Škole i Univerziteti na Devičanskim Ostrvima

Najbolje Škole i Univerziteti na Devičanskim Ostrvima 2018

На овој страници можете да тражите универзитетима, факултетима и пословним школама у Девичанска острва. Лако ћете наћи све информације о врху рангираних универзитета у Девичанска острва. Кликните на "Опширније " за детаљан опис универзитета и преглед студијских програма који се нуде.

Пронађи универзитета у Девичанска острва и прегледате своје програме да пронађете оне које вам најбоље одговарају. Добити све информације о различитим студијским опција у Девичанска острва и упоредите школарине и дужину студирања. Можете да уштедите време и контакт директно универзитета у Девичанска острва: попуните Захтев "" бесплатне информације форму, која ће вас ставити у контакт са канцеларијом пријема.

Покрените претрагу за ваше будуће образовање одмах!

1 Rezultati u Девичанска острва

University of the Virgin Islands

Master MA Девичанска острва Charlotte Amalie Сједињене Америчке Државе September 2018

Зашто би Университи оф Виргин Исландс ваш универзитетских првог избора? Школарина је веома приступачна. УВИ нуди широк спектар студијских програма. УВИ нуди наставак образовања нон-степен и курсеве сертификат кроз ангажовање заједнице и цјеложивотно учење (ћелија) центра. УВИ је акредитован од стране Комисије о високом образовању на Блиском Држава Удружења. Просечна величина класа је довољно мали да омогући студентима да смислено учествује и добију потребну пажњу индивидуализирану да… [+] успе. УВИ је технолошки напредан и има неколико научних и компјутерске лабораторије за употребу ученика. УВИ нуди на кампуса становање на острвима Свети Тома и Ст. Цроик (двокреветних и једнокреветних смештају). УВИ је део програма са преко 170 институција на америчке копно Национални Размена студената (НСЕ). УВИ такође учествује у студентским програмима размене са Емори универзитета у Атланти, Џорџија, Окфорд Цоллеге у Атланти, ГА.; Државни универзитет Њујорка у Нев Палтз, Нев Палтз, НИ; и Универсидад Интернационал (УНИНТЕР) у Цуернаваца, Мексико. УВИ нуди здрав кампус окружења. Је академски је оријентисана, ученик руководство, атлетски и верске организације. Постоји Браћа са (БВЦ) организације узрок и сестринства са националне припадности. Док малих димензија и географски одвојен од америчког копна, УВИ има студентску популацију која је у саставу међународне и глобалне у изгледу. УВИ нуди квалитетно образовање, користећи иновативне наставне технике и државно-оф-тхе-арт рачунарску опрему у персонализовану и живописним подешавања. УВИ Мисија Misija Универзитет у Девичанских острва је институција на ученика посвећена успеху својих ученика и посвећен побољшању живота људи на Америчка Девичанска острва и шире Кариба кроз одличну наставу, иновативних истраживања, и бржи рад у јавном интересу. Визија Универзитет у Девичанских острва ће бити изузетна САД институција високог образовања у Карибима посвећен успеху студента, посвећена изврсности, и обећао да ће јачање социјалне и економске трансформације на Америчка Девичанска острва. [-]