Read the Official Description

Међународни институт за бизнис и технологију (ИИБТ) је веома поштован, Влада је одобрила високог образовања и стручног усавршавања провајдер предуниверзитетског, прве године универзитета и енглеском програма.

Нудимо у потпуности акредитован и национално признате дипломе и сертификате, укључујући диплому управе општег пословног енглеског и сертификати ИИИ и ИВ у академским енглеском језику. Наши програми су дизајнирани да вас опремити са основним вештинама за универзитета и успешном завршетку наших програма гарантованих вам улазак у једну од ИИБТ у партнерским универзитетима.

Студија са ИИБТ на нашем новом наменом изграђеног објекта у хигх-тецх Вицториа Парк недалеко од Перта КБР и уживајте најбоље у окружења за учење са највишег калибра наставног кадра.

ИИБТ Стипендије

Истраживања нам показују да су врхунски остварили у животу и универзитета нису увек најбољих студената у средњој школи. У знак признања ове ИИБТ развио низ стипендија дизајнирани да препознају потенцијал за остварење у распону од људи.

Ове стипендије Све се односе на ИИБТ диплома пословне администрације (ДИП БА), који је високо образовање квалификација еквивалент на прву годину универзитетских студија. На успешном завршетку дипломираних ће артикулисати у једну од бројних врхунских универзитета директно у другу годину, укључујући Цуртин и ЕЦУ у ВА. Дип БА је пословање засновано квалификација, али студенти могу артикулисати у највећем степену курсева на ЕЦУ и броја пословних и хуманости курсева на Цуртин са пуном кредит. Молим Вас да разговарам са каријере саветник у ИИБТ за више информација.

Франк Пике Сцхоларсхип

Франк Пике Стипендија је дизајниран да награди и промовише Вест Аустралиан гимназију и зрелим годинама достигнућа који се не признају кроз уобичајене мере, као што су Атару бодова.

Тип студент: Доместиц студенти Отворен за: једну стипендију по ВА школе и два старијим. Примењује курс: ДИП БА Износ: 20% субвенција накнада курса. Утврђује стипендирања Изборне комисије.

Председник Сцхоларсхип

Председници Стипендија је дизајниран да препозна висок успех у међународне студенте. Студенти постизање врхунских разреда у својој матичној земљи курса / Универзитету или у горњем 10% својих Енглески језик кохорте на ИИБТ је енглески језик колеџ су квалификовани за ову стипендију.

Тип студент: Међународни студентски Отворен за: Топ 10% ученика у њиховом кохорте у академској енглеском језику на ИИБТ или међународним студентима постизање веће од 85% у свом матурант испит. Примењује курс: ДИП БА Износ: 20% смањење трошкова курса. Утврђује стипендирања Изборне комисије.

Фред Емери Врхунски академског успеха Сцхоларсхип

Фред Емери Врхунски академска достигнућа Стипендија је дизајниран да награди студенте високих перформанси и старијим појединце који су својим студијама, показали изузетну лични труд, одлучност и посвећеност.

Тип студент: Доместиц студенти Отворен за: Хигх академских и других постигнућа високих достигнућа. Мора да има директора школе и или други погодан подршку. Ограничено на 1 по узимања Дип БА Примењује курс: ДИП БА Износ: 50% или 100% од укупних трошкова курса. Утврђује стипендирања Изборне комисије.

ИИБТ Финансијска подршка стипендија

Ова стипендија је дизајниран да подржи студенте који нису у могућности да задовоље трошкове високог образовања због финансијских тешкоћа.

Тип студент: домаћих студената и тренутно уписани међународних студената. Отворен за: Од потенцијалних и актуелних домаћих и међународних уписаних студената. Ограничено на 1 по узимања Дип БА Примењује курс: ДИП БА Износ: 50% или 100% од укупних трошкова курса. Утврђује стипендирања Изборне комисије.

ИИБТ Женска стипендија

Ова стипендија је за зреле старости жене (20 и више година), који су претходно пропустили прилику да студирају на нивоу високог образовања.

Тип студент: Доместиц студенти Отворен за: зрелим годинама жене (20ио +) Ограничено на 1 по узимања Дип БА Примењује курс: ДИП БА Износ: 50% или 100% од укупних трошкова курса. Утврђује стипендирања Изборне комисије.

ИИБТ Индигеноус Сцхоларсхип

Ова стипендија је за урођеника који су у стању да покажу посвећеност староседелаца заједнице и обавезу да студира на нивоу високог образовања.

Тип студент: Доместиц студенти Индигеноус Отворен за: Сви аустралијски урођеника Ограничено на 1 по узимања Дип БА Примењује курс: ДИП БА Износ: 50% или 100% од укупних трошкова курса. Утврђује стипендирања Изборне комисије.

Све стипендије захтевају кандидати морају испуњавати академске и енглески захтеве курса, поред специфичних критеријума за стипендије које се пријављујете.