Политика приватности

Интернет је невероватан алат. Она има моћ да промени начин на који живимо, а ми смо почиње да се види да потенцијални данас. Са само неколико кликова мишем, можете да пратите вести, погледајте чињенице, купују робу и услуге, и комуницирају са другима широм света. Важно је да Мастерстудиес да помогнемо нашим корисницима и купцима задржавају своју приватност када се искористе све интернет има да понуди.

Верујемо да је ваш посао нико други. Ваша приватност је важна за вас и нама. Тако ћемо заштитити информације које делите са нама. Да бисте заштитили вашу приватност, Мастерстудиес прати различите принципе у складу са светским праксама за корисника приватност и заштиту података.

  • Нећемо продати или дати ваше име, адресу, број телефона, е-маил адресу или било које друге информације никоме.
  • Ми ћемо користити државно-оф-тхе-арт мере безбедности да би заштитили своје податке од неовлашћеног корисника.

&nbsp

НАЈАВЕ

Ми ћемо Вас када су нам потребне информације које лично идентификују (лични подаци) или нам омогућава да вас контактирају. Генерално, ова информација се захтева када креирате Регистрација ИД на сајту или када преузмете бесплатан софтвер, унесите цонтест, да би е-маил билтене или се придружите ограничен приступ сајту премије. Ми користимо Ваше личне информације за четири основне сврхе:

  • Да би лакше сајт за вас да користите тако што не морате да унесете информације више т Хан једном.
  • Да вам помогне да брзо пронађете софтвер, услуге или информације.
  • Да бисте нам помогли да креирате садржај најбитније да.
  • Упозорите да надоградња производа, посебне понуде, ажуриране информације и друге нове услуге Мастерстудиес.

&nbsp

ОДОБРЕЊЕ

Ако не желите да се региструјете или личне информације, и даље можете користити већи део наше уеб странице. Али, нећете моћи да приступите областима које захтевају регистра цију.

Ако одлучите да се региструјете, бићете у могућности да изаберете различите врсте информација које желите да примате од нас Претплатите се разне услуге, као што је наш електронски билтен. Ако не желите да комуницирају са вама у вези друге понуде у вези са Мастерстудиес производе, програме, манифестације, и услугама путем е-маила, поштом, или телефоном, можете да изаберете опцију наводи да не желите да примате маркетиншке поруке од Мастерстудиес.

Мастерстудиес повремено Алло је и остале компаније да понуди нашим регистрованим корисницима информације о њиховим производима и услугама, користећи маил. Ако не желите да примате ове понуде, можете да изаберете опцију наводи да не желите да примате маркетиншке материјале од треће стране.

&nbsp

ПРИСТУП

Ми ћемо вам обезбедити средства како би се обезбедило да ваше личне информације тачне и актуелне. Можете да прегледате и ажурирате ове информације у било ком тренутку на ОУ Р сајт. Тамо можете да:

  • Видите и измените личне информације које нам већ дао.
  • Реците нам да ли желите да вам пошаљемо информације о маркетингу, или да ли желите да треће стране да вам пошаљу своје понуде поштом.
  • Пријавите се за електронске билтене о нашим услугама и производима.
  • Региструјте. Када се региструјете, неће вам бити потребно да то урадите поново. Где год да идете на нашем сајту, информације остаје са вама.

&nbsp

БЕЗБЕДНОСТ

Мастерстудиес је предузела оштре мере да заштити безбедности ваших личних информација и како би се осигурало да се поштује ваш избор за његову предвиђену употребу. Водимо јаке мере предострожности да заштитите своје податке од губитка, злоупотребе, неовлашћеног приступа или откривања, мењања или уништења. .

Мастерстудиес строго штити сигурност Ваших личних информација и почасти Ваш избор за његову предвиђену употребу. Ми пажљиво те заштити Р података од губитка, злоупотребе, неовлашћеног приступа или откривања, мењања или уништења.

Ваше личне податке никада не деле ван компаније без ваше дозволе, осим под условима горе објаснио. Унутар компаније, подаци се чувају у контролисаним лозинком серверима са ограниченим приступом. Ваши подаци могу бити ускладиштене и обрађене у земљама где, Мастерстудиес његове подружнице, филијале или агенти налазе.

Такође имате значајну улогу у заштити јо ур информација. Нико не може да види или да измените Ваше личне информације, без знања своје корисничко име и лозинку, тако да не деле те са другима.

&nbsp

СПРОВОЂЕЊЕ

Ако из неког разлога ви верујете Мастерстудиес не придржава ових принципа, молимо Вас да нас обавестите путем е-поште на вебмастер@мастерстудиес.цом и ми ћемо се потрудити да се утврди и исправи одмах проблем. Бити сигурни речи о приватности у субјецт лине.

&nbsp

Профили клијената

Као што је већ поменуто, сваки регистровани корисник има јединствени лични профил. Сваки профил се додељује јединствени лични идентификациони број, који нам помаже да се обезбеди да само ви можете да приступите свом профилу.

Када се региструјете, ми направите свој профил, доделити лични идентификациони број, а затим послати овај лични идентификациони број на твој хард диск у облику кола, што је врло мали део кода. Овај број је уникуел и твоје. То је ваша пасоша за беспрекорну путују широм Мастерстудиес сајту.

&nbsp

Шта да радимо са ви делите информације

Када нам се придружите, можете нам ваше контакт информације, укључујући име и адресу е-поште. Ми користимо ове информације како би вам послати исправке о вашем налогу, упитници за мерење ваше задовољство нашим услугама и најаве о новим и узбудљивим услуга које нудимо.

Ми повремено ангажују друге компанијама да пружају ограничене услуге у наше име, укључујући и одговарајући клијент питања у вези производа или услуга, слање поштом и обрада догађаја регистрацију. Ми само да ће обезбедити тих компанија информације које су им потребне за пружање услуге, и они су забрањено да их користе за друге сврхе.

Мастерстудиес ће открити Ваше личне податке, без обавештавања, само ако је потребно да се то уради по закону или у доброј вери сматрам да је такав поступак бази учлањења ессари да: (а) у складу са едицтс закона или да се придржава легалних процеса који је био на Мастерстудиес или сајту; (б) заштити и одбрани права или имовину Мастерстудиес и своју породицу странице, и, (ц) поступа у хитним околностима ради заштите личне безбедности корисника Мастерстудиес, његове странице, или јавности.