Melbourne Polytechnic

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Мелбурн Политехничка је пружање стручне обуке од 1912. и данас нуди широк спектар иновативних, хандс-он ТАФЕ (ВЕТ) и програма високог образовања (степен) да вас опреми са знањем и вештинама да надмаши у еволуира и изазовно тржиште.

Мелбоурне Политецхниц курсеви су дизајнирани и развијени уз учешће индустрије да студентима најбоље резултате запошљавања.

Мелбурн Политехничка има пет Метрополитан кампусиПрестон, Колингууд, Епинг, Хамптон, и Хајделберг. Сваки кампус даје појединцу, јединствен и обогаћује ученик искуство. Постоје шест центара за обуку, Северна Инн - Еден Парк, Северна Инн - Иан иеан, Иарра Глен Трке центар, Северна АМЕП (Адулт Мигрант енглески програм) центар у Броадмеадовс, Резање жаба Виноград и Мелбурн Политехничка Кинетон парк.

Са преко 60.000 уписаних годишње, Мелбурн Политехничка је акредитована за испоруку око 550 национално акредитоване курсеве, Многи који су доступни на било пуним радним временом или непуним радним временом. Она такође обезбеђује преко 400 курсева Института акредитовани. Мелбоурне Политехничка тренутно нуди три године (и један четворогодишњи), специјалистичке основних и мастер степени у нашим рукама јединствених на учење окружење и оптималну експозицију индустрија у:

Рачуноводство Пољопривреда & Управљање земљиштем посао Образовање (Еарли Иеарс) Раније студије Иеарс Екуине Студиес Хоспиталити Манагемент илустрација информационе технологије Мусиц Музичка индустрија Виноградарство и винарство Писање & Издаваштво

Ми стално развијамо нове артикулација путеви и степени расти могућности за наше студенте. 2016 смо увели Господари професионалне и Працтисинг рачуноводству са ЦПА акредитације, доказао веома популаран већ као наш први постдипломски курс понудио. Ми ћемо објавити детаље о свим новим курсевима на нашем сајту чим су завршени.

Мелбоурне Политецхниц степена курсеви нуде трансфер кредита и признавање претходног учења за студенте који су већ завршили национално признату диплому, Адванцед Диплома или друге квалификације.

Директан улаз Ванредни степени (2 године) уграђен у свим студијским програмима Мелбурн Политехничком нуди велики пут (кредитна трансфер и признавање претходног учења), могућности за даље образовање.

Мелбоурне Политехничка је остварио међународно признање са преко годишње више од 10.000 оф-шор уписа и 24 образовних партнерстава широм Азије, а признат од стране Вицториан Владе за изврсност у међународном образовању, освојио најбољи провајдер у то је категорија у 2014. и другопласирани у 2015.

Мелбоурне Политецхниц је блиске везе са студентима у индустрији би имати прилику да се додели бесповратне помоћи за студије које је донирала индустрије спонзора, такође продужава своје мреже за будући успех.

Слично као избор курс, околности сваки ученик има другачије када је у питању време за школарина и можемо вас водити кроз структуру накнада. Свака страна курс ће се одредити посебне накнаде, или посетите Интернатионал Студент таксе паге За више информација.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe » Pogledati Diplome strukovnih studija » Pogledati Sertifikati » Pogledati Diplome » Pogledati Programi osnovnih studija »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Мастер професионалног рачуноводства тренажног

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године February 2019 Аустралија Melbourne

Адванце своје рачуноводствене вештине и пословне проницљивости у истраживање, даље учење или стручне праксе, са Мелбоурне Политехничком је мајстор Профессионал и Вежбање рачуноводству (МППА). [+]

Адванце своје рачуноводствене вештине и пословне проницљивости у истраживање, даље учење или стручне праксе, са Мелбоурне Политехничком је мајстор Профессионал и Вежбање рачуноводству (МППА).

Дизајниран за прогресивне, вредни, намењен пословним дипломцима и за оне који желе да се истакну у професионалне рачуноводствене области, МППА нуди обиље могућности за запошљавање, од рада као академска на финансијског директора, у сваком кутку света!... [-]


Kontaktirajte

Melbourne Polytechnic

Adresa Melbourne, Victoria, Аустралија
Vebsajt http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Telefon +61 3 9269 1200