Read the Official Description

ПАРИЗ ЛОДРОН УНИВЕРЗИТЕТ САЛЗБУРГ

Цреатед би Принце Арцхбисхоп Парис Лодрон ин 1622, тхе Университи оф Салзбург (ПЛУС) ис нов цомпосед оф фоур фацултиес (Тхеологи, Лав, Цултурал анд Социал Сциенцес, Натурал Сциенцес) витх аппрокиматели 18,000 студентс анд 2,800 емплоиеес.

Универзитет у Салзбургу нуди студентима широк спектар програма Бацхелор, Мастер и ПхД са уравнотеженим односом наставника према студентима. Низ студијских активности доступни су и за студенте ПЛУС-а у Спортцентеру или са разним студентским клубовима.

ДОБРОДОШЛИ У ПАРИЗ ЛОДРОН УНИВЕРЗИТЕТ У САЛЗБУРГУ!

Поштоване даме и господо,
Драги студенти!
Као ректор Универзитета у Паризу Лодрон у Салзбургу, ја вам топло поздрављам. Салцбург, због својих прекрасних пејзажа, многих историјских знаменитости и Фестивала, један је од најлепших и најинтересантнијих градова на свету. И Салцбург је универзитетски град са дугом традицијом. Универзитет у Салзбургу основао је принцски надбискуп Париз Лодрон, названи универзитет, 1622. године. Данас се састоји од четири факултета са око 18.000 студената и 2.800 запослених. То је центар за иновативна истраживања и чврсто је интегрисан у културни и економски живот Салцбурга. Са својим националним и међународним умрежавањем, то је модерно средиште знања у срцу Европе. Можемо се поносити на овај универзитет, који се беспрекорно уграђује у архитектонски занимљиве грађевине у прекрасном амбијенту овог града. Универзитет у Салзбургу нуди студентима широк спектар курсева са уравнотеженом количином наставника за студенте. Позиционирање Универзитета у Салцбургу за сигурну будућност је нарочито близу мојег срца. Поставио је јасне истраживачке приоритете, створио план развоја за будућност, а данас се карактерише стално развијањем и испуњавањем нових изазова.
С поштовањем,
Хеинрицх Сцхмидингер, ректор Универзитета у Салзбургу

ДОБРОДОШЛИ У КЕМИЈСКОЈ ДЕЈАВНОСТИ И ФИЗИКУ МАТЕРИЈАЛА НА ПАРИЗ-ЛОДРОН УНИВЕРЗИТЕТУ САЛЗБУРГ

Технологије које се баве тренутним глобалним изазовима веома се ослањају на развој материјала. Унапређење данашњих материјала и дизајнирање нове генерације материјала захтева дубоко знање и вештине у природним наукама. Одељење за хемију и физику материјала капитализује свој интердисциплинарни приступ који укључује дисциплине хемије, физике, науке о материјалима и минералогије и који се бави дизајном и развојем неорганских материјала, наноматеријала и хибрида, као и функционалним интерфејсима добијеним од њих.
Циљ нам је савршено истраживачко окружење за извођење хемијског и физичког материјала на највишем могућем нивоу и стварање атрактивне и међународне атмосфере за истраживаче у свим фазама њихове каријере, докторских студија и докторских студија на постдоцс и вође групе младих.
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

University of Salzburg Department of Chemistry and Physical Materials

Наше друштво се тренутно суочава са великим изазовима у области енергетике, медицине, екологије, грађевинарства и транспорта. За даље напретке у овим кључним областима, п ... [+]

Међународна магистарска хемија и физика материјалаХЕМИЈА И ФИЗИКА МАТЕРИЈАЛА (ЦПМ) МАСТЕР ПРОГРАМНаше друштво се тренутно суочава са великим изазовима у области енергетике, медицине, екологије, грађевинарства и транспорта. За даље напретке у овим кључним областима, постало је кључно да се открију и развију нови функционални материјали.СадржајМагистарски програм Хемија и физика материјала (ЦПМ) који се нуди на Одсјеку за материјале науке и физике, припрема студенте за ова важна питања. Отворен је за ученике из свих земаља и различите научне позадине.Фокусиран је на синтезу, карактеризацију и обраду синтетичких и природно насталих функционалних материјала . Кроз основне и примењене курсеве науке, овај програм студентима пружа потпуну слику о утицају који физичке, хемијске и биолошке особине материјала могу имати у односу на њихову интеграцију у функционалним уређајима и стварним апликацијама. Студенти уписани у овај програм добиће добро заокружено образовање у области материјала и инжењерства који задовољава потребе индустрије и академске заједнице.Захтеви за улазА Б.Сц. диплома у пољској или еквивалентној студији у сертификованој образовној институцији послије средње школе у ​​Аустрији или у иностранству (физика, хемија, инжењерство, наука о материјалима итд.).
ОРГАНИЗАЦИЈА И КУРС СТУДИЈЕАкадемски степен: магистарТрајање програма: 3 семестраЕЦТС јединице: 90Старт-дате: Зимски (октобар) или љетни (март) семестарСтруктураПрограм ЦПМ Мастер оф Сциенце је курикулум заснован на енглеском језику. Истраживање је оријентирано и траје три семестра. Балансирана мешавина потребних основних курсева и изборних модула обезбеђује флексибилан и индивидуализован наставни план и програм. Прва два семестра уводе низ модерних метода синтезе, обраде и карактеризације функционалних материјала. Трећи семестар је посвећен истраживачком раду магистарског рада.ИстраживањеУ току магистарског рада студенти ће... [-]
Аустрија Salzburg
March 2019
Redovne studije
3 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
Universität Salzburg Fachbereich Materialforschung & Physik Jakob Haringer Strasse 2A
5020 Salzburg, Salzburg, Аустрија