Master programi u Studije hrane i pića

Uporedite 37 Master programa u Studije hrane i pića

Studije hrane i pića

Када завршите ниво вашег диплому, ви или може да почне своју каријеру или изабрати да настави своје студије од зараде звање магистра. Ова друга опција вам омогућава да се припреме за напредније каријере и скок даље напред него ако сте почели одмах радити.

Шта је Мастер храна и пиће студије? Ово поље фокусира на припрему и сервисирање хране. Студенти похађају курсеве који их припремају да разуме пословање у ресторану или угоститељству и ући у позицију лидерства у таквој установи. Курсеви се такође фокусирати на политику страни хране и пића студија уколико студент је више заинтересована да постане радника и безбедност хране или инспектора. Програм хране и пића студије типично не укључује кулинарске вештине.

Зарада Господара на храна и пиће студије користи студентима помажући им развију менаџерске и комуникационе вештине неопходне за њих да напредују.Холдинг на постдипломским студијама такође може дозволити дипломци да заради већу плату кад улазе своје каријере.

Постоје многе варијабле које утичу на трошкове зараде Господара на храна и пиће студије. Морате истраживање специфични програм и школу пре уписа да схвате шта школарина ће бити и оно што други накнаде ћете бити одговорни за.

Каријера на располагању хране и пића студија дипломцима су бројни. У суштини, они су у стању да уђе у сваки управни положај у области услуга храна или храна угоститељских. Ово укључује оператере, ресторан или цатеринг менаџерима, специјалиста инвентар и помоћнике. Такође је могуће радити у канализацији и безбедност тако што ће постати стручњак за канализацију или здравствени инспектор.

Следећи корак ка својој каријери уписом у програму хране и пића студије.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

магистрирао у искуству храна дизајн пројекта

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци January 2019 Италија Рим

Курс има за циљ да обучи дизајнера који имају вештине критичко-дизајн бити у могућности да самостално управљају професионалне и менаџерске односа, развијање склоности за иновације одредницу у дефинисању различите визије система у којима делују. Будући да је цифра од дизајнера у непрекидном еволуције, Фоод дизајнер мора стећи знања да ће му флексибилност да се бави различитим областима дизајна, али граничи, у којима се примењују своје вештине дизајн дозволи, са посебним освртом на укључивање корисника у дефинисању стазе потребе и очекивања. [+]

ОВАЈ ПРОГРАМ учи у италијанским

Ко би требало да присуствује:

Курс је отворен за оне који су у посједу наслову академских студија на првом нивоу, у трајању од најмање три године у областима везаним за архитектуру, дизајн, у дизајну ентеријера, визуелних комуникација, Министарства за науку и других сродних дисциплина обратио у току. То ће потврдити способност да се самостално носе оба спекулативне активности које извршни.... [-]


Мастер у угоститељским предузећима (Барселона)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme October 2018 Шпанија Барселона Мадрид

Мастер у управљању хотелијерству и Храна и пиће менаџмент има за циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства. [+]

Мастер Бусинесс Администратион рестаурацију

Мастер у управљању хотелијерству и Храна и пиће менаџмент има за циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства.

Зашто студирати у Мастер:

Управа прихода се учи кроз пословне игру. Ова посебна област маркетинга хотелског је широко развијен у овој области кроз примењена кроз пословне визије игре. Овај Учитељ предаје у Мадриду и Барселони Умрежавање: Мастерс студенти могу да учествују у циклусу АФТЕРВОРК, активност која их повезује са пословном свету кроз састанке са привредницима. Они такође могу да присуствују циклус састанака са директорима хотела и угоститељских предузећа, и међународним туристичким консултаната. Коучинг циклус: Тхе Мастерс студенти могу да учествују у циклусу Остелеа тренирање, комбинујући групама у разним областима, као што су емоционалне цоацхинг коучинг или породице. Присуство на сајмовима: Мастерс студенти могу да присуствују разним сајмовима, као што су храна или ИБТМ. Професионални праксе. Мастер нуди могућност радног искуства у области управљања хотелских ланаца и угоститељских предузећа у. То укључује низ састанака са директорима хотела и ресторана компанија. Циљеви ... [-]

Онлине мастер у менаџменту хране и пића

Rome Business School
Online студије Fleksibilno vreme 1 година Otvoren upis Италија Рим

Rome Business School [+]

Датум почетка: сваке године, у марту и октобру

Обука изузетних пракси, каријере, међународно умрежавање и многе друге користи од вашег професионалног и личног развоја. Настава формула за сваки захтев.

Мастер Rome Business School менаџмент хране и пића нуди општу обуку менаџмента у комбинацији са компетенцијама специфичним за производни ланац, како би се произвели професионални стручњаци способни да се баве изазовима индустрије хране и пића у међународном и мултикултуралном контексту.... [-]


магистрирао у дизајну марке и управљање: хране, вина и туризма

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 11 месеци February 2019 Италија Фиренца

Барселона и Флоренце су два од главних туристичких дестинација у Европи; како привући туристе и путнике захваљујући карактеристичном мешавину уметности и културе, као и изузетног квалитета живота и гостопримства. Развијати и јачати бренд у овим областима захтева меке вештине и пуну културну и комерцијалну визију окружења у којем послује. Територијална више није ограничење, али кључна вредност како би се признат на глобалном нивоу; Каталонија и Тоскана су две области које су градили вредност свог бренда на овом принципу, и то захваљујући овом приступу створио успех, видљивост и вредност. [+]

ОВАЈ ПРОГРАМ 'на енглеском језику

путујући годишњи мастер: Барселона и Флоренце Овај курс оспособљава стручњаке способне да задовољи растућу потражњу која долази из сектора хране / пића, угоститељство и угоститељства туризма, за које је нови приступ за управљање и планирање је конкурентна предност од огромног значаја . Структура курса, на основу смењивање обуке дизајна који се односи на унапређење бренда и управљања за њено правилно руковање, припрема будућих стручњака у свим секторима који се односе на гостопримству и хране и вина.... [-]


Извршни Мастер хотелијерство

Ostelea Morocco
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2018 Мароко Rabat

Извршни Мастер програм у управљању угоститељску је развијен у сарадњи са оперативним и институционалним актерима у сектору како би се обезбедила одговор на проблеме везане за развој и раст сектора с једне стране, и потребе тржишта рада, са друге стране. [+]

презентација

У глобализованом контекста и развија, Извршни Мастер у хотелијерски менаџмент

Ова обука се фокусира на управљање и контролу структурних карактеристика производних јединица компаније, било да је национална или међународна перспектива.

Пароле: Ефективна Одлучивање и активно коришћење нових технологија.

Извршни Мастер програм у хотелијерски менаџмент... [-]


Магистар хотелијерству и угоститељству - пуно радно вријеме

OSTELEA | Distancia
Комбинација Online и кампус студија Redovne studije 1 година October 2018 Шпанија Мадрид Барселона +1 više

Мастер у управљању хотелијерству и рестаурације, која има за циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства, али од потребне пословне перспективе да буде ефикасан у доношењу одлука у овом сектору глобализирани и динамичан, не умањује утицај нових технологија. [+]

El Мастер Хоспиталити манагемент и рестаурацију, Чији је циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства, али од потребне пословне перспективе да буде ефикасан у доношењу одлука у овом глобализованом и динамичном сектору, не обвиате утицај нових технологија.

