Ferdinand Porsche Fern FH

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Универзитетске студије на ФернФХ: модеран, са скраћеним радним временом и флексибилан

Студија на удаљеној колеџу Фердинанд Порсцхе вам даје најбоље могућности за даљу каријеру. Скраћено радно време, ви ћете развити диплому или магистрирао у рачунарства или економије Бусинесс & Ецономицс Псицхологи.

"Блендед Леарнинг": Ефикасно учење онлине и оффлине

Ви ћете завршити своје студије углавном на "виртуелном кампусу" из куће. То значи велику флексибилност за вас. Поред индивидуалног онлајн посете учења блокиран курсеве у једном од најмодернијих универзитетима у Аустрији у Виенер Неустадт.

Висок квалитет образовања, академски и практични

Студија на удаљеној колеџу Фердинанд Порсцхе задовољава највише садржаја и квалитета наставе стандарде. Добићете практичну и окренути будућности и високо образовање. Сви наставници имају одличне вештине у својим жаришта.

Студирање са приходима

Упркос студијама наставите као и обично за ваше професије. Да ли ће се проучавати на слободно време. Помоћи да остварите свој завршен факултет на пуну плату. У току семестра школарине плаћате € 363.36 (без. Студентска унија накнада € 18.70) - Станд: СС 2015.

Студирање и породичног живота

Студија на ФернФХ је да оптимално договорити са својим породичним животом. Захваљујући високом флексибилности учења на даљину на Интернету можете углавном онда заврше курсеве, ако имате времена.

Ova škola nudi programe:
  • немачки

Pogledati Online Diplomirani » Pogledati Online Master » Pogledati Health Diplomirani »