Read the Official Description

О Импацт

Утицај енглески колеџ је у ужи избор у завршним 5 колеџима у 2012 СТМ Стар Авардс - са јужне хемисфере. Само 4 факултета у Аустралији направио ову листу и само један колеџ у Мелбурну ушли у ужи избор-Импацт!

Веома смо поносни што је овај ужи избор препознаје квалитет и посвећеност нашег особља и наставника, и утицај је диск везе најбоље што може. Ово је једна од тачака разликом што ћете доживети на енглеском колеџу утицаја. Наше особље и наставници може веровати да увек раде веома им је најбоље за вас.

Утицај енглески колеџ пружа широк спектар интензивних и практичних курсева за енглески језик које пружају потпуно квалификованих и стручних наставника. Можемо вам помоћи да постигнете тај резултат ИЕЛТС, науче енглески за посао који имате или желите да имате, или само да вам помогне да добијете око овом предивном граду и земљи. Утицај енглески колеџ је иноватор. Нови курсеви и програми за попуњавање потребе наших ученика су уведене на редовној основи, а недавно смо видели увођење Бариста Кицк-Старт радно искуство програма и отварање Утицај Кембриџ испит центра. И даље постоји више да дођу!

Утицај пружа својим студентима са модерним, чистим и удобним објеката и живе атмосфера учење је очигледна кроз колеџ. Ми удобно смештен у срцу града, окружен продавница, ресторана и ноћног живота. Један блок из Соутхерн Цросс Статион Мелбурну и са Мелбурну трамваји пролазе тик уз врата, значи да смо лако пронаћи и лако доћи до било где у Мелбурну.

Мелбурн је гласао на свету највише подношљив град у многим приликама, недавно у августу 2012, а као Мелбурн је незванична културни и учење центар Аустралије, то има смисла само да изаберете наш град да уче енглески, или било шта друго за ту ствар .

Зашто Утицај? Тачке разлике:

Награђивани школа

Широк спектар курсева

Општи енглески | Пословни енглески | ИЕЛТС / ЕАП | Кембриџ ФЦЕ и ЦАЕ Припрема | Бариста / Кафе Енглески | Вештине за ТЕСОЛ / ТКТ

Мање класе - просечне 13 ученика по разреду

Класа на утицај се пажљиво прати у смислу величине, како би се повећала количина индивидуалне пажње сваки ученик може да прими и ефикасност наших интерактивних програма учења.

Строго Енглески Само политика

Најбољи начин да се побољша свој енглески је да га користите све време. Студенти су обавезни утицаја да се обавежу на нашем 'само на енглеском' политике.

Резултати говоре сами за себе! Утицај студенти су више самопоуздања о коришћењу енглеског свакодневно у свакој ситуацији.

Национално Акредитовани курсеви (НЕАС, АСКА / ТЕСКА)

Сви курсеви су акредитовани у утицају од стране Националног тела - НЕАС) и регистровано преко аустралијских државних агенција - АСКА / ТЕСКА. То значи да је квалитет колеџ и курсеви осигурана.

Практична / стварног живота програми учења Енглески

Лекције на енглеском колеџу утицаја се фокусира на специфичне способности и ситуацијама које ће бити од највеће вредности за студенте у постизању својих циљева.

Континуирана процена

Наши наставници прате и извештавају о напретку ученика на текућој основи, кроз посматрање класе рада, домаћи и задатке и више формалног тестирања. Наш флексибилан систем омогућава студентима да напредак на следећу ниво својим темпом.

Квалификовани наставници који су страствени и посвећени

Сви наставници су потпуно Импацт квалификовани и искусни у настави енглеског као другог језика. Наставно особље Утицај укључује наставнике који су ИЕЛТС и Цамбридге ЕСОЛ испитивачи. Такође нудимо у току програм професионалног развоја за наставнике и особље.

Људи који разумеју

Све особље и наставници на енглеском колеџу утицаја су имали искуство живљења, студира или ради у страној земљи, тако да они разумеју из прве руке шта се наши ученици доживљавају. Особље Импацт говоре широк спектар језика, а требало би да студенти треба помоћ у њиховом првом језику, то је обично могуће.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi: