Read the Official Description

Melbourne Polytechnic испоручује стручну обуку од 1912. године и данас нуди разноврсне иновативне, практичне програме ТАФЕ (ВЕТ) и високошколске (високошколске) програме како би сте оспособили знања и вјештине како бисте се развили у развијајућем и изазовном тржишту.

Melbourne Polytechnic курсеви из Melbourne Polytechnic су дизајнирани и развијени са учешћем у индустрији како би студентима добили најбоље резултате запошљавања.

Melbourne Polytechnic има седам метрополитанских кампуса , Престон, Цоллингвоод, Еппинг, Фаирфиелд, Греенсбороугх Цампус и Хеиделберг. Сваки кампус пружа индивидуално, јединствено и обогаћујуће искуство студената.

Такође има шест центара за обуку , Нортхерн Лодге - Еден Парк, Нортхерн Лодге - Иан Иеан, Иарра Глен Рацинг Центер, Нортхерн АМЕП (Центер за одрасле мигрантске програме) у Броадмеадовсу, виноград винограда и Melbourne Polytechnic Кинетон Парк.

Са преко 26.000 уписника годишње, Melbourne Polytechnic је акредитован да испоручи око 550 националних акредитованих курсева , од којих су многи доступни или на пуно радно време или на пола радног времена. Он такође пружа преко 400 курсева Института.

Melbourne Polytechnic тренутно нуди трогодишњу (и једну четврту годину) специјалистичку диплому и магистарске степене у оквиру нашег јединственог практичног окружења за учење и оптималну изложеност у индустрији у:

 • Рачуноводство
 • Пољопривреда
 • Бизнис
 • Креативне индустрије
 • Образовање (ране године)
 • Еарли Иеарс Студиес
 • Хоспиталити Манагемент
 • Илустрација
 • Информациона технологија
 • Музика
 • Музичке индустрије

Стално развијамо нове артикулације Pathways и дипломе како бисмо повећали могућности за наше студенте. У 2016. години представили смо Мастерс оф Профессионал анд Працтицинг Аццоунтинг са ЦПА акредитацијом, која се показала веома популарном већ као наш први постдипломски курс. Ми ћемо објављивати податке о свим новим курсевима на нашој веб страници чим буду завршени.

Курсеви Melbourne Polytechnic студија у Melbourne Polytechnic нуде кредитни трансфер и признавање претходног учења студентима који су већ завршили признате дипломе, напредну диплому или друге квалификације.

Директан улаз сарадник степени (2 године) уграђене у свим Melbourne Polytechnic студијским програмима нуде велику Pathway (кредитна трансфер и признавање претходног учења) могућности за даље образовање.

Melbourne Polytechnic је постигао међународно признање са више од 6.000 уписа у иностранство годишње и 24 партнерства за образовање широм Азије, а призната је од стране владе Вицторије за изврсност у међународном образовању, освојивши најбољег понуђача у својој категорији у 2014. години и водећи у 2015.

Блиске везе Melbourne Polytechnic са индустријом осигуравају да студенти имају прилику да буду додијељени студијски грантови донирани од стране спонзора индустрије, који такође проширују сопствене мреже за будући успех.

Слично као избор курса, околности сваког ученика су различите када је време за школарину и можемо вам помоћи кроз структуру накнада. Свака страница курса ће приказати одређене накнаде или посетити страницу Међународне студентске таксе за више информација.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

Melbourne Polytechnic

Унапредите своје рачуноводствене вјештине и пословне акумен у истраживање, даљње учење или професионалну праксу, уз Melbourne Polytechnic Мастер оф Профессионал анд Працт ... [+]

Унапредите своје рачуноводствене вјештине и пословне акумен у истраживање, даљње учење или професионалну праксу, уз Melbourne Polytechnic Мастер оф Профессионал анд Працтицинг Аццоунтинг (МППА).

Десигнед фор прогрессиве, хардворкинг, бусинесс-миндед градуатес анд фор тхосе вхо висх то екцел ин тхе фиелд оф профессионал аццоунтинг, МППА офферс а вариети оф емплоимент оппортунитиес, фром воркинг ас ан ацадемиц то а ЦФО, ин ани цорнер оф тхе глобе!... [-]

Аустралија Melbourne
February 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Melbourne Polytechnic

МЦИ има за циљ да гради на вашим креативним мрежама, ојача своје знање о примењеним креативним истраживањима, критичком мишљењу и да прошири своју праксу уз надзорне смер ... [+]

МЦИ има за циљ да гради на вашим креативним мрежама, ојача своје знање о примењеним креативним истраживањима, критичком мишљењу и да прошири своју праксу уз надзорне смернице стручњака из ваше области. Ове вјештине су од виталног значаја за успјех у конкурентним креативним индустријама - упишите се с нама како бисте напредовали и будите испред.

Структура курса

Модел курикулума Мастер оф Цреативе Индустриес је заснован на три тематска тока. То су (1) предузетништво и комерцијализација (2), примењена истраживања и (3) креативна пракса... [-]

Аустралија Melbourne
February 2019
Redovne studije
18 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Melbourne Polytechnic
Address
Melbourne, Victoria, Аустралија
Vebsajt
Telefon
+61 3 9269 1200