Pohađajte Master programe u Singapuru

Post diplomske studije u Singapuru 2018/2019

Студирање у Сингапуру

Високо образовање у Сингапуру

Окарактерисан као светски водећи и изабран за похвалу од стране Бритиан 'с министра образовања, Сингапур ' с високог образовања развила у водећу силу која помаже у промовисању своју репутацију као један од водећих центара у свету 'с за финансијски раст и технолошки напредак. Шест националних универзитета у Сингапуру су рангиране међу првих 50 у свету: Нанианг Технолошки Универзитет, Сингапур универзитет технологије и дизајна, Националног универзитета у Сингапуру, Сингапур Институт за технологију, Сингапур менаџмент Универзитета и Универзитета СИМ. Ови универзитети нуде додипломске и постдипломске студијске програме у рачуноводству, информационих система, Пословни менаџмент, економија, друштвене науке, право и Информатика.

Сингапур има Политехничког факултета који су дизајнирани да обучи студенте за послове који подржавају економски и технолошки развој нације. Тренутно, Сингапур нуди пет политехнике за студенте који желе да зараде нису академски степен који им омогућава да уђу на тржиште рада одмах по завршетку програма. Степен зарадио на Политехничкој је слично сарадник 'с степен или професионалног сертификата и траје мање од две године да се заврши.

Међународни студенти могу да раде 16 сати недељно, а уписани пуно радно време у Сингапуру универзитету. Студенти који конкуришу за студијски визу морају да докажу да су течно говори енглески пружајући резултате Тест енглеског као страног језика (ТОЕФЛ); Општи Сертификат о средњем образовању (ГЦСЕ) или Међународне енглески језик тестирање система (ИЕЛТС ).Они такође морају да су примили писмо од прихватања или Политехничког универзитета, као и пасошких фотографија и документацију којом доказује своје право да уђе у универзитетску диплому програма (диплому средње школе, на пример).

Поред тога, међународни студенти ће морати да добију локалну спонзора који је држављанин Сингапура, пре него што они могу да се пријаве за студентску визу. Неки универзитети и политехничке школе не могу да захтевају спонзорисање, тако да ученици треба да проверите са планирану школу избора да се утврди да ли је потребно спонзорство. Издавања визе може да траје од једног до два месеца, у зависности од важности ученик 'с папирологијом и количину документације. Све пријаве се подносе на мрежи за имиграцију и контролних пунктова промет Сингапур (соларни), који пружа све информације потребне да се омогући студенту 'с улазак у Сингапур ' с високог образовања.

 

Зашто студирати у Сингапуру?

Студенти који заврше Сингапур 'с универзитета су константно рангиран изузетно високо на оцене о математичку науку и знање. У ствари, Сингапурскаа студенти су рангирани број један према статистичких истраживања спроведених од стране Међународне асоцијације за евалуацију образовних достигнућа организације. Штавише, Нанианг Технолошки универзитет и Национални универзитет Сингапура сматрају се међу 50 најбољих образовних институција у свету. Поред тога, студенти ће уживати у Сингапур 'с одличан здравствени систем који Светска здравствена организација рангира као шести најбољи на свету.

О Сингапур

Острво град-држава налази ван јужном крају Малајског полуострва, Сингапур је често у заблуди за само што град, а не стварне државе која се састоји од 63 острва и шест милиона људи. Током протеклих 20 година, Сингапур је развио у веома урбанизованом, успешне економије изазваних хиљада емиграната заузимање боравка у Сингапуру како би добили посао. Прашуме користити за покриће већину Сингапуру, али је и даље мало биодиверзитета услед брзе и агресивне развој широм земље. Као један од водећих финансијских свету 'с центрима, Сингапур има једну од првих пет најпрометнијих лука који активно управља увоз и извоз индустријских производа, као и природне ресурсе. Свесни да Сингапур има трећи највећи приход по глави становника, на хиљаде странаца хрле у ово острво град-држава да искористе своје ниске стопе незапослености и тржишну економију.

Политички, Сингапур је парламентарна република под јаким утицајем људи 'с партија акције, који је освојио све изборе одржане у земљи од 1959. Сингапур 'с Устава афирмише представничку демократију као свој основни политички субјекат подржан од стране Вестминстер систем власти. Осим тога, Сингапур је доследно оцењен као што најтранспарентнији и најмање корумпирана влада на свету. Извршна власт је у рукама једног кабинета којом влада председника и премијера. Иако се председник бира од већине јавних 'с изборима, премијер је изабран од стране чланова кабинета.

Сингапур 'с грађанима представљају веома разноврсну популацију. Скоро 75 одсто ове популације су Кинези, Индијци и Малајци уз коју чине преосталих 25 одсто.Тамилски, енглески, малајски и мандарински кинески су признати као ова четири језика, али због прилива процењених 11 милллион пролазних људи сваке године, могуће је наићи на десетине различитих језика док је студирао у Сингапуру.

 

Основни Чињенице о Сингапуру

  • Сингапур се сматра да има један од најконкурентнијих, слободан и иновативан, пословно-пријатељски економија у свету. Преко 7000 мултинационалне организације тренутно постоје у Сингапуру који потичу из Јапана, Европе и САД
  • Скоро половина Сингапур 'с радне снаге без Сингапореанс.
  • Економија је у великој мери промовише туристичке привреде, са око 11 милиона туриста посети Сингапур сваке године.
  • Од 2009, 25 одсто студената уписаних у сингапурском високошколској установи су међународни студенти углавном из Индије, Кине и азијских земаља, <./ Ли>
  • Сингапура војни, састоји се од ваздухопловства, морнарице и војске, може бити технолошки најнапреднији у југоисточној Азији. Међутим, ова земља 'с Виев одбране је један од одвраћања и дипломатије и види своју војску као гарант Сингапур независности.
  • Јер земља је ретко у Сингапуру, влада је основала Комисију за стамбену изградњу обезбедити смештај за скоро четири петине града-државе 'с становништва у виду субвенционисаних државни смештај. Алтернативно, куће власништво износи 85 одсто, а око један у сваких десет Сингапореанс поседује возило <./ Ли>

 

Сингапур 'с клима

Слично већини ЈИ Азија 'с тропске климе, Сингапур ' с Временска остаје топло и влажно током целе године. Ученици који похађају школу у Сингапуру може очекивати да температура остане доследно изнад 70 степени Целзијуса (21) са влажност лебди око 75 одсто или више. Становници види јака киша током новембра и децембра, што повећава ниво влаге. Срећом, већина Сингапур 'с зграде су климатизоване и влада је предузела кораке да осигура ниво комфора за туристе и посетиоце и даље прихватљив.

 

Сингапур валута

Сингапур долар је град-држава валута, која је замењива са Брунеи долар. Састоји се од 100 центи, или "јединица ", СГД је одређен са "$ " или "С $ ". Сребрни и златни новац се издају у апоенима од пет, десет, 20 и 50 центи, а један новчић долара такође на располагању.Многа места у Сингапуру прихвата девизе, али студенти могу да замене свој новац за СГДс код банака или сепареа мењачнице која се може наћи у већини тржних центара.

 

Сингапур 'с Религије

Тридесет пет процената Сингапур популације практикују будизам, затим хришћанство, таоизам, хиндуизам или ислам. Скоро 20 одсто нису повезани са било којом религијом. Сингапур пружа Дхарма центара и манастира који представљају три будистичке традиције - вађрајана, Тхеравада и махаиана. Већина Сингапореанс су кинески будисти који практикују Махаиан традицију.

Univerziteti u Сингапур

Univerziteti u Сингапур

Činjenice o Сингапур