JMC Academy

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Основана 1982 од стране Јохн Мартин Цасс, ЗОП академија је првобитно основан у Сиднеј да задовољи потражњу за квалификованим професионалцима у технолошкој индустрији забаве. Од првог дана, ЗОП академија разбио земљу као Аустралија'Први приватни колеџ да би се квалификовали за акредитацију у области Аудио инжењеринг, Дигитална телевизија и Дигитална мултимедија. Прослава преко 31 година образовања, ЗОП академија остаци Аустралија'Водећи Цреативе Индустриес институција, нудећи Степени и Дипломе у Мусиц, Аудио инжењеринг, Филм и телевизија Производња, Забава пословни менаџмент, 3Д анимација и Гаме Десигн. Уз напредне-дизајн кампуса, трајне технолошке надоградње, посвећени тим академика и индустрије професионалаца, и мрежу предавача међународне мајсторске радионице, ЗОП академија се обавезала да обезбеди наши дипломци направити свој неизбрисив траг на индустрију.

ЗОП академијаС крајњи фокус је да достави инспиративне и технолошки софистициране програме, који задовољавају глобалним потребама креативних индустрија. Негујући, подршку и менторство студентима који деле страст и посвећеност за ове индустрије, у могућности смо да их води у награђивања каријера.

Programi
Тренутно нема програма за приказ

Молимо вас да конкретизујете претрагу горе, погледајте наше популарне категорије испод или извршите претрагу кључних речи.


... or simply by choosing your degree:

Snimci

Introduction to JMC (English text)

Introduction to JMC (Chinese text)

Audio department feature

Interview with alumni

Student animation

Student performance (original song)