Master programi u Studije hrane i pića

Uporedite 36 Master programa u Studije hrane i pića

Studije hrane i pića

Када завршите ниво вашег диплому, ви или може да почне своју каријеру или изабрати да настави своје студије од зараде звање магистра. Ова друга опција вам омогућава да се припреме за напредније каријере и скок даље напред него ако сте почели одмах радити.

Шта је Мастер храна и пиће студије? Ово поље фокусира на припрему и сервисирање хране. Студенти похађају курсеве који их припремају да разуме пословање у ресторану или угоститељству и ући у позицију лидерства у таквој установи. Курсеви се такође фокусирати на политику страни хране и пића студија уколико студент је више заинтересована да постане радника и безбедност хране или инспектора. Програм хране и пића студије типично не укључује кулинарске вештине.

Зарада Господара на храна и пиће студије користи студентима помажући им развију менаџерске и комуникационе вештине неопходне за њих да напредују.Холдинг на постдипломским студијама такође може дозволити дипломци да заради већу плату кад улазе своје каријере.

Постоје многе варијабле које утичу на трошкове зараде Господара на храна и пиће студије. Морате истраживање специфични програм и школу пре уписа да схвате шта школарина ће бити и оно што други накнаде ћете бити одговорни за.

Каријера на располагању хране и пића студија дипломцима су бројни. У суштини, они су у стању да уђе у сваки управни положај у области услуга храна или храна угоститељских. Ово укључује оператере, ресторан или цатеринг менаџерима, специјалиста инвентар и помоћнике. Такође је могуће радити у канализацији и безбедност тако што ће постати стручњак за канализацију или здравствени инспектор.

Следећи корак ка својој каријери уписом у програму хране и пића студије.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

магистрирао у угоститељству и угоститељства (Барселона)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Студије на универзитету / кампус Redovne studije April 2018 Шпанија Барселона Мадрид

Мастер у управљању хотелијерству и рестаурације, која има за циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства, али од потребне пословне перспективе да буде ефикасан у доношењу одлука у овом сектору глобално и динамичан, а не умањује утицај нових технологија. [+]

Master programi u Studije hrane i pića. Мастер Хоспиталити манагемент и рестаурације Мастер у управљању хотелијерству и рестаурације, која има за циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства, али од потребне пословне перспективе да буде ефикасан у доношењу одлука у овом сектору глобално и динамичан, а не умањује утицај нових технологија. Зашто студирати у Мастер: Приход менаџмент, који се учи кроз бизнис игре. Ова посебна област маркетинга хотелског је широко развијен у овој области кроз примењена кроз пословне визије игре. Овај мастер може да се узме у Мадриду или Барселони интегрисане праксе: Теоријски компонента примењених предмета развијених у учионици, али реализација је заједнички пословна пракса. Професионални праксе. Мастер нуди могућност радног искуства у области управљања хотелских ланаца и угоститељских предузећа у. То укључује низ састанака са менаџерима хотела, угоститељству и међународним туристичким консултаната. Остелеа је члан шпанског Удружења и Управни Хотел (АЕДХ). Метод случаја: метод случај омогућава најбољи студент систематично процеса доношења одлука кроз дискусију о стварним случајевима туристичких компанија. Неки од предмета који раде су: Ел Булли и Рианаир. Присуство на сајмовима: Ученици похађају сајмовима као што су АЛИМЕНТАРИА (Барселона), сматра се једним од сајмова на свету најважнији сектор хране; или ИБТМ (Барселона), један од лидера у пословном туризму. Циљеви Мастер у хотелијерски менаџмент и рестаурација компаније вам омогућава да: ЗНАМ хотелској индустрији и угоститељству Буилд јаку базу знања туристичке индустрије из међународне перспективе и увек од приступа управљања. ПРЕГЛЕД Траин менаџери оријентисаног пословног управљања туристичких предузећа способних да бисте добили... [-]

мајстор у кухињи, култури и енологије од италијанских регија

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци October 2017 Италија Италија Онлине

