Pročitajte zvanični opis

Формација отворена свијету

Институт Сенеца , Међународни центар за постдипломске студије, са сједиштем у Мадриду, и присутан на пољу обуке више од 20 година, дизајнира и развија низ програма који одговарају потребама тржишта квалифицираних професионалаца у области велика потражња за високом специјализацијом у области међународних односа , комуникација , логистике и менаџмента .

Понуда обуке Института Сенеца укључује техничке курсеве , са универзитетском акредитацијом , са циљем стицања или ажурирања свеобухватних знања о предмету, за магистре са универзитетском дипломом и ЕЦТС бодове , уоквирене у Европском простору високог образовања (ЕХЕА), кроз Стручни курсеви и дипломе специјалиста .

112126_foto2.jpg

Више од две деценије које нас подржавају, дају у обзир стечена достигнућа која штите постдипломску обуку професионалаца из више од 75 националности на пет континената, којима смо помогли да достигнемо своје професионалне циљеве , олакшавајући алате за њихово добијање, кроз знања и вјештине стечене у сваком предмету, као и домаће или међународне праксе.

Ми имамо најкомплетнији у свакој од наших тренинга и студијских материјала сопствени развој акционих програма, који представља за студенте на реалну економију напора, концентрише САДРЖАЈА све аспекте морате да знате о теми или области управљања.

Сви курсеви и магистарски степени могу се пратити у комбинованој верзији учења или у потпуности на мрежи . У првом случају, Институт Сенеца обезбеђује неопходне сертификате за добијање студентских виза за студенте који живе ван Шпаније, ау другом случају се води рачуна о подучавању и интеракцији са ученицима. да се осећају интегрисано и подржано током трајања формативне акције.

Контактирајте нас, а ми вас можемо водити на тренингу који ажурира ваше знање, које их проширује кроз специјализацију или вас води у професионалну преквалификацију.

Programs taught in:
Spanish (Spain)