Read the Official Description

Да ли размишљате о студирању у Аустралији? University of Southern Queensland (USQ) поноси пружањем најбоље подршке која вам помаже да постигнете своје циљеве у циљу студирања и каријере. Ученици УСК-а уживају у малим величинама разреда, у заједничким просторима за учење и на скупу услуга подршке како бисте побољшали своје искуство у студирању. Са студентима из више од 80 земаља и међународно акредитованих диплома и програма, можете одабрати студирање на кампусу, екстерним или онлине.

О нама

Универзитет јужне Квинсленд је динамичан универзитет посвећен пружању квалитета и програма у флексибилном и подржавајућем окружењу. За више од 50 година, УСК је постао истакнута наставна и истраживачка институција, пружајући образовање широм света са три регионалне локације: Тоовоомба, Спрингфиелд и Ипсвицх. Такође имамо и оутреацх чвориште у Стантхорпе.
Нашим ученицима предају предавачи који су лидери на својим пољима, који, као и наши програми, остају актуелни са сталним променљивим лицем индустрије. Поносни смо што смо број један у Квинсленду за дипломце који раде пуним радним временом (Истраживање о дестинацијама у граду, 2014-2016). Без обзира на то да ли наши студенти проучавају онлине или на кампусу, наш фокус је да им пружимо персонализовану подршку.
Сваки ученик има приступ УСК-овим службеницима за односе с студентима (СРО) који их могу подржати путем свог учења.

Курсеви

Програми који се нуде у УСК-у су дизајнирани са циљем да припремају спремне, међународно признате и квалификоване дипломце. На УСК-у можете студирати на дипломским, додипломским, постдипломским и истраживачким нивоима. Такође можете искористити наше професионалног развоја појединачне курсеве, Pathway програме и курсеве енглеског језика за побољшање своју каријеру.

Скоро 28000 студената из целе Аустралије и широм света одлучује да студира на УСК-у у областима:

 • Бизнис и трговина
 • Креативна уметност и медији
 • образовање
 • Инжењерство и уграђена средина
 • Здравље и заједница
 • Хуманистике и комуникације
 • Информациона технологија
 • Закон и правда
 • Наука
 • Истраживање
 • Енглисх Лангуаге анд Pathway Програмс
 • Професионални развој.

УСК Тоовоомба

УСК Тоовоомба је првобитно универзитетски кампус и добро је опремљен широким спектром објеката који одговарају различитим студентским потребама. Највећи УСК-ови три кампуса у погледу његове величине, УСК Тоовоомба нуди потпуно искуство на кампусу уз смештај у стамбеном колеџу и широк спектар активности у студентском животу који допуњују академски програм.

УСК Тоовоомба се налази у једном од највећих авио-компанија у Аустралији, само један сат вожње четрдесет вожње западно од Брисбанеа и близу аеродрома Тоовоомба Веллцамп.

УСК такође нуди бесплатну дневну услугу интеркампуса са аутобусима између УСК Тоовоомба, УСК Спрингфиелд и УСК Ипсвицх, пружајући студентима више опција и флексибилности да похађају наставу у зависности од њихових потреба.

УСК Спрингфиелд

УСК Спрингфиелд је свеж, модеран кампус који се налази у срцу једног од најбрже растућих региона у Куеенсланду.

УСК Спрингфиелд нуди широк спектар додипломских и постдипломских опција у живописном окружењу само 25 минута од Ипсвицх ЦБД-а, 45 минута од града Брисбана и сат времена од Голд Цоаста.

Центар за дигиталну продукцију и перформансе Универзитета, кампус укључује индустријски стандардни телевизијски и радио продукцијски објекат и просторе за пробу, као и заједничке наставне собе, потпуно нове лабораторије.

УСК Спрингфиелдов светски симулатор летења је први такве врсте у Квинсленду. УСК-ов симулатор је уски тело млазњак, где студенти авијације могу да реплицирају читав лет, како редовне, тако и ненормалне сценарије док завршавају чекове и процедуре.

УСК Ипсвицх

УСК-ов Ипсвицх кампус је на мјесту наслеђа у једном од најстаријих градова Аустралије. Ми смо били део Ипсвича од 2006. године, а како регион расте, проширујемо нашу посвећеност региону.

