Read the Official Description

Основана 1897. од стране Хришћанска адвентистичка црква, Авондале је израстао у један од водећих терцијарног образовања провајдера, комбинујући елементе хришћанске вере уз континуирано високог стандарда академска достигнућа у окружењу које поздравља људе из свих сфера живота.

Авондале Цоллеге нуди широк спектар акредитоване основне и последипломске студије и стручних предмета на Лаке Мацкуарие и Сиднеју кампуса. Циљ је да опреми студенте са неопходним вештинама и искуству да надмаши своје будуће каријере. Ово се постиже комбиновањем теорије и реалним животним ситуацијама пружајући студентима са неколико практичних могућности кроз своје курсеве. Једна од предности које поставља Авондале поред је мањи величине класе. Предавачи лако могу да се упознају са сваким студентом која им омогућава да прилагоде сваку лекцију на начин који најбоље Предности класу у целини.

Авондале је дипломци су стално запослено је изнад националног просека и да цењени да буду радно место спреман, доказ је дивергентно искуство учења.

Такође је циљ АВОНДАЛЕ да развије цела особа-ментално, физички, социјално и духовно. Тимови особља и студената организују неколико на кампусу догађајима који омогућавају њихови колеге вршњаци да остану активни и ангажовани. Постоји нешто за свакога; Авондале подстиче сваког ученика да се укључи у спортске, друштвене активности и духовном животу.

Имаћете могућност да бораве у домовима удобно расположен на оба кампуса. На кампусу дневни обезбеђује подстицајно окружење где је ваш академски и социјални путовање деле са пријатељима из свих делова света. особље и студенти Авондале је заједно формирају јаку заједницу, која ретко постоји у већим универзитетима. То такође значи да можете уживати у удобности је само неколико минута хода од своје собе до класе, кафетерија, теретана, спортских објеката или организованих активности.

Авондале је стално унапређује кроз иновативне технике наставе и водећи истраживања едге, док преосталих посвећена својим основним вредностима. Екцелленце, духовност, негују, услуга и равнотежа су камен темељац развоја АВОНДАЛЕ је. Треба да изаберете Авондале, то је гаранција да ће присуствовати водећу високошколску институцију унутар заједнице вером афирмише са великим могућностима за духовне, физичке и менталне раста, сервис и одличним изгледима за запошљавање.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

Avondale College of Higher Education

Изазовом лидерства и менаџмента у различитим врстама организација је постао захтевнији и комплекснији. Прилагођавање које се брзо мењају пословно окружење позива на више ... [+]

Изазовом лидерства и менаџмента у различитим врстама организација је постао захтевнији и комплекснији. Прилагођавање које се брзо мењају пословно окружење позива на више софистициране скуп вештина и способности лидера и менаџера. Црква у вези, не-за-профит и друге организације захтевају ефикасно вођство обавештен од стране друштвених наука и тело развоју знања у вези управљање, руковођење и организација. ... [-]

Аустралија Cooranbong Wahroonga
March 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
18 месеци
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom
Avondale College of Higher Education

Мастер образовања (МЕР), наравно је осмишљен за наставнике и директора школа који желе да наставе постдипломске студије у образовању. Посебан фокус је стављен на улогу хр ... [+]

Мастер образовања (МЕР), наравно је осмишљен за наставнике и директора школа који желе да наставе постдипломске студије у образовању. Посебан фокус је стављен на улогу хришћанске наставника / администратор у повећању морални и вере развој у контексту хришћанске образовања. Мастер образовања нуди било као курсу степена или комбинације курсу и пројекта или мање тезе. Студије су доступни у пет области: ... [-]

Аустралија Cooranbong Wahroonga
March 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 година
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom

Every Day Will Count at Avondale

Experience It - Avondale - Designed For Life