Read the Official Description

35 година искуства, А одрживог развоја и константног

У Вател, припремају се оперативно особље и руководиоци Међународног угоститељство и туризам. Са искуством од 35 година, наши 31 школе широм света научити својих 7.000 ученицима исти програм, на основу интернационализацију и на основу смењивање теоријских знања и професионалне праксе.

Овај концепт је била веома успешна: нашим 29,000 дипломаца, под називом "Вателианс" практиковање у најпрестижнијим објектима у свету. 80% од њих прати каријеру у угоститељству и туризму, заузимају позиције генералног директора у хотелским ланцима и независним институцијама, директор за операције, административне, продаје, маркетинга, људских или финансијских ресурса. Такође су менаџери за односе с јавношћу, манифестације, рецепцију Манагер ... Што се тиче преосталих 20% је ангажован од стране других сектора, посебно у луксузној индустрији, која је заведен њиховим способностима.

Све "Вателианс" представља динамичан, чврста и вредне мрежу, како за студента који жели да оствари своје праксе, и за недавни дипломским траже посао у било ком региону у свету. Вател, данас водећи светски група у настави хотела и туризма менаџмент, испуњава све услове за своје дипломце да има међународну и мултикултурно профил за успех у својој каријери.

Вател мисија: да се придружи професионалне реалност

Припремите младим генерацијама да граде своју будућност у туризму и угоститељству међународном.

Туристичка индустрија доноси напред за 20 година. Суочени са економском, политичком и социјалном кризом, остаје сигурно дугорочна вредност.

Као доказ, дугорочне прогнозе Светске туристичке организације:

Број међународних туриста путује широм света ће се повећати за 3,3% годишње између 2010. и 2030. године, достигавши 1.800 милиона на друго; Између 2010. и 2030. број се очекује да путују у настајању дестинације повећала дупло брже (+ 4,4% годишње) него у развијеним економијама (+ 2,2% годишње) Удео на тржишту одржао економијама у развоју повећан је са 30 на 47% између 1980. и 2012. године, а требало би да достигне 57% до 2030. године, што је еквивалентно више од једне милијарде међународном туристичком путовању

Сходно томе, међународни хотелски групе настављају да се размножавају у свету. Како би пратила раст, потребна им је оперативно особље и менаџере, која је у стању да раде у мултикултуралном контексту, да води тим без обзира на народности који га чине. Они траже млади дипломци одржаваоци који су стекли знања не само великог школе бизнис менаџмента, али и вештине и знају како да се понашају карактеристике хотел.

Глобално, видимо две различите врсте пословања у хотелским групама:

Европска управљање. Изграђен је током два века историје хотела. То је оријентисан на квалитет услуга и задовољства клијената. Она узима у обзир све културне аспекте клијента, земљи у којој се реализује успостављање и особље користећи ... Англосаксонски менаџмент. Много више недавно, што је регулисано услов финансијских резултата и истиче процедуре које се морају поштовати од стране запослених

Вател је преузео позицију Европске наставе за управљање и пренос уметност примања француски, признат у свету као знак квалитета, укуса и квалитета.

Циљ Вател: успех својих ученика

Развијају своје вештине Дајте им средства да остваре своје професионалне амбиције Предложи образовање које задовољава очекивања стручног света

Све Вател педагогија је, дакле, припремљен у том смислу. Вател дух, вредности стечене за живот

Она почива на пет стубова:

Створити блиске везе између ученика и њихове школе Вател, који је их је убедио сва средства да успеју у својим будућим каријерама Критике динамички учење који омогућава студентима:

асимилују теоријско знање постепено да их спроводе и користе их касније у њиховим професионалним праксама
Бити у стању да изгради своју професионалну пројекат

Преносе вештине које преносе студентима у срце професионалне стварности и омогућити им да знају детаљно су задаци које треба да испуни или изврши касније Старт ученике да уче да се понашају, на одређеним вредностима угоститељства како у хаљини и језику, поздрављајући однос, поштовање према другима, отвореност према различитим културама и језичким способностима лингуистикуес исправни. Што је довело до блиске односе са професионалцима туризма и угоститељства, позитивне и трајне, захваљујући састанака, учешћа у различитим састанцима и интеграцију у динамичном мрежом од 29.000 Вателианс

Наставници који раде у синергији.

Теацхинг тимови Вател групе чине једнако са универзитетским професорима и светских стручњака у њиховом сектору.

Они преносе своје знање, умеће, његова страст. Они су стално информисани о новинама у погледу техничке обуке и професионалним техникама. Захваљујући својим интерактивним методама, на основу устаљеној динамици предузећа, дају студентима средства да развију своје аналитичке способности, стекну вештине потребне у хотелима и туризму, и да продуби пословања у условима прави.

Programs taught in:
енглески језик
шпански

El Grupo Vatel

Ubicación de Vatel en Buenos Aires