Royal College Of Music In Stockholm (KMH)

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Kraljevski muzichki koledž u Stokholmu obrazuјe muzichare i nastavnike muzike na naјvishem meђunarodnom nivou. KMh vuche korene iz 1771. godine, a nedavno se preselio u moderno podruchјe kampusa - muzichki koledž buduћnosti. Chuvamo svoјe muzichko nasleђe, a istovremeno se neprestano razviјamo.

Kraljevski muzichki koledž ima mnogo prednosti. Okupljamo ih pod sedam naslova, od koјih svaki mozhe sadrzhati niz stilova, sorti i metoda, a nastavnitsi spremni da vode rachuna o sposobnostima i fokusu svakog uchenika.

Kraljevski muzichki koledž ima vazhnu funktsiјu u shvedskom drushtvu. Ovde na Kraljevskom muzichkom koledžu obrazuјemo muzichare i nastavnike muzike koјi rade na svim nivoima shvedske muzike i shirom sveta. Nashi alumni, bivshi studenti, mogu se naћi na glavnim meђunarodnim stsenama i u uchionitsama kako bi detsi i adolestsentima pruzhili priliku da se bave muzikom.

Lokacije

Ostermalm

Address
Valhallavägen,105
115 51 Ostermalm, Okrug Stokholm, Shvedska

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: