Pročitajte zvanični opis

Избор правог пружаоца образовања је можда најважнија одлука коју ће икада направити. АИТ је руке на практичном приступу ће вам дати у дубину искуства и широк спектар алата да се осигура ваш успех у креативним индустријама и дигиталне.

АИТ нуди Бацхелор дипломе и диплома курсеви где можете да се специјализују у филму Израда, дизајн игре, анимација, дигиталног дизајна, Аппс & Софтваре Девелопмент и бизнис. Наши курсеви су веома фокусирани на обезбеђивање сте 'посао спремни' дајући вам практичан и персонализоване учење, могућности стажирања, развој портфолија и индустрије везе.

Наш холистички приступ вашем образовању значи да ми не производимо само дизајнери или аниматоре са једном вештином, ми вам помоћи да постану професионалци са широким спектром талената који могу да се прилагоде и да расте све мења индустрије захтева. Ево зашто АИТ је најбољи избор за креативне људе.

Ми разумемо индустрије Ми смо брзо да ухвате и прилагоде икада развија трендове како би осигурали да наши студенти имају конкурентску предност са најновијим знањима и практичним вештинама које су жељене у индустрији.

Персонализовани Искуство Наш кампус је интиман, тако да те знам по имену и може да понуди велику персонализовану подршку. Наше мале величине класе значи да ће научити у опуштеној и тесно повезано атмосфери где се више пажње појединац дати вашем образовног искуства. АИТ је одлично место да прими савете о вашој каријери пута као наши наставници имају свој успех као свој приоритет број један.

Квалитет Курсеви АИТ има изузетну репутацију за пружање квалитетне курсеве. АИТ је признат од стране аустралијске Цомпутер Социети и први терцијарни провајдер у Аустралији да понуди диплому ИТ (Мобиле Апликације за развој). АИТ-а курсеви омогућавају вам да наставите студије у дипломским или последипломским студијама на водећим универзитетима у Аустралији.

Стате-оф-тхе-арт кампус Имамо живе окружење унутар и ван кампуса који је центриран око креативности и отвореног простора. Имамо пријатељско и мултикултурални амбијент који чини наши студенти осећају као код куће, на кампусу и даје им слободу да развију своје креативне способности.

Најновији Опрема и софтвер Можете да савлада уметност интерактивних дигиталних медија са нашим широким спектром професионалне мултимедијалне опреме и софтвера као што су Аустралија првог Маркерлесс Мотион Цаптуре систему, Унреал Девелопмент Кит (УДК), моћног Аутодеск Мотион Буилдер, Аутодеск мудбок и Адобе Цреативе Цлоуд Суите.

Стекну практично пословно искуство Ви ћете научити основне методе управљања пројектима, маркетинг вештине и пословне оквире како би се осигурало да знате како да припремите и представите свој портфолио радова на тржишту. АИТ циљ за све студенте да буду спремни за посао 'кроз развојне радионице професионалних и индустрије умрежавање могућности.

Широк спектар вештина АИТ студенти студирају широк спектар предмета и метода у дигиталној медијској сфери. То значи да ће развити дигиталне значајне вештине које се могу пренети на више поља у оквиру креативних индустрија. АИТ је један од ретких организација у Аустралији да предају са маркерлесс Мотион Цаптуре систем значи да ће такође дипломирати са јединственим и индустрији релевантног искуства.

Фаст Трацк Ваше образовање Наша флексибилна структура Наравно, редовни датуми почетка и током целе године настава значи да брзо можете да пратите своје образовање и заврши додипломског студија у само 2 године.

ФЕЕ-ХЕЛП и ФЕЕ-ХЕЛП ВЕТ Одобрено Домаћи студенти имају приступ ФЕЕ-ХЕЛП и ФЕЕ-ХЕЛП ВЕТ одобреним курсеве, тако да не морате да сноси део унапред школарину и могу да студирају уз финансијску мир.

Путокази Универзитету АИТ-а курсеви пружају путеве на Универзитету у Сиднеју, Универзитета у Волонгонг, Мацкуарие Университи, Универзитета у Квинсленду Централне и Универзитет за технологију Сиднеју.

Programi se održavaju na:
енглески језик

AIT featured by 'SavePoint' TV show

Another AIT feature on 'SavePoint' TV show

Digital Media at AIT

AIT teacher spotlight - Patrick Huang (Film)

Student work example - Animation

Student work example - Animation

Student work example - Film