Škole i Univerziteti u Jermeniji

Najbolje Škole i Univerziteti u Jermeniji 2018

На овој страници можете да тражите универзитетима, факултетима и пословним школама у Јерменија. Лако ћете наћи све информације о врху рангираних универзитета у Јерменија. Кликните на "Опширније " за детаљан опис универзитета и преглед студијских програма који се нуде.

Пронађи универзитета у Јерменија и прегледате своје програме да пронађете оне које вам најбоље одговарају. Добити све информације о различитим студијским опција у Јерменија и упоредите школарине и дужину студирања. Можете да уштедите време и контакт директно универзитета у Јерменија: попуните Захтев "" бесплатне информације форму, која ће вас ставити у контакт са канцеларијом пријема.

Покрените претрагу за ваше будуће образовање одмах!

1 Rezultati u Јерменија

American University of Armenia

Master MSc MA Јерменија Yerevan September 2018

О држала АУА Амерички универзитет у Јерменији (АУА) је приватна установа високог образовања, нуди глобалну образовање у Јерменији. АУА је повезан са Универзитета у Калифорнији и акредитована од стране ВАСЦ виши вишом и високом комисије, 985 Атлантиц Авенуе, # 100, Аламеда, ЦА 94501, 510.748.9001. Основана 1991. године, АУА обезбеђује висок квалитет, образовање студената и постдипломаца који подстиче грађански ангажман и промовише демократске вредности, неговање стипенди… [+] ју у окружењу које вреднује и развија академског успеха, слободног истраживања, интегритет, стипендију, лидерства и услуга друштву. АУА је дипломски програм нуди мастер студије у осам области студија: бизнис администрације, индустријско инжењерство и менаџмент система, рачунарство и информатику, политичких наука и међународних послова, економије, јавно здравство, право, и наставе енглеског језика као страног језика. Ови програми имају за циљ да развију критичку анализу и дубину знања кроз напредне курсу, независне студије и истраживања. додипломски програму АУА нуди Бацхелор дипломе на енглеском и комуникације, рачунарске науке и бизниса. Кроз своје основних курсева, Универзитет нуди студентима дубину знања за припрему каријера и даљих студија, као и ширину и темељ општег знања и вештина за доживотно учење. Амерички универзитет у Јерменији је регистрован као Америчког универзитета Јерменије Цорпоратион, 501 (ц) 3 непрофитни у Калифорнији, а такође регистрована као Америчког универзитета Јерменије Фондација основа (Հիմնադրամ) у Републике Јерменије. [-]