Read the Official Description

Деакин Университи је топ-ратед универзитет са светске класе дипломаца. Деакин је рангиран у топ 3% од универзитета широм света и има јаку репутацију за задовољство ученика.

Индустрија фокусиран на студијски програми и јака међународна перспектива значи да ДЕАКИН дипломци су спремни за глобално радном месту.

Наш приступ учењу ставља нагласак на стварном свету искуства и стручне праксе, али без жртвовања нашу посвећеност истраживања високог квалитета. Деакин је млада динамична универзитет који нуди Студентс Ресеарцх прилику да иновације и напредују.

Институт за Фронтиер материјале

Препознат као један од водећих аустралијских материјала истраживачких организација, Институт за граничних материјале (ИФМ) подстиче иновације и изврсност у науци о материјалима и истраживања инжењерства.

ИФМ је основана са циљем да неке од главних изазова са којима се суочава друштво кроз иновације у дизајну и перформансама материјала. Наш циљ је да се развију иновативне производне технологије; и енергетске ефикасности, ресурса и одрживост инфраструктуре.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Мастер из филозофије (електроматеријала) пружа јединствену истраживачку обуку која ће вас опремити за низ занимљивих будућих каријера. Омогућава и пут до будућих докторск ... [+]

Мастер из филозофије (електроматеријала) пружа јединствену истраживачку обуку која ће вас опремити за низ занимљивих будућих каријера. Омогућава и пут до будућих докторских студија, као и обуку за будуће послове на енергетском, производном и здравственом подручју.

Ово је ваша шанса да откријете нове материјале и развијете паметне уређаје који ће помоћи у рјешавању неких од најважнијих свјетских проблема данас.... [-]

Аустралија Wollongong Burwood
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials