Pročitajte zvanični opis

Ксавиер Университи Сцхоол оф Медицине (КСУСОМ) основан је 2005. године и изнајмила влада Аруба са овлашћењем од стране Министарства просвете Аруба. Смештен у Орањестад, главном граду Аруба, студенти са Кариба медицинске школе обезбеђују се са сигурном и безбедном атмосфере да се фокусирају на своје студије. Као највећи град у Аруба, Орањестад се лако може доћи директне летове из целог света.

Наши САД базирани курсеви се уче од стране угледних лекара из САД, који су посвећени настави. Студент Кариби медицинску школу да факултетском однос је 25 према 1, који предвиђа студенте са индивидуалном окружења за учење. Све лабораторије и учионице имају најсавременије опреме, укључујући и ЛЦД пројектора, графикона и анатомије музеја. Пластифицирани људски Цадаверс се користи за наставу и дисекције. Анатомски аорте се изводе на Др. Хорацио Д. Одубер болница, локална болница у Аруба.

Многи тржни центри, владине канцеларије и ресторани брзе хране налазе се на пешачкој удаљености од Кариба медицинске школе. Просечна близина до главне аутобуске станице вам ученика лак приступ свим деловима острва.

Сам кампус је недавно реновиран, модеран објекат се састоји од више од 125.000 квадратних метара. Читав објекат има централну климу и опремљен са бежичном технологијом током. Студенти су загарантована безбедан приступ до кампа у свим временима, као КСУСОМ има ноћна и викенд безбедносне официре на лицу места. Кампус обухвата живу мултикултуралну атмосферу у којој сви студенти осећају прихваћено и пријатно.

Programi se održavaju na:
енглески језик