57 Master Programi u Vizuelni dizajn 2024

Master Programi u Vizuelni dizajn 2024Filter
    • Barcelona, Шпанија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Magisterij iz upravljanja vizuelizacijom podataka je specijalizovani program u saradnji sa Univerzitetom Camilo Jose Cela. Ovaj program se fokusira na efikasnu prezentaciju i komunikaciju podataka putem vizuelnih sredstava. Ovo polje kombinuje elemente analize podataka, grafičkog dizajna i informacione tehnologije za stvaranje informativnih vizuelnih prikaza podataka.

    • Basel, Швајцарска

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Комбинација иконичке праксе, иконичке теорије и иконичног истраживања формира профил МА у окружењу дигиталних комуникација.

    • Potsdam, Немачка
    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Redovne studije

    2 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    U našem master programu vizuelnog& iskustva, studenti će steći razumevanje inovacija u digitalnim, računarskim i fizičkim interakcijama koje prožimaju naš svakodnevni život. Sve teme će biti isporučene u sekvencijalnim klasterima, omogućavajući studentima da steknu i primene teorije u stvarne kontekste, kao i da zamisle potpuno nove scenarije.

    • Los Angeles, Сједињене Америчке Државе
    • Valencia, Шпанија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski, Španski

    Добродошли у свет задивљујућих визуелних ефеката! Наша специјализована обука ће вас уронити у узбудљиво поље визуелних ефеката (ФКС). Овде ћете научити како да креирате све врсте симулација, од експлозија и ватре до невероватних магичних ефеката, биоскопског уништења и реалистичних океана.

    • Hamburg, Немачка

    Redovne studije

    18 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Да ли тражите магистериј који ће повећати ваше изгледе за каријеру у креативној уметности? БСБИ са поносом нуди мастер програм из области визуелних комуникација у партнерству са Универзитетом за креативне уметности (УЦА). Овај програм се нуди као део БСБИ Факултета за креативне индустрије у Хамбургу, Немачка.

    • London, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Španski, Engleski, Portugalski

    У сложеном и конкурентном окружењу, оно што компаније тренутно интегришу, дизајн је постао важна конкурентска и стратешка предност, јер нуди иновације и диференцијацију.

    • Madrid, Шпанија
    • Seville, Шпанија
    • + 2 more

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    7 meseci

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Španski

    Овај напредни дигитални видео (ВФКС) и Мотион Грапхицс Мастер намењен је свима који су заинтересовани за свет дигиталног видеа, визуелних ефеката (ВФКС) и покретне графике. За завршетак и исправан надзор овог мајстора није потребно никакво предзнање или квалификације.

    • London, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski, Španski, Portugalski

    У сложеном и конкурентном окружењу, како се сада компаније интегрирају, дизајн је постао важна конкурентска и стратешка предност, јер пружа иновације и диференцијацију. Мастер London School Of Design And Marketing представља могућност да се професионалци претворе у стручњаке из неколико области дизајна, побољшањем њихових основних, критичних и процедуралних вештина, не само да би се разумела стварност компаније, већ и да би се допринело процесу вредновања креација.

    • Online

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Наш МА дизајн визуелних комуникација (менаџмент) је направљен да испуни захтеве дизајнерског размишљања 21. века и јединствен је по свом фокусу на припрему за каријеру у настајању. Креиран за амбициозне професионалце у сектору дизајна, курс вам даје прилику да свој креативни таленат изнесете у први план док учите виталне модерне дисциплине у пословној страни индустрије дизајна и визуелних комуникација. Акредитован од стране Цхартеред Манагемент Институте (ЦМИ), овај МА је за будуће менаџере који ће користити технике руковођења дизајном и примењивати стратегије управљања дизајном како би довели до успешних резултата у својим организацијама.

    • London, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Portugalski, Engleski, Španski

    У сложеном и конкурентном окружењу попут оне у којем се компаније тренутно интегришу, дизајн је постао важна стратешка и конкурентна предност јер доноси иновације и диференцијацију. Магистар знаности (МСц) у дизајну нуди веома свеобухватно високо образовање, укључујући доприносе из главних области обуке у дизајну.

    • San Francisco, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 semestra

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Магистарски програм визуелног развоја обезбеђује професионални развој са напредним курсевима у сликању мртве природе, цртању фигура, дизајну ликова, сликарству концепта, дизајну изгледа за анимацију и другим основним вештинама професионалних визуелних програмера.

    • Online Spain

    Redovne studije

    7 meseci

    Blended, Na kampusu

    Španski

    Напредни мајстор у ВФКС продукцији одељења је од суштинског значаја да гарантује исправно планирање и организацију пројекта, омогућава оптималан рад сваког од супервизора и уметника укључених у продукцију и гарантује, уз креативно праћење и предвиђање проблема, да је пројекат испоручена. на време, у оквиру договореног буџета и са потребним квалитетом.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    11 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Мешањем креативности, графичког дизајна и стратегије, визионарски брендирање почиње разумевањем вредности компаније и кулминира не само у способности преношења значајних прича, већ и одводи гледаоца до ивице и до неочекиваног иновативним, ометајућим приступом. који комбинује узбудљив визуелни приказ и прилагођени тон гласа, како би се изградио незабораван и трајан однос са публиком.

    • Madrid, Шпанија

    Redovne studije

    10 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    10 meseci

    Na kampusu

    Engleski, Italijanski

    Зашто? Ако се географија света састоји од међусобно повезаних пловила, који алати су нам потребни да бисмо били сигурни да наше поруке неће пасти на пут? Визуелни дизајн је дисциплина којом се баве они који развијају велике токове информација и садржаја. Сваки знак прати реакција. Сваки корак напред прати трговина или размена. Важно је да су увек конструктивни, поштени и занимљиви.