Pročitajte zvanični opis

МДЦИ ради у Великој Британији, Блиском истоку и Африци пружао логистичку, администрацију и маркетиншку подршку за дипломских академских програма у име великог броја Велике Британије универзитета.

Компанија са седиштем у Бахреин такође пружа извршне програме развоја и прилагођене програме.

У тридесет година пружања извршне програме МДЦИ је помогла два и по хиљаде стручњака залив базиране да унапреде своје каријере са академским квалификацијама признатих широм света, и помогао је да се уведе најновије пословне размишљање и вештине залива.

Кључни елемент програма у МДЦИ је да предавачи Велика Британија засноване лете у Заливу да доставе своје модула који ће омогућити локалним стручњацима да наставе њихових старатеља док студирају за своје господаре доктората.

Извршни развој (Мастерклас) и прилагођени програми из МДЦИ инкорпорирају последњу академски размишљање и њену примену на организационе перформансе, а дизајниран је тако да одражавају специфичну културу земље домаћина. Програми се испоручују за многе јавне, приватне, а не за дисциплине добит, погодан за све врсте организација и посебно дизајнираних за амбициозне менаџере и руководиоце.

Програми обуке развој базе знања и вештине данашњих руководилаца и менаџера и помажу ученицима да примени идеје и концепте са стварним организационим питањима, проблемима и визијама. Програми се испоручује веома искусног тима британских држављана, од којих сви имају велико искуство у свету Извршног образовања у различитим националним срединама. Остале услуге пружају по МДЦИ укључују: Едуцатионал консалтинг, управљање испит, консултантска.

Историја

У МДЦИ раних 1990-их основао базу у Бахреину да сервисира потребе великих саудијских петрохемијских и нафтних компанија. Након тога, програми су понудили да сазри студенте из других земаља ГЦЦ од свог Бахреин базе и Саудијској Арабији, УАЕ, Катар и Оман сателитске канцеларије. Преко 2.500 матуре руководиоци су имали користи од услуга које МДЦИ.

Компанија има и Министарства трговине и Министарства просвете упис у Краљевини Бахреин као представништво матичног предузећа у Великој Британији.

Краљице награда

Сваке године Њено Величанство Краљица Елизабетх награде своје признавања У знак захвалности обављеног посла у иностранству од стране Велике Британије организација у извозном сектору. МДЦИ и његово матично привредно друштво ДА Група је извела ову част и службеници компаније су позвани на свечани пријем у Бакингемској палати. Награда је додељена компанији од стране Рт Хон. Тони Блер - премијер.

Извршни модел "Модел" је термин који се односи на време проведено методом испоруке Велика Британија универзитетских постдипломских програма, на непуним радним временом заузети директора. Она пружа локалну извршну студента са истим искуством учења како би они уживају на сличним ванредних програма, у студентском граду.

Уопштено студенти су одрасли руководиоци обично са значајним искуством у индустрији. Просечна старост садашњих МДЦИ студената је 35, а већина има више од 8 година релевантног искуства.

Универзитет партнер пружа идентичне академске компоненте програма, укључујући и наставе да ученици уживају у кампусу. МДЦИ пружа локална подршка за оба универзитета и студента.

Манагемент Девелопмент Центре Интернатионал Лтд Унитед Кингдом регистрована фирма. Компанија је део групе Дурхам Ассоциатес, базираног на Олд Цоацх Хоусе, Цастле Еден, Цоунти Дурхам. Председник Групе је међународно познат управљање академски и аутор професор Џеф Ланкастер.

МДЦИ управља управни одбор са седиштем у Великој Британији. Генерални директор је Роберт ЛФ Рајс, који има Бахраин боравка и живи и ради на Блиском истоку и Африци за око 35 година. Године 2009. он је био идентификован као један од лидера у извршној образовању у земљама МЕНА од Блиског истока Ецономиц Дигест МДЦИ се ослања на информационе технологије и људске интерфејс да постигне свој висок ниво подршке студентима и обезбеди одржавање Универзијаде оперативних процедура.

Студенти и њихови донаторске организације цене извршни модел испоруке за неколико разлога, пре свега:

  • Буси руководиоци нису уклоњене из њиховог рада на дуже време
  • Студенти имају потешкоћа у аклиматизацији страним културама
  • Програми интегришу ученика животно и радно искуство са најновијим академског размишљања
  • Организације користи од студената који своје знање у радном окружењу уз понављање
  • знање ученика је појачана додавањем нових академско знање на своје постојеће искуство - важан образовни концепт у себи
  • Цео пакет, укључујући материјале доставља се ученику у Бахреину, овај стављања на пример од времена изгубљеног проналажење уџбеника
  • Осим тога, накнаде за програм одражавају УК накнаде, али без скупих смештај, дневнице и путне трошкове.
  • Организације Ценим задржавајући своје запослене током трајања студије, а често користи од непосредне примене новог размишљања
Programi se održavaju na:
енглески језик

Study British Executive MBA in Bahrain