Зашто студирати у Мастер:

veštine руковођења

Серија састанака са директорима хотела и угоститељских предузећа, и међународним туристичким консултаната. Управљање Искуство: Ученици развијају основне вештине за управљање пројектима ефикасно, "Софт Скиллс". Случај Метод: Метод случаја омогућава студентима да систематски побољшају доношење - процес доношења кроз расправу о стварним случајевима туристичких предузећа. Осим тога, ова методологија омогућава да развију и друге способности као што су креативност, аналитичких вештина размишљања, усмену и писмену комуникацију и међуљудских вештина. Неки од случајева радили у претходним издањима овог програма су Ел Булли и Рианаир. Посебан нагласак на управљање приходима, учи кроз пословне игру. Ова посебна област маркетинга хотелског је широко развијен у овој области кроз примењена кроз пословне визије игре. Месечни конференција са директорима различитих одељења или директори предузећа који представљају сектор. Програм за развој вештина управљања: Туризам вештина Програм развоја (ТСДП). ... [-]

Мастер у виноградарству и енологији

Georgian Technical University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2018 Грузија Тбилиси

По завршетку овог програма, с стеченим знањем и награђеном квалификацијом, лице ће моћи радити у приватном сектору, владиним и невладиним организацијама као што су винска предузећа, предузећа за виноградарство, пенушаво вино и предузећа за дестилирана пића, лабораторије, дегустацијске комисије, удружења Који раде на пољу виноградарства и енологије, Министарство пољопривреде и њених повезаних агенција. [+]

Master programi u Studije hrane i pića. Циљеви програма Да би се припремио енолог у складу са тржишта рада захтевима, који ће бити конкурентна, практично оријентисани и спремна да испуни највише очекивања винске индустрије. Стицање студената са потребним теоретским знањем и практичном вештином. Представити студентима свет виноградарства, винарства, вина и виноградарства. Да науче актуелне технике, дају информације о модерним методама, иновацијама које се користе при управљању виноградима и винарији. Објаснити важност специфичних техника виноградарства у стварању вина са добрим укусом и аромом. Обезбедити искуство за студенте који развијају релевантне вештине у тренутним праксама за сакупљање грожђа и прераду грожђа у вино у комерцијалном винограду и / или винарији. Да постанете ученици упознати са општим аналитичким вештинама, који се користе у винарској лабораторији. Програм Опис ... [-]

Мастер у међународној храни

ESCP Europe Business School
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година September 2018 Француска Paris

Мастер из ИФБМ-а у ЕСЦП ESCP Europe , једној од најбољих пословних школа у свијету, је 1-годишњи постдипломски програм у 2 земље за оне који желе успјешну каријеру у Храни [+]

Први мајстор у ИФБМ-у из ESCP Europe Business School ЕСЦП ESCP Europe Business School

Мастер из ИФБМ-а у ЕСЦП ESCP Europe , једној од најбољих пословних школа у свијету, је 1-годишњи постдипломски програм у 2 земље за оне који желе успјешну каријеру у Храни

Предаје се на енглеском језику и одвија се у нашим камповима у Торину и Паризу, савршеним полазним тачкама да искусите одличност Италије и Француске, врхунских територија у свијету у срцу културе и иновација хране и пића.... [-]


Магистар филозофије (студије хране)

Taylor’s University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 18 - 30 месеци July 2018 Малезија Субанг Јаиа +1 više

Мастер из филозофије (прехрамбене студије) има за циљ да уцествује дипломиране стручњаке из области прехрамбених студија. Да би се то постигло, Taylor's University и Универзитет Тоулоусе Јеан Јаурес (УТ2Ј) су осмислили свеобухватан наставни план који обухвата компоненте попут истраживачких вјештина, антропологије и социологије хране, разумијевања различитих прехрамбених култура, трендова хране и перспективе пословања, социо-политичких питања исхрана хране и јавно здравље и још много тога. [+]

Двоструко препознавање и сертификација од стране

Током последњих 20 година, статус хране се драматично променио. Рипање кризе хране, растући проблем гојазности и више, више пута су стављали храну у центар пажње. На економском плану, повећање броја становника у комбинацији са брзим економским растом у протеклој деценији повећало је потрошњу хране експлозивном стопом. Према Цусхман-у Мастер из филозофије (прехрамбене студије) има за циљ да уцествује дипломиране стручњаке из области прехрамбених студија. Да би се то постигло, Taylor's University и Универзитет Тоулоусе Јеан Јаурес (УТ2Ј) су осмислили свеобухватан наставни план који обухвата компоненте попут истраживачких вјештина, антропологије и социологије хране, разумијевања различитих прехрамбених култура, трендова хране и перспективе пословања, социо-политичких питања исхрана хране и јавно здравље и још много тога.Таилор'с Фоод Студиес АдвантагеЈедини малезијски универзитет са "Катедром за прехрамбене студије: храну, културу и здравље" - проф. Др Јеан Пиерре Поулаин. Он одржава нагласак у студијама хране, доприноси академским програмима и пружа савјете студентима и члановима факултета. Француски социјално-антрополог, проф. Др. Поулаин има дугу и успешну каријеру у области прехрамбених студија и гостопримства у академском и међународном животу. Објавио је бројне књиге, поглавља и чланке књиге, као и активно излагао кеиноте и конференцијске презентације широм света о темама као што су прехрамбена социологија, прехрамбена баштина и туристичке праксе.Једини Програм прехрамбених студија који нуди Глобал Фиелд Ресеарцх Програм (ГРП) који пружа могућност за вођење теренског рада у иностранству. Студенти имају узбудљиву прилику да спроведу истраживачки рад за своју тезу у иностранству, ако је фокусиран на тему везану за храну специфичну за одређену земљу за 3-6... [-]

мајстор у кулинарској уметности и менаџмент кухиње

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 8 - 14 месеци September 2018 Шпанија Барселона

Квалификација од ЕУХТ СтПОЛ-а и "Герона универзитетске фондације: иновације и обуке" (квалификације које признају обе институције и хотелски сектор захваљујући дугом [+]

Квалификација

Квалификација од ЕУХТ СтПОЛ-а и "Герона универзитетске фондације: иновација и обука" (квалификације које признају обје институције и хотелски сектор захваљујући својој дугој позадини и великом престижу).

Трајање

Осам месеци у хотелској школи и 3-6 месеци Стручне праксе у сектору (60 ЕЦТС).

учење језика

Учитељ има енглеско издање и шпанско издање, тако да ученик може да изабере зависно од језика.... [-]


Мастер у дизајну хране

Scuola Politecnica di Design SPD
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 12 месеци March 2019 Италија Милано

Мастер у прехрамбеној Десигн развија неопходне вештине, тако да трговац може да уђе у дизајн прехрамбеном сектору, тржиште које се стално расте, и где је Италија референца. Курс је намењен дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и до стручњака са искуством на тржишту. Програм је фокусиран на прехрамбену индустрију и њене методологије. [+]

Мастер у прехрамбеној Десигн даје стручна могућност развијања неопходне вештине да уђе и понудити иновативан допринос у прехрамбеном сектору који је у сталном порасту и где је Италија земља референце.

Курс је намењен не само да дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и за професионалце већ раде на тржишту управе и менаџмента. Програм усмерава свој фокус] у прехрамбеном сектору и његовим методама. Синдикат између хране и дизајна, рађа се нови професионални - храна дизајнера - који је у стању да раде са: - процеса, метода и окружења у којима се прехрамбени производи произведени, дистрибуирају и конзумирају; - Храна из естетске тачке гледишта, комуникативна и представник; - Опрема и алати користи у припреми и потрошњи хране; - Комуникација активности на промоцији прехрамбених производа.... [-]


магистрирао у хотелијерству и угоститељству - онлајн

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online студије Redovne studije Fleksibilno vreme 1 година November 2018 Шпанија Шпанија продаји +1 više

Према најновијем броју УНВТО Светске туристичке барометра, у 2014. години, међународних туристичких долазака износио 1.138 милиона, што је повећање од 4,7% у односу на претходну годину. [+]

преглед Модалитет: Оффлине Старт: Новембер Трајање: 1 школска година ЕСПБ: 60 Директор: Гинеса Мартинез де молиме Пресентацион

Према најновијем броју УНВТО Светске туристичке барометра, у 2014. години, међународних туристичких долазака износио 1.138 милиона, што је повећање од 4,7% у односу на претходну годину.

"У последњих неколико година, туризам је доказано да је изненађујуће снажан и јак и са великим капацитетом да допринесу економском опоравку економске активности, будући да ствара хиљаде милиона долара у извозу и створити милионе радних места. То се догодило у дестинација широм света, а посебно у Европи, као и регион настоји да консолидује свој излаз из једне од најгорих економских периода у својој историји ", рекао је је Талеб Рифаи, генерални секретар СТО, на Шпанија отварање глобалне туристичке форуму у Мадриду. ... [-]


Мастер курс италијанске кулинарске уметности

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци June 2018 Италија Торину

Мастер курс у италијанској кухињи и енологији, који траје 180 дана, постављен је у два дела: први, са 55-дневном дужином, теоретско-практичне наставе у седишту ICIF а, уз допуну образовних излета; други се састоји од професионалног стажирања од 120 дана (опционално, који није укључен у цијену претплате), у ресторанима које је изабрао школа. [+]

Мастер курс у италијанској кухињи и енологији

Девет недеља теоретских и практичних часова и могућност практичног тренинга у најбољим италијанским ресторанима

Мастер курс у италијанској кухињи и енологији, који траје 180 дана, постављен је у два дела: први, са 55-дневном дужином, теоретско-практичне наставе у седишту ICIF а, уз допуну образовних излета; други се састоји од професионалног стажирања од 120 дана (опционално, који није укључен у цијену претплате), у ресторанима које је изабрао школа.... [-]


мајстор у гастрономији и кулинарски менаџмент

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 5 месеци September 2018 Шпанија Кастељон

Овај мастер нуди потпуно потапање у кухињи из дана да направи квалитативни скок у својој каријери. Ја сам у стању да створи креативни и профитабилан предлог, не само у кувању већ иу посластичарници и пекари. [+]

УКУПНА потапање у кухињу

Овај мастер нуди потпуно потапање у кухињи из дана да направи квалитативни скок у својој каријери. Ја сам у стању да створи креативни и профитабилан предлог, не само у кувању већ иу посластичарници и пекари.

Програм је 5 месеци и завршила са 530 сати стажирање, између осталог, у најбољим ресторанима у нашој кулинарски тим.

Ученик, ЗВЕЗДА

Ми имамо најбоље стручњаке производа, техничке, најсавременије иновације и трендове у кухињи. Можете научити уз многе међународних референтних кувари су део нашег кулинарски тим.... [-]


Мастер из исхране и кулинарства уметности

ABMS Open University Of Switzerland
Online студије Redovne studije Fleksibilno vreme 16 - 20 месеци Otvoren upis Швајцарска Цирих +1 više

Крајем Мастер (МБА) у исхрани и Кулинарство (Храна служба за управљање) студијски програм дипломци ће комбиновати теорију са својим радним искуством и приказали солидно знање о исхрани и кулинарски уметности (храна Сервице Манагемент). [+]

3 најбољих универзитета = 1 европски степен Сви студенти ће имати поред АБМС Диплома Заједнички Диплома са Универзитета у Даброва Горницза (ВСБ) и Тарас Шевченко Националног универзитета. 3 Топ европски универзитети = Најбоље Виртуелни / Удаљеност програм = 1 Врх Европска диплома Свитзерланд + ЕУ + Топ Ранкед 500

Адванце своју стручност у АБМС

Повежите се са ученицима и лидерима попут вас у програмима нашој онлине господара. Ићи ћеш колико ваш ум ће вас одвести као студент мастер на АБМС.... [-]