Read the Official Description

Први приватни универзитет у Краљевини Бахреину за постизање ХЕЦ акредитације

Тхе Краљевски Универзитет за жене (РуВ) је прва приватна, наменски изграђен, Интернационални универзитет у Краљевини Бахреину која је потпуно посвећена едукацији жена. РУВ обезбеђује угодан амбијент у којем ће створити лидере, развијање живе личности, динамичне доносиоце одлука, независне мислиоце и појединце у заједници свестан. Наш главни фокус је на академском изврсности и личном развоју. почетне студијски програми РуВ биле су дизајнирани у сарадњи са два наводних универзитета, МцГилл Университи у Канади и Миддлесек Универзитет у Великој Британији

Краљевски Универзитет за жене

Наша мисија

Да пружимо студентима награђивања и изазован мултикултурални окружење које негује јаке, добро заобљени личности, охрабрује руководство, и гради карактер, социјалну свест и заједницу. Да схвате нашу посвећеност настави, учењу, истраживању и услуга кроз активности свих чланова универзитетске заједнице.

Наша визија

Роиал Универзитет за жене ће постати регионални лидер у академској изврсности за жене. Програми и праксе које задовољавају међународне стандарде ће припремити дипломце да постану лидери који су ангажовани чланови њиховог друштва показују иницијативу и трајне навике учења и индивидуалног развоја. РУВ дипломски ће бити креативан, самопоуздања и напред размишљања.

Краљевски Универзитет за жене

Стипендије

У складу са својом обавезом да обезбеди високо образовање женама, Краљевски Универзитет за жене пружа финансијску помоћ имају право на студенте. Ова помоћ је на располагању студентима за које приступ високом образовању може бити спречен због финансијских ограничења. Студенти који располажу са подршком кроз програм финансијске помоћи се захтева да чувају кумулативни ГПА током свог студирања. Пружање финансијске помоћи је регулисано кроз критеријумима утврђеним РуВ управног одбора.

РУВ нуди ограничен број финансијских средстава на почетку сваке школске године:

 • Подносиоци захтева који испуњавају услове за РуВ финансијску помоћ мора да покаже доказе имају висок академски углед у својој средњој школи разреда. ће се сматрати само кандидати са средњом стручном просек од 85% и више. * Високим академским разреда не гарантују финансијску помоћ.
 • РУВ финансијска помоћ покрива само одобрени проценат у односу на само школарине.
 • РУВ нуди финансијску помоћ у облику парцијалних стипендија на школарине само у зависности од писменог жалби и докази пружа.
 • Комисија Стипендија ће процењивати сваки апликацију на свом заслуга и даје препоруке.
 • Кандидати морају да прате уобичајену процедуру пријемни достављањем сву потребну документацију заједно са захтевом писму објашњава њихову финансијску ситуацију.
 • Канцеларија секретара ће бити одговоран за праћење са подносиоца захтева и да обавести подносиоца захтева у вези коначне одлуке.
Краљевски Универзитет за жене

Пријемни Политика

РУВ Пријемни политика следи смернице Бахреин високог образовања. За сваки програм који се нуде на РуВ, постоје специфични захтеви за улазак. Пријем у програм студија заснива се на академских заслуга средњошколаца разреда подносиоца представке. Језик наставе на РуВ је енглески.

 • Доказују да су успешно завршили средњу школу или еквивалентно у Краљевини Бахреин и иностранству, атестиран од стране Министарства просвете, Краљевине Бахреин (МЕ).
 • Показати доказе о минималног нивоа знања енглеског језика.
 • Следе примери међународно признатих тестова енглеског језика са одговарајућим нивоима знања потребних за РУВ: ИЕЛТС укупном банд 5.5. ТОЕФЛ папир на бази 513; Цомпутер-басед 183; Интернет-басед 65
 • Неки програми могу захтевати апликаната да интервју и / или достави додатну документацију.
 • Сви документи укључени са захтевом за пријем постају власништво РуВ.

potrebne Атести

Веома је важно да ученици добију број потврде о званичним документима пре или током процеса примене у РуВ. Потврде су обавезна јер се од њих захтева од стране Савјета за високо образовање Министарства просвете у Бахреину.

Влада и приватне средње школе из других земаља: треба да стављају свој "Оригинал средњошколске дипломе" од следеће:

 • Средња школа
 • Министарство просвете земље издавања
 • Бахреин амбасада у тој земљи
 • Министарство спољних послова у тој земљи

Кућиште

Ресиденце се налази на РуВ Цампус и доступни су само жене. Ит офферс а комфорне једнокреветне и двокреветне јединице, са прелепим погледом на Универзитету и Рифа долине. Постоји двадесет четири часа сигурност контроле приступа Цампус, али студенти су слободни да долазе и одлазе као њихови редови вожње дозвољавају.

Краљевски Универзитет за жене

Канцеларија за студентска питања

Канцеларија за студентска питања је дом далеко од дома за међународне студенте и пружа различите услуге. ОСА организује активности за студенте (излете) и надгледа наше изванредне објеката.

РУВ клиника

Краљевски Универзитет за жене

РУВ је посвећен здрављу и безбедности ученика и особља. Са пуним радним временом медицинска сестра управља добро опремљену Цампус клинику, који се налази у приземљу Студентског центра. Медицинска сестра је такође обучени да реагују у ванредним ситуацијама било где на кампусу.

Социјални радник је такође доступан у кампус клиници. Социјални радник је одговоран за емоционалну добробит свих ученика. Она прати кампуса активности и помажу ученицима се бави личним и међуљудских проблема.

Студентски центар

РУВ Студентски центар се налази у средини кампуса нуди неколико услуге за студенте, укључујући студентску клинику, собе за молитву жена само за и Меџлиса само за студенте.

Кафићи и ресторани

Постоји неколико кафићи и ресторани су доступне на кампусу.

Краљевски Универзитет за жене

Спортски центар

РУВ је поносан да пружи студентима и посетиоцима са савременим спортско-рекреативни објекат. Студенти могу такође искористити од прелепих, луксузних спа објекте, као што су сауна и парних соба. А 25 метара греје базен смештено наставу у различитим стиловима пливања под надзором квалификованог инструктора. Добро опремљена аеробик соба нуди најновије машине како би тело и ум фит. Студенти имају приступ плесном студију са пуне дужине огледала, стони тенис, билијар или стони фудбал. Студент- ради клубова у фудбалу и кошарци добити подршку од тренера.

Краљевски Универзитет за жене
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

Royal University for Women

Успоставити Цоллеге оф Арт анд Десигн као специјализовани истраживачки центар за управљање дизајна. ... [+]

Успоставити Цоллеге оф Арт анд Десигн као специјализовани истраживачки центар за управљање дизајна. [-]
Бахреин Riffa
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
36 време
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Royal University for Women

Захтеви Авард Испуњавање свих услова предодређене у прописима за мастер програма. ... [+]

Захтеви Авард Испуњавање свих услова предодређене у прописима за мастер програма. [-]
Бахреин Riffa
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Royal University For Women الجامعة الملكية للبنات

Royal University for Women - RUW
Address
GATE 366 MUASKAR HIGHWAY WEST RIFFA 942 KINGDOM OF BAHRAIN
Riffa, Southern Governorate, Бахреин
Vebsajt
Telefon
+973 1776 4444