Мастер у италијанској кухињи и Оенологи, у трајању од 180 дана, подељен је у две фазе: прва се састоји од теоријских и практичних лекција у ИЦИФ седишту, поред које посета друштва; друга апликација са праксу (опционо, не улазе у накнаду курса) у одабраним ресторанима из школе. [+]

Девет недеља теоријских и практичних лекција и могућност за период обуке у најбољих италијанских ресторана Il Мастер италијанске кухиње и Оенологи, Ластинг 180 дана, подељен је у две фазе: прва се састоји од теоријских и практичних лекција у ИЦИФ седишту, поред које посета друштва; друга апликација са праксу (опционо, не улазе у накнаду курса) у одабраним ресторанима из школе. Мастер учи традиционалне регионалне кухиње и његов модерни-креативни развој, техничку основу, одговарајући украси, уметност презентације и такође основе на прехрамбених производа, зачина, биља, сировина, док 'продубљивање вина и уља. Током боравка у школи сви студенти, подељени у групе и са системом ротације, која се бави припремом састојака за извршење рецепата и укључени су у пракси, како у погледу услугу кухиње који за шта сала. Минимална присуство 12 - максимална 24. Људски век Курс има укупно трајање од 6 месеци: 9 недеља теоријских и практичних лекција у Институту 15 недеља практичне обуке (опционо) у одабраним ресторанима из ИЦИФ. Могу се регистровати за курс Дипломирао је института високог тренинга хотела Стручњаци италијанског и страних хране и вина сектору индустрија са најмање три године документоване стварног сервиса у туристичко-угоститељске делатности широм света Теме класа кување кување Опште знање и техничка терминологија. Традиционално, регионални и модеран креативни Кухиња региона Италије: зачини, трава и зачина, сосова, топлих и хладних предјела, меса и кобасица, свеже тестенине, суши и пуњене, пиринач, њоке, палента, бела и црвена меса, игра и рибљи производи, поврће, печурке, сир Припрема главних регионалних јела Иновативне методе за кување (вакуум, ниске температуре за кување и... [-]

Мастер у виноградарству и енологији

Georgian Technical University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2017 Грузија Тбилиси

По завршетку овог програма, с стеченим знањем и награђеном квалификацијом, лице ће моћи радити у приватном сектору, владиним и невладиним организацијама као што су винска предузећа, предузећа за виноградарство, пенушаво вино и предузећа за дестилирана пића, лабораторије, дегустацијске комисије, удружења Који раде на пољу виноградарства и енологије, Министарство пољопривреде и њених повезаних агенција. [+]

Master programi u Studije hrane i pića. Циљеви програма Да би се припремио енолог у складу са тржишта рада захтевима, који ће бити конкурентна, практично оријентисани и спремна да испуни највише очекивања винске индустрије. Стицање студената са потребним теоретским знањем и практичном вештином. Представити студентима свет виноградарства, винарства, вина и виноградарства. Да науче актуелне технике, дају информације о модерним методама, иновацијама које се користе при управљању виноградима и винарији. Објаснити важност специфичних техника виноградарства у стварању вина са добрим укусом и аромом. Обезбедити искуство за студенте који развијају релевантне вештине у тренутним праксама за сакупљање грожђа и прераду грожђа у вино у комерцијалном винограду и / или винарији. Да постанете ученици упознати са општим аналитичким вештинама, који се користе у винарској лабораторији. Програм Опис Програм је развијен у складу са ЕЦТС системом, 1 кредит је једнак 27 часова, што је подразумијевано као контакт, као и независно радно вријеме. Расподела кредита је приказана у наставном плану и програму. Трајање програма је 2 године (4 семестра) и покрива 120 бодова (ЕЦТС). Основни курсеви - 75 кредита, који су планирани како следи: обавезни курсеви у специјализацији 58 кредита; Изборни курс 5 кредита; Пракса-12 кредита и компонента истраживања - 45 кредита. Пракса ће се одржати у винограду, расадничкој башти и творници вина. Првогодишњи процес учења (два семестра од 21 до 21 недеље) заказује се следеће: две седмице, нарочито у ВИИ и КСИВ седмици, обезбјеђивале су средњорочне испите, тј. Трајање учења и средњорочни преглед је 17 седмица. Током КСВИИИ и КСКСИ седмице испоставило се испити... [-]

гастрономија и кулинарски менаџмент - Сцхоол оф Манагемент у угоститељству и туризму

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Студије на универзитету / кампус Redovne studije March 2018 Перу Фајл

УПЦ нуди каријери Гастрономиа и кулинарске Манагемент, са задатком да обучи стручњаке интегритет и иновативне да воде одржив кулинарски и гастрономски развој, који се планирају и управљају економски профитабилне пројекте гастрономске и тренирају најбоље куваре и предузетнике, дајући им алате потребно представљати нашу кулинарски идентитет и стварају своје стилове са чврстим аргументима. [+]

УПЦ нуди каријери Гастрономиа и кулинарске Манагемент, са задатком да обучи стручњаке интегритет и иновативне да воде одржив кулинарски и гастрономски развој, који се планирају и управљају економски профитабилне пројекте гастрономске и тренирају најбоље куваре и предузетнике, дајући им алате потребно представљати нашу кулинарски идентитет и стварају своје стилове са чврстим аргументима. На основу диференциране мрежицом и персонализовану наставе, а уз учешће домаћих и међународних стручњака, овај програм има мултидисциплинарни приступ, који покривају различите области истраживања повезана са уметношћу кувања. Ово укључује различите области: од истраживања, науке и анализу наше културе и историје у употреби и технике који постављају међународне трендове. За УПЦ, је фундаментална знања сваког елемента процеса који интегрише активност кување: произвођаче, кувари, менаџера и предузетника. Ми чврсто верујемо да разматра само у детаљима свака карика у овом ланцу оствари кухињу са реалним основама. Позивамо вас да прегледате различите каријере које нуде Факултета за менаџмент у хотелијерству и туризму на следећем линку: хттп://преградо.упц.еду.пе/фацултад-де-администрацион-ен-хотелериа-и-турисмо/ [-]

мајстор у гастрономији и кулинарски менаџмент

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 5 месеци September 2018 Шпанија Кастељон

Овај мастер нуди потпуно потапање у кухињи из дана да направи квалитативни скок у својој каријери. Ја сам у стању да створи креативни и профитабилан предлог, не само у кувању већ иу посластичарници и пекари. [+]

Master programi u Studije hrane i pića. УКУПНА потапање у кухињу Овај мастер нуди потпуно потапање у кухињи из дана да направи квалитативни скок у својој каријери. Ја сам у стању да створи креативни и профитабилан предлог, не само у кувању већ иу посластичарници и пекари. Програм је 5 месеци и завршила са 530 сати стажирање, између осталог, у најбољим ресторанима у нашој кулинарски тим. Ученик, ЗВЕЗДА Ми имамо најбоље стручњаке производа, техничке, најсавременије иновације и трендове у кухињи. Можете научити уз многе међународних референтних кувари су део нашег кулинарски тим. високо специјализованих стручњака који чине нашу наставно особље једног од наших значајних карактеристика. НАШ ТИМ ... наша најбоља гаранција Учите од најбољих стручњака производа и професионалаца у областима као што су контрасту кулинарски управљање или Р & Д + и примењује на гастрономији. Знање и искуство на услузи. Запошљавања и предузетништва Наш пионирски методологија и директан контакт са најбољим професионалцима припремају да преузму изазов да се одговори на потребе сектора. високо специјализованих стручњака који чине нашу наставно особље једног од наших значајних карактеристика. Зашто студирати овај степен? 1. Ви ћете разумети основе класичне кухиње и пажљиво проуче производа и његових карактеристика да у потпуности искористе. 2.. Ви ћете савладати највише иновативне технике и развијају свој креативни потенцијал; моћи ћете да конфигуришете јединствен и оригиналан кухиње. 3.. Ви ћете открити кулинарске технике из целог света и да науче да интегришу успешно проширење опсега својих способности. 4.. Ви ће развити више комплетан стручни профил проучавањем различитих области, као што су посластичарница... [-]

МСц / МБА у управљању луксузни бренд, хране и вина м2 октобра

INSEEC Chambéry campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 семестра October 2017 Француска Chambéry

МБА / МСц у луксузни бренд менаџмент, храна и вино М2 је три периода наравно са 350 сати обуке лицем у лице, што је 60 бодова или 26 УС кредити а. Настава се одвија на енглеском језику [+]

МБА / МСц. у луксузни бренд менаџмент, храна и вино три периода курс са 350 сати обуке лицем у лице, што је 60 бодова или 26 УС кредита. Настава се одвија на енглеском језику. Програм нуди мултидисциплинарни приступ: солид пословања, стратешки маркетинг и комуникације, знање у комбинацији са излагањем практичне стране, захваљујући доприносу активних професионалаца и да на терену посете. Она пружа потребну знање и стручност да уђу у луксузни услуга индустрију кроз мешавину академских стубова и практичних курсева на различитим сегментима индустрије. КАРИЈЕРА МОГУЋНОСТИ Овај курс се може директно применити на рад у луксузним гостопримства у широком спектру услуга, као што су операција, бренд менаџмент, Е-трговине, кулинарске туризма, гастрономије и вина, хране и пића, управљање догађајима, продаје или Оцене служби. Захтеви за пријем Мр: Заинтересовани кандидат са дипл. ХНС. Степен (4 године студија Универзитета прописно завршене или 5 година за кинеске студенте) са нивоом енглеског језика надлежности потребне да студира на енглеском језику. МБА: заинтересовани кандидат са дипл. Степен (3 године студија Универзитета прописно завршене или 4 године за кинеске студенте) и најмање 2 године радног искуства у средњи положај за управљање са нивоом енглеског језика компетентност да студирају на енглеском језику. ИЕЛТС: 6.5 -7.0 (Са бендом постигну ни мање ни више него 6,0) ТОЕИЦ: 750 - ТОЕФЛ: 550 - ТОЕФЛ ИБТ: 80 Француски Стручност: Не предуслов. Француски-као-на страном језику Упутство укључене у програм. Подносе пријаву и потребну документацију на е-маил: акпаллатту@инсеец.цом~~ХЕАД=добј. Схортлист кандидати ће бити контактирани 1 недељу дана након слања апликације. Такође можете посетити програм везу у... [-]

магистрирао у храни и вину управљање (Рома) - пут у Италиан

Il Sole 24 ORE Business School
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 11 месеци October 2017 Италија Рим

Мајстори Храна и вино пословна школа Ил Соле 24 Оре има за циљ обуку нових профила технички посао и храна и вино менаџерима потпуног разумевања процеса индустрије и прехрамбене индустрије. [+]

Master programi u Studije hrane i pića. Мајстори Храна и вино пословна школа Ил Соле 24 Оре има за циљ обуку нових профила технички посао и храна и вино менаџерима потпуног разумевања процеса индустрије и прехрамбене индустрије. СТРУКТУРА Мастер Храна и вино за управљање пуним радним временом, ограничени број и обавезно присуство, има трајање од 11 месеци: 5 месеци обуке пуним радним временом 6 месеци пракса у просторијама индустрије хране и вина Програм Програм учионица је подељен на следеће главне тачке: Основи менаџмента: елементи за економију и бизнис менаџмента Основни принципи исхране и дијететике Храна и вино и пољопривредно-прехрамбени систем Економија и прехрамбена компанија за управљање Маркетинг, комуникација и развој пословања у сектору хране и вина интернационализације стратегије. Фокусирајте се на земље Азије, Африке, САД техничке и менаџерске способности храна и управљање ризиком у праву Покретање старт-уп у храни и вину. Ту ће бити више рада на пројекту у сарадњи са компанијама у сектору, како за развој нових производа - са маркетинг менаџера, менаџера продаје и менаџера производа - како на извоз и интернационализација питања. Неке компаније је радио са Мастер: Цхр.Хансен, Фелицетти, АлцеНеро, Мила и Молинари. Током месеца учесника у учионици и спроводе обиласке тих компанија и објеката за храну и вино индустрије. Неке компаније посетили у текућим и претходним издањима: Хоме оф тхе Цхоцолате Перугина Релаис Цхатеаук Фалконер, Перони, Буонгиорновино, Монини (уље), Урбани Тартуфи, Тасте Флоренце. ФАЗА Мастер има за циљ да обучи професионалне намењена за покривање стратешке улоге у компанијама које успешно послују у сектору хране и... [-]

Мастер у дизајну хране

Scuola Politecnica di Design SPD
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 12 месеци March 2018 Италија Милано

Мастер у прехрамбеној Десигн развија неопходне вештине, тако да трговац може да уђе у дизајн прехрамбеном сектору, тржиште које се стално расте, и где је Италија референца. Курс је намењен дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и до стручњака са искуством на тржишту. Програм је фокусиран на прехрамбену индустрију и њене методологије. [+]

Мастер у прехрамбеној Десигн даје стручна могућност развијања неопходне вештине да уђе и понудити иновативан допринос у прехрамбеном сектору који је у сталном порасту и где је Италија земља референце. Курс је намењен не само да дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и за професионалце већ раде на тржишту управе и менаџмента. Програм усмерава свој фокус] у прехрамбеном сектору и његовим методама. Синдикат између хране и дизајна, рађа се нови професионални - храна дизајнера - који је у стању да раде са: - процеса, метода и окружења у којима се прехрамбени производи произведени, дистрибуирају и конзумирају; - Храна из естетске тачке гледишта, комуникативна и представник; - Опрема и алати користи у припреми и потрошњи хране; - Комуникација активности на промоцији прехрамбених производа. Настава на мастер програм обухвата, поред часове, радионице и предавања са професионалцима у сектору пољопривредно-прехрамбене и дизајн: предузетници, менаџери, новинари, хране критичара, архитеката, дизајнера и кувара. Студенти ће посетити компаније у индустрији, концепт продавница (концепт продавнице), сајмовима и кулинарске манифестације. По завршетку курса, дао 3 месеца праксу у компанијама, агенција или институција у сектору хране. ПРИЈАВА Мастер је за италијанским и страним дипломцима у области тачан, људске, научне и уметничке. Ограничен број места. Приступ је путем процеса селекције која вреднује ЦВ и портфолио кандидата, као и интервју. ТРАЈАЊЕ Присуство је обавезно. Почев од марта 2016. са завршетком у марту наредне године. Они пружају 580 сати класе и практични рад три месеца стажирања: укупно 1500 сати које укључују наставу, предавања, пројекте, посете и обуке. ФАЗА На крају дидактичких... [-]

магистрирао у искуству храна дизајн пројекта

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци January 2018 Италија Рим

Курс има за циљ да обучи дизајнера који имају вештине критичко-дизајн бити у могућности да самостално управљају професионалне и менаџерске односа, развијање склоности за иновације одредницу у дефинисању различите визије система у којима делују. Будући да је цифра од дизајнера у непрекидном еволуције, Фоод дизајнер мора стећи знања да ће му флексибилност да се бави различитим областима дизајна, али граничи, у којима се примењују своје вештине дизајн дозволи, са посебним освртом на укључивање корисника у дефинисању стазе потребе и очекивања. [+]

Master programi u Studije hrane i pića. ОВАЈ ПРОГРАМ учи у италијанским Ко би требало да присуствује: Курс је отворен за оне који су у посједу наслову академских студија на првом нивоу, у трајању од најмање три године у областима везаним за архитектуру, дизајн, у дизајну ентеријера, визуелних комуникација, Министарства за науку и других сродних дисциплина обратио у току. То ће потврдити способност да се самостално носе оба спекулативне активности које извршни. Курс укључује теоријско и практично курс који укључује студенте у практичном истраживања и пројектовања. Мастер обезбеђује симулације и конкретне пројекте у сарадњи са агенцијама и приватним компанијама, где се примењују теоријских принципа, технике, алата и методологија стечене током. Мастер програм је конципиран тако да задовољи потребе тржишта рада, припрема професионалце способне да осмисле и спроведу иновације, да задовољи технолошке и стратешке изазове у наредним годинама у променљивом индустрије. Храна није само примарна потреба, али искуство чула. Искуство које мора да се види у свим његовим аспектима, од употребе сировина на дефиницију потрошње. Непрекидно развој потреба конкурентности и стратешких предузећа захтевају способност да комуницира дизајнера, према потреби, са стручњацима из маркетинга и техничке области са инжењерима, са консултаната корпоративног имиџа и са " графички креативни апарат, са планера комуникације и оних који су укључени у стварање места. Мастер зато и за стицање меких вештина, који се односи на анализу и интерпретацију потреба и понашања потрошача, концепција сценарија који се односе на новим производима, презентација и комуникација вашег пројекта, истичући специфичне вредности које могу одредити њихов успех. Први теоретски део... [-]

