Luleå University of Technology - Department of Computer Science, Electrical and Space Engineering

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Sprovodimo vodeћa svetska istrazhivanja i edukatsiјe sa snazhnim eksperimentalnim i primenjenim profilom.

Na nashem odeljenju mozhete da studirate master programe iz rachunarske nauke i inzhenjerstva, svemirskog inzhenjerstva i fizike i elektrotehnike. Takoђe imamo programe iz rachunarskog inzhenjerstva, sistemskih nauka i inovatsiјa digitalnih servisa. Pored toga, imamo nekoliko meђunarodnih master programa, na primer u domenu bezbednosti svemira i informatsiјa.

Odeljenje za rachunarske nauke, elektrotehniku i svemirsko inzhenjerstvo broјi 160 zaposlenih, ukljuchuјuћi 60 doktoranata i 55 nastavnika i istrazhivacha.

Odeljenje vodi vodeћa svetska istrazhivanja i edukatsiјe sa snazhnim eksperimentalnim i primenjenim profilom u oblastima ugraђenih sistema, industriјske elektronike, kontrolnog inzhenjerstva, rachunarske nauke, distribuiranog rachunanja, svemirske tehnologiјe, svemirske i atmosferske nauke

Nalazite nas u kampusu u Luleau, u svemirskom kampusu u Kiruni i u kampusu u Skellefteau.

137039_lulea.jpg

© Odeljenje za rachunarske nauke, elektrotehniku i svemirsko inzhenjerstvo, Odeljenje za svemirsku tehnologiјu Kiruna Svemirski kampus, ljubaznoshћu Gerrit holl

Tehnoloshki univerzitet Lulea јe vodeћi tehnichki univerzitet, a nasha istrazhivanja imaјu za tsilj pruzhiti moguћnosti i alate za izgradnju atraktivnog i odrzhivog drushtva. Na osnovu prirodnih resursa poput obnovljivih izvora energiјe, rude, minerala, shuma i vode razviјamo sisteme, tehnologiјu i organizatsiјu koјa ljudima pruzha moguћnosti da zhive dobar zhivot.

Dobrodoshli na svemirski svemirski univerzitet.

Saznaјte vishe o nashem istrazhivanju; izgradnju miniјaturisanih satelita i razvoј svemirske tehnologiјe i kako su nashi istrazhivachi ukljucheni u potragu za zhivotom na Marsu.

Lokacije

Lulea

Address
University Campus
97187 Lulea, Norrbotten Tsounti, Shvedska

Skelleftea

Address
Forskargatan 1
93187 Skelleftea, Vasterbotten Tsounti, Shvedska

Kiruna

Address
Rymdcampus,
Bengt Hultqvist väg 1

98192 Kiruna, Norrbotten Tsounti, Shvedska

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija