Keystone logo

3 Master Programi u Tehnologija hrane u Италија за 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Италија
  • Zdravstvena zaštita
  • Ishrana
  • Nauka o hrani
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Tehnologija hrane

Као области академске студије, прехрамбена технологија се бави физичким процесима кувања и биохемијских особина хране. Ученици који желе да уђу у науку индустрију хране могу да имају користи од завршеног курса у овом предмету.

Званично познат као Републике Италије, земља се налази у јужној Европи. Службени језик је италијански и богат културни капитал је Рим. Многи од најстаријих универзитета на свету 'с се налази у Италији, посебно на Универзитету у Болоњи (основан 1088). Постоје три Супериор факултети са "статус универзитета ", три института са статусом докторских Факултети, који функционишу на додипломским и постдипломским студијама.

Магистарске је зарадио након ученици заврше диплому програма. Да бисте добили мајстори, обично је потребно да заврши 12 до 18 факултетске курсеве које често укључују завршетак свеобухватне тестове и / или тезу.