магистрирао у дизајну марке и управљање: хране, вина и туризма

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 11 месеци February 2018 Италија Фиренца

Барселона и Флоренце су два од главних туристичких дестинација у Европи; како привући туристе и путнике захваљујући карактеристичном мешавину уметности и културе, као и изузетног квалитета живота и гостопримства. Развијати и јачати бренд у овим областима захтева меке вештине и пуну културну и комерцијалну визију окружења у којем послује. Територијална више није ограничење, али кључна вредност како би се признат на глобалном нивоу; Каталонија и Тоскана су две области које су градили вредност свог бренда на овом принципу, и то захваљујући овом приступу створио успех, видљивост и вредност. [+]

ОВАЈ ПРОГРАМ 'на енглеском језику путујући годишњи мастер: Барселона и Флоренце Овај курс оспособљава стручњаке способне да задовољи растућу потражњу која долази из сектора хране / пића, угоститељство и угоститељства туризма, за које је нови приступ за управљање и планирање је конкурентна предност од огромног значаја . Структура курса, на основу смењивање обуке дизајна који се односи на унапређење бренда и управљања за њено правилно руковање, припрема будућих стручњака у свим секторима који се односе на гостопримству и хране и вина. Мастер подстиче развој оперативних способности кроз активан приступ заснован на образовног модела "учења кроз рад", који се преплићу предавања и унапређење праксе дизајна размишљања. Учесници ће развити вештине у изградњи идентитета и услуга за брендове који раде у индустрији који се односе на туризма, хране и вина. Мастер се одржава у просторијама у Фиренци (облика И, ИИ и ИИИ) и Барселона (модули (ИВ, В и ВИ). У два града су повезана са вишегодишњим искуством у области туризма, угоститељства и угоститељства, као и значајног присуства Тоскана и Каталонија у индустрији и међународни пословни сајмови ставља два региона на листи стратешких области за оне који желе развити професионалну каријеру у овим областима. [-]

мајстор у међународном управљању Храна и пиће

ESCP Europe Business School
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година September 2018 Италија Торину Француска Paris Немачка Berlin +4 više

Овај програм је 1 година 2-земља, пуно радно време специјализовани мајстор програм дизајниран за постдипломце са циљем за изузетан менаџерске каријере у индустрији хране и пића у најбољим светским компанијама [+]

Master programi u Studije hrane i pića. Студије у Торину и Паризу кампуса. Научни Директор: Проф. Франческо Ратталино Циљеви програма Овај програм је 1 година 2-земља, пуно радно време специјализовани мајстор програм дизајниран за постдипломце са циљем за изузетан менаџерске каријере у индустрији хране и пића у најбољим светским компанијама (нпр Бацарди-Мартини - Цаффарел - Цампари - Карфур - Кока -Цола - Цоста Цроциере - Даноне - dr Оеткер - Фереро - Гранароло - Сом - Лавазза - Марцхеси - Антинори - Унилевер) као менаџера, Руководиоци и предузетника. Могућности за каријеру Наш посвећени каријере служба ће вам помоћи да развију своје потенцијалне захваљујући тренер сесије и умрежавање активности са обе компаније и дипломаца. Улазак ЕСЦП Еуропе даје вам могућност да користи од глобалне мреже. Неки примери онога што би могао бити ваш будући професионални улога: Предузетнички каријера у породичним бизнисом или Старт-Упс Продуцт Манагер, бренд менаџер, увоз / извоз директор, Суппли Цхаин Манагер, менаџер комуникација, маркетинг менаџер, производ и, пословни, директор Области у Храна и пиће Компаније као што су Ферреро, Лавазза, Барилла ... Наставни план Овај програм нуди савршену комбинацију техничког знања и практичних активности: више од 20 дана посете компаније, једна компанија консултантска пројекта, дегустације, група ради и умрежавање могућности са Ф & Б менаџера, Алумни раде у сектору и стручњака. Неке од најзначајнијих предмета су наведене у наставку, ЕСЦП Европа користи цасе-студи метхологи: Општи менаџмент у хране и пића (Ф & Б) индустрија Финансијско рачуноводство у Ф & Б Трошкови и Перформанце Манагемент ин Ф & Б... [-]

Мастер филозофије (студије хране)

Taylor’s University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 18 - 30 месеци Otvoren upis Малезија Субанг Јаиа +1 više

Мастер оф Пхилосопхи (Фоод студије) има за циљ да се младожења дипломцима у високо квалификованих професионалаца који су експерти у области хране студија. [+]

Дуал признање и потврда од Мастер оф Пхилосопхи (Фоод студије) има за циљ да се младожења дипломцима у високо квалификованих професионалаца који су експерти у области хране студија. Да би се то постигло, Таилор Универзитета и Универзитета Тулуза Јеан Јаурес (УТ2Ј) су дизајнирани свеобухватан план и програм који обухвата истраживања способности, антропологије и социологије хране, разумевање различитих култура хране, трендове хране и пословним изгледима, друштвено-политичких питања о исхрани хране и јавно здравље и још много тога. program Предност Једини Малезијски универзитет са "предсједавајућег хране студије: храна, културе и здравље" - Проф. др Жан Пјер Пулен. Он одржава акценат на студијама хране, доприноси академским програмима и даје савете за студенте и чланове факултета. Француски друштвено-антрополог, др Пулен има дугу и успешну каријеру у области студија хране и угоститељства образовања у и академског и међународном животу. Објавио је велики број књига, поглавља у књигама и чланака, као и активно испоручене Кеиноте и конференцијске презентације широм света на теме као што су социологија хране, наслеђе хране и туризма праксе. Једини програм хране студије да понуди Глобал Фиелд Ресеарцх Програм (грп) који пружа могућност за вођење рад на терену у иностранству. Студенти имају прилику да се спроведе истраживачки рад за њихову тезу у иностранству ако је фокусирана на тему прехрамбеној у вези са специфичним за одређену земљу за 3 - 6 месеци. Изаберите из међународне мреже партнерских универзитета за истраживање у земљама као што су Француска, Шпанија, Италија, Хонг Конгу и Јапану. Ово ће обезбедити студентима са више свеобухватног истраживачког искуства као што су... [-]

Магистар хотелијерству и угоститељству - пуно радно вријеме

OSTELEA | Distancia
Комбинација Online и кампус студија Redovne studije 1 година May 2018 Шпанија Мадрид Барселона +1 više

Мастер у управљању хотелијерству и рестаурације, која има за циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства, али од потребне пословне перспективе да буде ефикасан у доношењу одлука у овом сектору глобализирани и динамичан, не умањује утицај нових технологија. [+]

Master programi u Studije hrane i pića. El Мастер Хоспиталити манагемент и рестаурацију, Чији је циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства, али од потребне пословне перспективе да буде ефикасан у доношењу одлука у овом глобализованом и динамичном сектору, не обвиате утицај нових технологија. Зашто студирати у Мастер: veštine руковођења Серија састанака са директорима хотела и угоститељских предузећа, и међународним туристичким консултаната. Управљање Искуство: Ученици развијају основне вештине за управљање пројектима ефикасно, "Софт Скиллс". Случај Метод: Метод случаја омогућава студентима да систематски побољшају доношење - процес доношења кроз расправу о стварним случајевима туристичких предузећа. Осим тога, ова методологија омогућава да развију и друге способности као што су креативност, аналитичких вештина размишљања, усмену и писмену комуникацију и међуљудских вештина. Неки од случајева радили у претходним издањима овог програма су Ел Булли и Рианаир. Посебан нагласак на управљање приходима, учи кроз пословне игру. Ова посебна област маркетинга хотелског је широко развијен у овој области кроз примењена кроз пословне визије игре. Месечни конференција са директорима различитих одељења или директори предузећа који представљају сектор. Програм за развој вештина управљања: Туризам вештина Програм развоја (ТСДП). стамбени Ученик ће бити способан да направи међународни Стамбени туризма Сакион (Холандија), или Цросс-Цултурал Маркетинг на Универзитету Кеан (Њ, УСА) (уз доплату). Кампус на Цампус: Могућност дијела програма на другој Остелеа кампуса. Размена Барцелона- Мадрид (смештај и путовања нису укључени). Помоћ за трговину Присуство на сајмовима: Ученици похађају сајмови попут АЛИМЕНТАРИА (Барселона), сматра се једним од сајмова на свету "а најзначајнији сектор... [-]

мастер'с курс кулинарства техникама и производима

Basque Culinary Center
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци October 2018 Шпанија Сан Себастијану

Ученици траже дубље у савременим и традиционалним техникама кулинарству [+]

Мастер'с курс кулинарства техника и производа

 

Ученици траже дубље у савременим и традиционалним техникама кулинарству који су прерасли према напред сектора током година, радећи са производима из целог света, 5 сати дневно, 5 дана у недељи.

 

Интензиван програм 24 на лицу места недеља са укупно 920 сати класе, која може бити употпуњен од 6 месеци фази на крају у престижним ресторанима. Наставни план који укључује производу и кулинарства техника семинари, мајсторске курсеве са међународним кувари, гастрономских путовања и завршном пројекту а мастер.... [-]


специјализована мастер у виноградарству и винарства

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2017 Италија Милано Рим Piacenza Гана Акра Cremona +5 više

Виноградарство и винарство: иновација задовољава традицију програм је усмерен на решавање како виноград и винарија иновација врло брзо постаје део италијанске виноградарство традиције. Италија је сада највећи произвођач вина у свету и има највећу разноврсност у погледу сорти. Специфичности италијанске виноградарства и могућност да одржи водећу улогу у области су данас обавезује могућност увођења одрживог иновације не губећи свој добро познати жалбу ... [+]

Master programi u Studije hrane i pića. Виноградарство и винарство: иновација задовољава традицију програм је усмерен на решавање како виноград и винарија иновација врло брзо постаје део италијанске виноградарство традиције. Италија је сада највећи произвођач вина у свету и има највећу разноврсност у погледу сорти. Специфичности италијанске виноградарства и могућност да одржи водећу улогу у области су данас обавезује могућност увођења одрживог иновације не губећи свој добро познати жалбу. Циљеви учења Главни циљеви програма су: - Да би се добила чврста методологију и знања погодан за решавање питања иновације у винограду и винарија - Да би се постигла одређене вештине за технику нови менаџмент купола погодан за ублажавање нежељених последица климатских у вези, нових одрживих приступа за болести и контрола болести, прецизност виноградарство и винарство - Развити способност да дијагнозира ограничавајући фактори који се јављају у винограду и винарији и за производњу одговарајућих решења - Научите да активно учествују у дискусијама које се баве виноградарство и винарство темама. Могућности за каријеру и професионално признавање Тхе Мастер квалификација у 'виноградарство и винарство: иновација задовољава традицију "ће отворити професионалне могућности у области виноградарства и винарства ланцу; вино маркетинг и дистрибуција; ресторани; великих размјера трговина на мало и слободњак. Класа која прави разлику Мастер у виноградарство и винарство ће се састојати од међународних студената и домаћих студената Цаттолица је. Факултет & наставни кадар Др Маттео Гатти - истраживач сарадник Др Габриеле канала - ванредни професор Др Фабрицио Торцхио - истраживач сарадник Др Стефано Пони - редовни професор Др Милена Ламбри - истраживач сарадник... [-]