Pročitajte zvanični opis

Капија за вашу успешну каријеру!

University of Applied Sciences Wiener Neustadt основан је као први те врсте 1994. године и броји се међу водећим образовним институцијама у Аустрији. Тренутно, више од 3600 студената уписује се у програм Бацхелор или Мастер на једном од наших кампуса: Виенер Неустадт, Виеселбург, Туллн и Беч. Више од 10 000 наших дипломаца сада успешно обављају каријеру иу Аустрији и иностранству.

Интернационално мрежно FHWN као и чврсто засидрано на регионалном нивоу, FHWN пружа обимне и будуће оријентисане програме образовања и истраживања. Тренутно нудимо 34 бацхелор и мастер програмера * на пет факултета: Пословање, Инжењеринг, Здравствене науке, Безбедност и Спорт. Више од 300 запослених и 1300 предавача омогућило је модерно и ефикасно усмјерено образовање.

Ми поступамо према нашем цредо: перспективе кроз примењено учење . Кроз наш практични образовни концепт, наши дипломци су понуђени широк спектар перспектива за успешну професионалну каријеру. У студијској студији Универсум Талент Ресеарцх 2015, одличне перспективе за посао су потврдили наши ученици који су FHWN првобитно гласали као универзитет са највећом способношћу запошљавања - компетентност примјене стечених вјештина директно на посао.

Поред великог практичног значаја, наш фокус је на примењеним истраживањима . Наш бројни истраживачки лабораторији, функционални простори и просторије за семинаре опремљени су најсавременијом технологијом која гарантује првокласно образовање. Осим тога, наши инжењеринг и научни програми у својим истраживачко-развојним пројектима подржава FHWN , сопствена истраживачка компанија FHWN -а.

Још једна главна тачка на FHWN је наша интернационалност. Са тренутно 95 универзитета партнера широм свијета , наши ученици имају пуно прилика да проводе семестар у иностранству како би наставили студије или обавили своје стажирање. У FHWN , интеракција и умрежавање са међународним партнерима у бизнису, индустрији и истраживању пружају драгоцене контакте када покрећу професионалну каријеру.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Бусинесс Цонсултанци Интернатионал (БЦи) је висококвалитетан и захтеван пословни програм на магистарском нивоу који се научи у потпуности на енглеском језику. ... [+]

Ваша врата до лидерства у међународном послу

Мастер Интернатионал Бусинесс Дегрее Програм (МБЦи) је међународно фокусиран програм који се научи у потпуности на енглеском језику. Пружа посебно стимулативно окружење у којем ви и ваши колеге студенти из различитих нација и културних заједница раде заједно са међународним факултетом.

Двогодишњи програм на бази првог степена послова припрема вас за будуће лидерске позиције са глобалним компанијама. У програму МБЦи можете одабрати специјализацију у једној од две специјализације:... [-]

Аустрија Wiener Neustadt
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
Fachhochschule Wiener Neustadt
Johannes Gutenberg-Straße 3

Wiener Neustadt, Lower Austria, 2700 AT
Social Media