Pročitajte zvanični opis

Јужна Образовање Институт крст је поносан да понудимо и наше локалне Мелбоурне студената и страних студената из целог света најбоље могућности на располагању у обезбеђивању све примити врхунско искуство у стицању квалификација они тражите.

Да ли студент студира курс сертификата или Адванцед Диплома курс, наш Институт комбинује забаву интерактивну атмосферу допуњен енергетски вид наставе. Сва обука обухвата један на један индивидуални приступ задовољавања потреба и вештина ниво ученика. Наш асортиман курсева је свеобухватан са новим курсевима додатим често. Кратки семинари и курсеви сертификата као што су прва помоћ се често испоручују за локалне студенте, предузећа и чланова породице који желе да прошире своја знања када је време ограничено.

Сви студенти доживљавају опуштено окружење за учење у свим нашим домовима. Наши у иностранству студент посетиоци не само да ће одвести кући аустралијске квалификације признат у свету, али и доживите разноликост Аустралија има да понуди. Од величанствене сценски чуђење Аустралија има да понуди све до велике низ могућности за пласман посао ћете имати када ваша квалификација је комплетан, Јужни крст Образовање Институт је прави избор. Различити људи, разнолик учење и разнолика испоруке ће осигурати ваш успех.