Read the Official Description

Основана 1982 од стране Јохн Мартин Цасс, ЗОП академија је првобитно основан у Сиднеј да задовољи потражњу за квалификованим професионалцима у технолошкој индустрији забаве. Од првог дана, ЗОП академија разбио земљу као Аустралија'Први приватни колеџ да би се квалификовали за акредитацију у области Аудио инжењеринг, Дигитална телевизија и Дигитална мултимедија. Прослава преко 31 година образовања, ЗОП академија остаци Аустралија'Водећи Цреативе Индустриес институција, нудећи Степени и Дипломе у Мусиц, Аудио инжењеринг, Филм и телевизија Производња, Забава пословни менаџмент, 3Д анимација и Гаме Десигн. Уз напредне-дизајн кампуса, трајне технолошке надоградње, посвећени тим академика и индустрије професионалаца, и мрежу предавача међународне мајсторске радионице, ЗОП академија се обавезала да обезбеди наши дипломци направити свој неизбрисив траг на индустрију.

ЗОП академијаС крајњи фокус је да достави инспиративне и технолошки софистициране програме, који задовољавају глобалним потребама креативних индустрија. Негујући, подршку и менторство студентима који деле страст и посвећеност за ове индустрије, у могућности смо да их води у награђивања каријера.

Тренутно нема програма за приказ

Молимо вас да конкретизујете претрагу горе, погледајте наше популарне категорије испод или извршите претрагу кључних речи.


... or simply by choosing your degree:

Introduction to JMC (English text)

Introduction to JMC (Chinese text)

Audio department feature

Interview with alumni

Student animation

Student performance (original song)