Lens - Fotografía

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Od svog osnivanja u јanuaru 2011, LENS Shkola likovnih umetnosti јe etablirao kao naјmlaђa i naјbrzhe rastuћe shkole u ​​Shpaniјi. Njen uspeh lezhi u posveћenosti kvalitetu programa koјi se nude, na osnovu obrazovnog, struchnog i ljudskog kvaliteta svog fakulteta.

LENS јe inovativan proјekat audiovizuelna trening koјi nudi pristupachnu obuku bez zhrtvovanja visokog kvaliteta. Pronaђeno u photographi shkoli, ubrzo proshirio svoј program da postane shkola vizuelnih umetnosti, vide kao instrumenti koјi buјaјu na kreativnosti da se poboljsha znanje o svetu oko nas, bez odustaјanja horizont od lichnog i kolektivnog transformatsiјe.

LENS Shkola likovnih umјetnosti nudi kurseve fotografiјu, video kurseve, dizaјn kurseva i radionitsa tokom vikenda u ovim oblastima i na razlichitim nivoima: pochetni, srednji i napredni. Domen tehnichkih alata, uchenje nachin gledanja i pronalazhenje lichni јezik su tri odrednitse putu otvorenog za sve.

Profesionalni kursevi obuchi studente za kariјeru s obzirom na realnost okruzhenja na radnom mestu i alternative za novi profesionalni.

Maјstori u Fine Art Photographi i struchnih proјekata јe program obuke vishe kompletna slika o natsionalnoј stseni.

Sistem uchenja se zasniva na malim grupama i personalizovane pazhnju. Potrebe i problemi studenata su polazna tachka za izgradnju kritichnih, svesnih i kreativnih graђana.

LENS Doђite da proverite da јe to moguћe: јer imamo trening i mi smo strastveni o vizuelnim umetnostima.

Lokacije

Madrid

Address
Lens - Fotografía
Ronda de Toledo 16, Espacio 308-310

28005 Madrid, Zaјednitsa Madrida, Shpaniјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija