Škole i Univerziteti na Devičanskim Ostrvima

Najbolje Škole i Univerziteti na Devičanskim Ostrvima 2018

На овој страници можете да тражите универзитетима, факултетима и пословним школама у Девичанска острва. Лако ћете наћи све информације о врху рангираних универзитета у Девичанска острва. Кликните на "Опширније " за детаљан опис универзитета и преглед студијских програма који се нуде.

Пронађи универзитета у Девичанска острва и прегледате своје програме да пронађете оне које вам најбоље одговарају. Добити све информације о различитим студијским опција у Девичанска острва и упоредите школарине и дужину студирања. Можете да уштедите време и контакт директно универзитета у Девичанска острва: попуните Захтев "" бесплатне информације форму, која ће вас ставити у контакт са канцеларијом пријема.

Покрените претрагу за ваше будуће образовање одмах!

1 Rezultati u Девичанска острва

University of the Virgin Islands

Master MA Девичанска острва СтЦроик СтТома Сједињене Америчке Државе Charlotte Amalie September 2018 +2 više

Зашто би Университи оф Виргин Исландс ваш универзитетских првог избора? Школарина је веома приступачна. УВИ нуди широк спектар студијских програма. УВИ нуди наставак образовања нон-степен и курсеве сертификат кроз ангажовање заједнице и цјеложивотно учење (ћелија) центра. УВИ је акредитован од стране Комисије о високом образовању на Блиском Држава Удружења. Просечна величина класа је довољно мали да омогући студентима да смислено учествује и добију потребну пажњу индивидуализирану да… [+] успе. УВИ је технолошки напредан и има неколико научних и компјутерске лабораторије за употребу ученика. УВИ нуди на кампуса становање на острвима Свети Тома и Ст. Цроик (двокреветних и једнокреветних смештају). УВИ је део програма са преко 170 институција на америчке копно Национални Размена студената (НСЕ). УВИ такође учествује у студентским програмима размене са Емори универзитета у Атланти, Џорџија, Окфорд Цоллеге у Атланти, ГА.; Државни универзитет Њујорка у Нев Палтз, Нев Палтз, НИ; и Универсидад Интернационал (УНИНТЕР) у Цуернаваца, Мексико. УВИ нуди здрав кампус окружења. Је академски је оријентисана, ученик руководство, атлетски и верске организације. Постоји Браћа са (БВЦ) организације узрок и сестринства са националне припадности. Док малих димензија и географски одвојен од америчког копна, УВИ има студентску популацију која је у саставу међународне и глобалне у изгледу. УВИ нуди квалитетно образовање, користећи иновативне наставне технике и државно-оф-тхе-арт рачунарску опрему у персонализовану и живописним подешавања. УВИ Мисија Misija Универзитет у Девичанских острва је институција на ученика посвећена успеху својих ученика и посвећен побољшању живота људи на Америчка Девичанска острва и шире Кариба кроз одличну наставу, иновативних истраживања, и бржи рад у јавном интересу. Визија Универзитет у Девичанских острва ће бити изузетна САД институција високог образовања у Карибима посвећен успеху студента, посвећена изврсности, и обећао да ће јачање социјалне и економске трансформације на Америчка Девичанска острва. [-]