УСК Ипсвицх-ов лиснати кампус има велике изгледе широм града, као и запањујућу библиотеку која садржи живу кишну шуму. У кампусу је 55 минута од града Брисбана, сат и 15 минута од Голд Цоаста, и доступан је јавним превозом. Дом УСК-ове школе за здравље и добробит, УСК Ипсвицх укључује прилагођене парамедицинске установе за обуку и нове клиничке лабораторије за негу, спортска терена, кафић и теретану.

Онлине

Са онлине студијом на УСК-у, лакше је него икада да студија буде уклопљена у ваш живот. Усредсређени смо на успех ученика, тако да вам олакшамо да своје каријере усмјерене у каријере, у потпуности акредитоване, уклопите у ваш прометни живот. Заправо, ми смо број један универзитет у Квинсленду за дипломиране студенте који раде пуно радно време (Сурвеи оф Дестинатионс, 2014-2016). Можете студирати пола радног времена или пуно радно вријеме, или променити учитавање у учионици како се живот промјењује за вас - ваша учионица је ближа рачунару.

Наши ученици који се одлуче за студирање на мрежи су у великој мјери дио наших заједница на кампусу и врло су добродошли да будемо на кампусу са нама, као и да искористимо широк спектар објеката и услуга подршке које нудимо.

Онлине студенти могу приступити флексибилној онлајн учионици која им омогућава да одаберу где живе када проучавају, па чак и како иду. Није чудо што преко 75% наших студената одлучи да проучава овај начин.

Међународна подршка студената

 • Бесплатна колекција аеродрома и трансфер до вашег смештаја за нове студенте који долазе
 • Стамбени колеџи и смештај у кампу
 • Међународна студентска радна група на УСК Цареер Хуб-у
 • Добробит студената, здравље, савјетовање и благостање
 • Вишеструка подршка и услуге
 • Редовни студентски догађаји и активности
 • Ресурси са инвалидитетом.

Сазнајте више информација о услугама УСК Интернатионал.

Где одсести?

Ако планирате студирати у кампусу са УСК-ом, на располагању су вам бројне могућности смјештаја које одговарају сваком буџету - све у непосредној близини сваког од УСК-ових кампуса. Сазнајте више о смјештају са УСК-ом.

Да ли сте спремни да се пријавите на УСК?

Апликација за студирање са УСК-ом је једноставна! Сазнајте више о нашем процесу пријаве и почните са апликацијом. Запамтите, нема накнаде за пријављивање на УСК.

Истраживање

УСК је посвећен истраживању који није само академски релевантан, него је ангажован са индустријом и нашим заинтересованим странама и доприноси иновацијама које доприносе нашим заједницама, нацији и шире.

Кључ наше истраживачке културе је да сарађујемо са индустријом да разумемо проблеме са којима се суочава сектор и да заједнички развијају нове идеје и технологије које стварно утичу на опипљиву корист. Имамо значајна истраживања и стручност у сљедећим областима;

 • Пољопривреда и агробизнис
 • Астрофизика
 • Културно наслеђе и археологија
 • Дигитални живот
 • Економске науке
 • Здравље и бихевиоралне науке
 • Математичке науке и хиперсонички
 • Материјали инжењеринг и инжењеринг технологија
 • Регионална заједница и економски развој

Ми смо међународно признати за наш рад у будућим материјалима и композитима, блиско сарађујући с међународним партнерима у индустрији и другим истраживачким институцијама, како бисмо утврдили одржива еколошки прихватљива рјешења за неке од највећих свјетских производа.

УСК се такође брзо појављује као глобални истраживачки лидер у пољопривредним системима и управљање одрживим сеоским пејзажима, истраживањем из области природних наука, рачунарских и математичких наука, пољопривредних наука и инжињера. Међународни истраживачки пројекти у Азији помажу у побољшању наводњавања, производње поврћа и кафе трговине, између осталог.

Од супер хране до регионалног опстанка рака, наши истраживачи раде на побољшању квалитета живота за све кроз наше истраживање о здрављу. Пројекти укључују рјешавање јединствених потреба регионалног и руралног становништва са истраживањима која покривају здравствене системе, науку и технологију, приступ и његу, инфраструктуру и иновације. Истраживачи УСК-а такође истражују потенцијал за функционалну храну како би се обрнула људска гојазност и хронична инфламаторна обољења, пружајући основ како би на крају пружили оптималне здравствене предности за смањење ризика повезаних са хроничним поремећајима живота.

Студенти постдипломских студија у УСК-у имају приступ широком спектру објеката и под надзором наших истраживача и партнера, како би се подстакло динамично и награђивано окружење. УСК-ови иновативни програми вишег степена по истраживању (ХДР) проширују хоризонте студената и припремају их за изазовну каријеру у одабраним областима, како би побољшали своје вјештине за запошљавање и иновације.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

Мастер оф Сциенце (истраживање) даје вјештине и могућности које су вам потребне за даље своју каријеру у одабраној истраживачкој области науке. ... [+]

Унапредите свој истраживачки каријеру науке

Тхе Мастер оф Сциенце (истраживање) даје вам способности и могућности које су вам потребне за даље своју каријеру у одабраној истраживачкој области науке. У овом степену, високо мотивисани и високо квалификовани студенти се обавезују напредне студије за производњу дисертацију заснован на истраживању које ће вам помоћи да развију своје вештине истраживања у специјализованој области знања и наставити даље са својим истраживачким наука каријеру.... [-]

Аустралија Toowoomba Springfield
February 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Master

University of Southern Queensland (USQ)

Ако имате дипломирао у било којој области осим образовања и жели да постане учитељ, УСК је магистар учења и наставе ће вас тамо одвести. Степен све ово нови господар је н ... [+]

Постала је примарна или секундарна учитељ

Ако имате дипломирао у било којој области осим образовања и жели да постане учитељ, УСК је магистар учења и наставе ће вас тамо одвести. Степен све ово нови господар је ниво ће вас опремити са напредним и свеобухватно сагледавање образовања и темељно се припремите за новој каријери.

Градоначелници

Примарна СРЕДЊЕ

Професионално искуство... [-]

Аустралија Toowoomba Australia Online
February 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 6 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
University of Southern Queensland (USQ)

Направите свој следећи велики потез у каријери са УСК је Мастер оф Бусинесс и иновације. Моћи ћете да изаберете две специјализације који ће проширити своје знање, побољша ... [+]

Да ли сте спремни за своју будућу каријеру?

Направите свој следећи велики потез у каријери са УСК је Мастер оф Бусинесс и иновације.

Моћи ћете да изаберете две специјализације који ће проширити своје знање, побољша своју стручност и употпунити своје каријере амбиције.

Градоначелници

Агробизнис (није доступна у 2017) Велики података и визуализацију Кризни менаџмент Дигитална трансформација предузеће Лидерство Финансије Генерал Међународни бизнис Стручни Комуникација Одрживи Бизнис ... [-]
Аустралија Toowoomba Springfield Australia Online
February 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
18 - 72 месеци
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
University of Southern Queensland (USQ)

Циљ Мастер оф Бусинесс Ресеарцх је да вас тренира у пословном истраживања на високом нивоу, или за академске или виших сврхе управљања. ... [+]

Узмите своје вештине истраживања на потпуно нови ниво

Циљ Мастер оф Бусинесс истраживања је да вас тренира у пословном истраживања на високом нивоу, или за академске или виших сврхе управљања. Ви ћете предузети значајан део истраживања у вашој области интересовања, користећи стручно знање и напредне технике истраживања да истражи решавање проблема управљања. Очекује се да ће истраживање сте обављали током неколико година дати важан допринос развоју нових знања, развоју заједнице и решења за индустрију и владе.... [-]

Аустралија Toowoomba Australia Online
February 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 - 6 семестра
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
University of Southern Queensland (USQ)

Ако желите да постанете професионални инжењер, и имају инжењеринг степен три године, али никакво радно искуство, Мастер оф Енгинееринг ће вас стићи. ... [+]

Добити искуства индустрији

Ако желите да постанете професионални инжењер, а имају инзењера трогодишњи али никакво радно искуство, Мастер оф Енгинееринг ће вас стићи. У овом степену, хоћете:

стекну практичне практичне лабораторије и индустрије искуство да вас припреми за рад у струке примјењују своју студијску знање у стварном свету проблема у вашем истраживачком пројекту - велики одскочну даску за даље истраживање степени, укључујући и вашег др. ... [-]
Аустралија Toowoomba Australia Online
July 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 4 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
University of Southern Queensland (USQ)

Да ли желите да испоручи иновативна решења користећи напредне вештине у управљању пројектима? Развијен у сарадњи са индустријом, аустралијски Институт за управљање пројек ... [+]

Овладају вештином управљања пројектом

Да ли желите да испоручи иновативна решења користећи напредне вештине у управљању пројектима? Развијен у сарадњи са индустријом, аустралијски Институт за управљање пројектима и Институт за управљање пројектима, УСК је магистар управљање пројектима ће вам пружити вештине и знања да буде лидер у области управљања пројектима.

Поред темама као што су тимског вођства, достављање пројеката, управљање пројектима заснован и управљање ризиком, моћи ћете да персонализујете степен избором изборних из нашег МБА или Мастер оф Бусинесс анд Инноватион степени тако да одговара своју каријеру.... [-]

Аустралија Springfield Australia Online
February 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
18 - 72 месеци
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
University of Southern Queensland (USQ)

УСК је Мастер информационих система ће вам дати вештине да успеју у све повезаном свету где се нови изазови сваки дан представљена. Овај степен ће вам дати неопходне вешт ... [+]

Упусте у динамичну каријеру

УСК је Мастер информационих система ће вам дати вештине да успеју у све повезаном свету где се нови изазови сваки дан представљена. Овај степен ће вам дати неопходне вештине и стручност да схвате потенцијал постојећих технологија, да искористе могућности нових и нових технологија, које помаже организацијама да добију пословну вредност од употребе информационих технологија и система.... [-]

Аустралија Toowoomba Springfield Australia Online
February 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 6 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
University of Southern Queensland (USQ)

Ако сте дипломирали у другу област и жели да се усели у ИТ или су већ проучавали цомпутинг степен и желите да побољша своје професионалне способности, онда је ово степен ... [+]

Побољшати своје рачунарске вештине

Ако сте дипломирали у другу област и жели да се усели у ИТ или су већ проучавали цомпутинг степен и желите да побољша своје професионалне способности, онда је ово степен за Вас. Мастер компјутерске технологије је дизајниран да додате вашим тренутним сазнањима и вештинама и односе према потребама струке и индустрије.

курсу специјализације ... [-]

Аустралија Toowoomba Australia Online
July 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 6 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
University of Southern Queensland (USQ)

Едукатори играју кључну улогу у развоју капацитета грађана да користе знање да уче, развијају и учествују у нашем савременом свету. ... [+]

Цоммонвеалтх Подржани Плаце

Даље своју каријеру наставе

Едукатори играју кључну улогу у развоју капацитета грађана да користе знање да уче, развијају и учествују у нашем савременом свету. Мастер оф Едуцатион:

има за циљ да прошири своју стручност, помажући да постане лидер у образовању се нуди потпуно мрежи, дајући флексибилност да студирају било где, било када.

Градоначелници... [-]

Аустралија Toowoomba Australia Online
February 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 семестра
Online студије
Pročitajte više na srpskom
University of Southern Queensland (USQ)

Мајстор за образовање (Примењена лингвистика) је идеална ако радите са другом матерњи језик и њиховим заједницама, или у областима говорну терапију и патологију, Аллиед Х ... [+]

Побољшати своје вештине менаџмента комуникација

Мастер оф Едуцатион (Примењена лингвистика) Идеалан је ако радите са другом матерњи језик и њиховим заједницама, или у областима говорну терапију и патологију, Аллиед Хеалтх, психологије или обуке у различитим окружењима која захтева вештину у управљању комуникације и крос-културне интеракције.

studija флексибилност

Ако нисте сигурни да ли желите да заврши цео магистрирао, примењују се проучавају Градуате Цертифицате УСК је за образовање, Градуате Диплома за образовање (Комонвелта Подржани Место) или Градуате Диплома за образовање (Пуна накнада за плаћање) и узети кредит од вашег студије на главни образовања ако одлучите да наставите студирање.... [-]

Аустралија Toowoomba Australia Online
February 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 семестра
Online студије
Pročitajte više na srpskom
University of Southern Queensland (USQ)

Ако желите да постанете књиговођа и већ имате нежења или 8-унит не-рачуноводствени мастер диплому, Мајстор професионалне рачуноводствене ће вас стићи. Нагласак је на прак ... [+]

Рачуноводство је од кључног значаја

Рачуноводство је кључна компонента било које компаније или институције. Рачуноводство као професију је видео велики помак у последњих неколико деценија, од строго финансијском средишту економске одговорности на сложеније улоге у пословним организацијама и менаџмента. Рачуноводствене професије је такође проширен области као што су информационе системе, неликвидности и форензичких истраживања.... [-]

Аустралија Toowoomba Springfield Australia Online
February 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 6 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Аустралија
Vebsajt
Telefon
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Аустралија
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Аустралија
Address
Australia Online, Аустралија
Telefon
undefined