Pročitajte zvanični opis

Са седиштем у Буенос Аиресу, Аргентина је Менте организација основана са циљем да обезбеди међународне могућности образовања и врхунског квалитета личну подршку за међународне студенте кроз динамичне, индивидуализираних потапањем програма. Ми се трудимо да обезбеди иновативне програме који омогућава студентима да уживају у Аргентину на јединствен и другачији начин време, у исто време, олакшавање успех у школи и промовисање глобалне компетенције и лични развој.

Данас, Менте Аргентина је лидер организација у студирате у иностранству, шпански, стажирање и волонтерске програме у Аргентини.

Било да студира један семестар, следи велики степен, стажирање са Аргентине организације или учествовање у забавном кратком наравно, програми Менте Аргентина 'а дизајнирани су за студенте који желе да искусе Аргентину из локалне перспективе. Истражите Аргентина, оно што највише уживате, и кренула на овом путовању са Менте незабораван Аргентина!

Зашто изабрати Менте Аргентина?

Менте Аргентина је признат као водећи и највећи организације у студијама у иностранству, шпански, стажирање и волонтерске програме у Аргентини. Као водећа организација у Аргентини, Менте Аргентина је развила различите начине за подршку страних студената док су се кретали кроз многе изазове - академске, финансијске, културне и - за долазак у Аргентину да студира, искуство, уче и расту.

Са Менте Аргентина, слободни сте да се фокусирате на буде студент, побољшати своје Шпански језичке вештине, стекну глобалну компетентност, и уживајте у динамичном свету град. Наши студенти не само сведоци друге културе, већ и активно доживе и учествују у аргентински начин живота кроз приступ заснован потапања.

Овде на менте, волимо Аргентину и пружање међународне образовне искуства за студенте из целог света. Ова страст је директно преведена на нашим програмима и јединственим услугама које пружа. Као нудимо програме искључиво у Аргентини, поседујемо велики специјализованих знања локалног смо одушевљени дељења са нашим учесницима.

Избором Менте Аргентина, имаш прави локални партнер за позитиван и награђивања искуства у Буенос Аиресу, Аргентина.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

Mente Argentina

Менте Аргентине Мастер програм у међународним односима је дизајниран за студенте из целог света, који не само да желе да добију Мастер у међународним односима, али и траж ... [+]

Мастер у међународним односима

&nbsp

Менте Аргентине Мастер програм у међународним односима је дизајниран за студенте из целог света, који не само да желе да добију Мастер у међународним односима, али и траже изузетан доживљај учења у Буенос Аиресу, Аргентина. Наш међународне односе програм ће вам понудити највиши квалитет образовања на једном од најпрестижнијих универзитета у Латинској Америци. ... [-]

Аргентина Buenos Aires
February 2020
Redovne studije
15 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Mente Argentina

Тхе Менте Аргентине Мастер програм у новинарство је намењен студентима из целог света који желе не само да је мајстор у новинарство, али и за оне који траже ... [+]

Мастер новинарство у Буенос Аиресу, Аргентина Тхе Менте Аргентине Мастер програм у новинарство је намењен студентима из целог света који желе не само да је мајстор у новинарство, али и за оне који траже изузетан доживљај учења у Буенос Аиресу, Аргентина.

Менте Аргентине Новинарство програм се фокусира на унапређење студентима могућност да извештавају користећи писмене и онлине медије. Студенти такође уче области везане за новинарство, на пример, тимски рад, управљање и коришћење технологије у медијима. ... [-]

Аргентина Buenos Aires
February 2020
Redovne studije
12 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom