Le Cordon Bleu Australia

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Придружите нам се!

Основана је у Паризу 1895. године, Ле Цордон Блеу је постао најцењенији кулинарски, угоститељство и туризам школа у свету. Наши квалификације се признају широм света.

Ле Цордон Блеу Аустралиа програми су међународно признате и развијени су искључиво водећих стручњака. Са квалификације из Ле Цордон Блеу ћете бити у првом плану кулинарског и угоститељства знања. Ми волимо да га зовемо Ваш пасош за свет.

Наши студијски програми

Ле Цордон Блеу Аустралија нуди широк спектар стручних, основних и постдипломских програма у кулинарске уметности, гостопримство, подузетништва и туризма.

Сви наши програми су дизајнирани са улазом из индустрије. Они нуде савршен спој теоријске и практичне обуке. Рад заснован на интегрисано учење је саставни део свих програма, имаћете прилику да се пријаве своје знање и вештине, и изгради своје индустрије мрежа.

Фокус на развоју каријере значи да, када дипломирају, ви сте потпуно оспособљен и личне квалитете да успе у брзо растућа индустрија.

Зашто Аустралија?

Студенти одлучили да студирају у Аустралији због предивно разноврсне културе, становништво, климе, географије и историје. Они су такође изабрати Аустралиа, јер смо један од најбољих земаља на свету за студенте на основу студентске мик, доступност, квалитет живота и послодавца активности.

Ле Цордон Блеу има историју од скоро 25 година у Аустралији. Ми имамо жив, стање-оф-тхе арт кампуса у Сиднеју, Мелбурну, Аделаиде и Перт.

аделаиде нуди осећај простора и слободе. То је мали, опуштено и веома приступачан град са веома славног хране, вина, производи и уметност културу.

мелбоурне је веома космополитски и мултикултурна. Она је проглашен за најбољи подношљив град на свету због своје динамичке начина живота, и предивном хране и вина.

пертх има слабо насељеним плаже, свеже плодове мора, топло време и обиље простора и дивљих животиња. Ту је космополитски град и кафе култура да задовољи сваки апетит.

Сиднеј је град који никад не спава. Својом позадини величанствене Сиднеи Харбоур, то је драгуљ велике лепоте. Сиднеј је мека феноменалне културно, разоноду, хране, вина и трговачких искустава.

Цампус Локације - Достава Партнери

Аделаиде, Соутх Аустралиа: ТАФЕ СА Плаза Међународни центар за туризам, угоститељство и хране студије, Дани Роад, Регенци Парк, Соутх Аустралиа.

Мелбоурне, Викторија: Холмесглен, Моораббин кампус, 488 Јужна друмског, Моораббин, Викторија 3189

Сиднеј, Нови Јужни Велс: ТАФЕ НСВ, Северна Сиднеј Институт, Рајд колеџ, 250 Блакланд пута, Рајд, Нови Јужни Велс.

Перт, Западна Аустралија: Северна Митрополит ТАФЕ, 16 Абердин улица, Нортхбридге ВА 6003

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe » Pogledati Diplome strukovnih studija » Pogledati Sertifikati » Pogledati Diplome » Pogledati Programi osnovnih studija »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

мајстор међународног менаџмента угоститељства

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године January 2019 Аустралија Adelaide

Циљам високо и позиционирају се за успешну каријеру у извршном нивоу са овим један-оф-а-врсте постдипломских студија. [+]

Магистар међународног менаџмента Хоспиталити

Циљам високо и позиционирају се за успешну каријеру у извршном нивоу са овим један-оф-а-врсте постдипломских студија.

Док је студирао, прихвате могућности за запошљавање да се ангажују, уче и обликују своју каријеру пут са сјајним програмом учење Ле Цордон Блеу рад интегрисана, помаже ученицима да стекну професионално искуство, знање и вештине у реалним радним условима. ... [-]


Kontaktirajte

Le Cordon Bleu Australia (Adelaide)

Adresa Le Cordon Bleu Adelaide Days Road Regency Park ,
5010 Adelaide, South Australia, Аустралија
Vebsajt https://www.cordonbleu.edu/adelaide/home/en
Telefon +61 8 8348 3000

Le Cordon Bleu Australia (Melbourne)

Adresa Le Cordon Bleu Melbourne 488 South Road Moorabbin , Victoria
3189 Melbourne, Victoria, Аустралија
Vebsajt http://www.cordonbleu.edu/melbourne/home/en
Telefon +61 3 9209 5938

Le Cordon Bleu Perth Institute

Adresa Le Cordon Bleu Perth 16 Aberdeen Street
6000 Perth, Western Australia, Аустралија
Vebsajt https://www.cordonbleu.edu/perth/home/en
Telefon +61 1300 300 822

Le Cordon Bleu Australia (Sydney)

Adresa Le Cordon Bleu Sydney 250 Blaxland Road Ryde , New South Wales
2112 Sydney, New South Wales, Аустралија
Vebsajt http://www.cordonbleu.edu/sydney
Telefon +61 1800 064 802