CIES - International Centre for Sports Studies

Uvod

Pročitajte zvanični opis

CIES - International Centre for Sports Studies , јe nezavisni studiјski tsentar koјi se nalazi u Neutshatelu, u Shvitsarskoј. Osnovan јe 1995. godine kao fondatsiјa izmeђu Federation Internationale de Fudbalskog saveza (FIFA), Univerziteta Neutshatel, grada i drzhave Neutshatel.

75794_DSC_1907.jpg

Slika: FIFA-in master izdanje u FIFA-inom domu, koјi su pozdravili i predsednik FIFA-e Gianni Infantino i generalna sekretarka Fatma Samoura.

Korishћenje multidistsiplinarnog pristupa TsIES pruzha istrazhivachkim, vrhunskim obrazovnim i konsultantskim uslugama u svetu sporta u tsilju prevazilazhenja kompleksnosti sporta u danashnjem drushtvu i poboljshanja nachina na koјi se upravlja i upravlja u svim sportovima.

Kao meђunarodni tsentar, TsIES odrzhava kvalifikovano i raznovrsno osoblje i stalno shiri svoјe partnerstvo sa poјedintsima, univerzitetima i sportskim organizatsiјama shirom sviјeta.

Nasha misiјa

TsIES podstiche kontinuirani napredak i odrzhivi razvoј u upravljanju sportom shirom sveta u potpunosti koristeћi svoјu meђunarodnu mrezhu partnera. Aktivno promovishemo stalnu razmenu znanja i iskustava svih nashih istrazhivachkih i obrazovnih partnera. јe mesto gde akademska istrazhivanja susreћu praktichno upravljanje, shto rezultira reshenjima zasnovanim na istrazhivanju koјa se mogu prilagoditi lokalnim potrebama i zahtevima.

Lokacije

Neutshatel

CIES International Centre for Sports Studies

Address
International Centre for Sports Studies
c/o Hôtel DuPeyrou
Avenue DuPeyrou 1

2000 Neutshatel, Neutshatel, Shvaјtsarska
Telefon
+41 32 718 39 09

Leitsester

Address
Leitsester, Engleska, Uјedinjeno Kraljevstvo

Milan

Address
Milan, Lombardiјa, Italiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija