, У сарадњи са Институт за европске студије Универзитета у Лоуваин-ла-Неуве, Даје се 30 ученика прилику да разуме и доживе Европу и европске пројекте са Међународним Мастер у европске студије, који се одржава два пута годишње, од априла до јула и од септембра до децембра, у Бриселу, главном граду Европе.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

интернационални мајстор у европским студијама

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 3 месеци September 2019 Белгија Brussels

Имес - Саветник и пројекат Консултант за политику - Постдипломски интензивни курс о европским институцијама, политика и фундингс, припрему предлога, управљање пројектним циклусом [+]

Имес (ввв.еуропеанмастер.нет) је постдипломски интензивни курс о европским институцијама, политикама и фундингс са специфичним модулима на финансирање програма у детаљима, предлог нацрта, управљање пројектима ЕУ.

Ова интензивна мастер је организована у 3 месеца распореду, омогућавајући студентима да стекну специфичне компетенције и вјештине у кратком временском периоду. Методологија Мастер настава пракса оријентисан приступ, који има за циљ преношење знања кроз учење кроз рад процеса. Око 30 студената из различитих земаља и различитих образовних профила имају прилику да присуствују мајстор за сваку издање; Стога, сви настава се изводи на енглеском језику и то је мултикултурни искуство учења које ће обогатити личне способности да раде у европском контексту.... [-]


Snimci

European Studies in Brussels! It's a most exciting story!