Master programi u Studije hrane i pića

Uporedite 37 Master programa u Studije hrane i pića

Studije hrane i pića

Када завршите ниво вашег диплому, ви или може да почне своју каријеру или изабрати да настави своје студије од зараде звање магистра. Ова друга опција вам омогућава да се припреме за напредније каријере и скок даље напред него ако сте почели одмах радити.

Шта је Мастер храна и пиће студије? Ово поље фокусира на припрему и сервисирање хране. Студенти похађају курсеве који их припремају да разуме пословање у ресторану или угоститељству и ући у позицију лидерства у таквој установи. Курсеви се такође фокусирати на политику страни хране и пића студија уколико студент је више заинтересована да постане радника и безбедност хране или инспектора. Програм хране и пића студије типично не укључује кулинарске вештине.

Зарада Господара на храна и пиће студије користи студентима помажући им развију менаџерске и комуникационе вештине неопходне за њих да напредују.Холдинг на постдипломским студијама такође може дозволити дипломци да заради већу плату кад улазе своје каријере.

Постоје многе варијабле које утичу на трошкове зараде Господара на храна и пиће студије. Морате истраживање специфични програм и школу пре уписа да схвате шта школарина ће бити и оно што други накнаде ћете бити одговорни за.

Каријера на располагању хране и пића студија дипломцима су бројни. У суштини, они су у стању да уђе у сваки управни положај у области услуга храна или храна угоститељских. Ово укључује оператере, ресторан или цатеринг менаџерима, специјалиста инвентар и помоћнике. Такође је могуће радити у канализацији и безбедност тако што ће постати стручњак за канализацију или здравствени инспектор.

Следећи корак ка својој каријери уписом у програму хране и пића студије.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Онлине мастер у менаџменту хране и пића

Rome Business School
Online студије Fleksibilno vreme 1 година Otvoren upis Италија Rome

Rome Business School [+]

Датум почетка: сваке године, у марту и октобру

Обука изузетних пракси, каријере, међународно умрежавање и многе друге користи од вашег професионалног и личног развоја. Настава формула за сваки захтев.

Мастер Rome Business School менаџмент хране и пића нуди општу обуку менаџмента у комбинацији са компетенцијама специфичним за производни ланац, како би се произвели професионални стручњаци способни да се баве изазовима индустрије хране и пића у међународном и мултикултуралном контексту.... [-]


Магистарски рад у менаџменту ресторана (Барселона)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme October 2018 Шпанија Barcelona Madrid

Мастер из менаџмента хотела и хране [+]

Магистарски степен у менаџменту ресторана

Мастер из менаџмента хотела и хране

Разлози за проучавање Учитеља:

Управљање приходима се предаје кроз пословну игру. Ова специфична област маркетинга хотела је широко развијена у овој специјалности кроз визију примењену кроз пословну игру.Овај мајстор се предаје у Мадриду и БарселониУмрежавање: Ученици магије могу учествовати у циклусу Афтерворк, активност која их повезује са пословним светом кроз састанке са предузетницима. Поред тога, могу присуствовати циклусу састанака са хотелијерима и угоститељским компанијама и међународним туристичким консултантима.Циклус тренирања: Ученици магије могу учествовати у циклусу тренинга Остелеа, који комбинује групне сесије у различитим областима, као што су емоционални тренинг или породични тренинг.Учествовање на секторским сајмовима: Учитељици могу присуствовати разним секторским сајмовима, као што су Алиментариа или ИБТМ.Стручне праксе Мастер нуди могућност стручне праксе у областима менаџмента хотелијерског ланца и угоститељских компанија.Укључује циклус састанака са менаџерима хотела и ресторанима.ciljevi... [-]

Мастер из области пројектовања хране

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци January 2019 Италија Rome

Искуство Мастер Мастер-а у дизајну намирница обучава дизајнера који носе критичне вештине како би развили сталну наклоност иновацијама. Дизајнери хране добијају неопходну флексибилност како би се бавили различитим областима - где могу да примене своју способност дизајна - посебну пажњу посвећују учесницима у дефинисању потреба и очекивања. Професионалне могућности - дипломци могу започети пут у свим областима везаним за производњу, комуникацију и остваривање хране. Захваљујући стеченим критичним компетенцијама могу се суочити са менаџерским и културним теренским активностима. [+]

ОВОГ КУРСА НА ИТАЛИЈАНСКОМ ЈЕЗИКУ.

Искуство Мастер Мастер-а у дизајну намирница обучава дизајнера који носе критичне вештине како би развили сталну наклоност иновацијама. Дизајнери хране добијају неопходну флексибилност како би се бавили различитим областима - где могу да примене своју способност дизајна - посебну пажњу посвећују учесницима у дефинисању потреба и очекивања.... [-]


Мастер ин Бранд Десигн анд Манагемент: Фоод, Вине анд Тоурисм

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 11 месеци February 2019 Италија Florence

Од техника брендирања до дизајна услуге, циљ магистарског курса за дизајн и менаџмент бренда: храна, вино и туризам је да помогне студентима и младим стручњацима да развију своје вештине као будући Менаџери хореца индустрије, интегрирајући вино и туризам у начин живота нуди. Курс, који се одржава у Фиренци и Барселони, обезбеђује трансверзалне вештине у дизајну услуге примењеним на гостопримство и туризам, са посебним фокусом на храну у Барселони и вертикалном истраживању винског сектора у Фиренци. Каталонија и Тоскана су своје стратегије брендирања изградиле на вредности територијалности као кључ за глобалну посебност. Захваљујући овом мајстору, студенти имају могућност експериментисати различите методологије брендирања и управљања пројектима које успешно користе две најважније туристичке дестинације у Европи. [+]

Шта значи креирати и управљати брендом у прехрамбеној индустрији? Како продати винарску компанију и радити на њеном идентитету? Како интегрирати туризам у све то?

Од техника брендирања до дизајна услуге, циљ магистарског курса за дизајн и менаџмент бренда: храна, вино и туризам је да помогне студентима и младим стручњацима да развију своје вештине као будући Менаџери хореца индустрије, интегрирајући вино и туризам у начин живота нуди.... [-]


Извршни Мастер хотелијерство

Ostelea Morocco
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2018 Мароко Rabat

Извршни Мастер програм у управљању угоститељску је развијен у сарадњи са оперативним и институционалним актерима у сектору како би се обезбедила одговор на проблеме везане за развој и раст сектора с једне стране, и потребе тржишта рада, са друге стране. [+]

презентација

У глобализованом контекста и развија, Извршни Мастер у хотелијерски менаџмент

Ова обука се фокусира на управљање и контролу структурних карактеристика производних јединица компаније, било да је национална или међународна перспектива.

Пароле: Ефективна Одлучивање и активно коришћење нових технологија.

Извршни Мастер програм у хотелијерски менаџмент... [-]


Мастер у виноградарству и енологији

Georgian Technical University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2018 Грузија Tbilisi

По завршетку овог програма, с стеченим знањем и награђеном квалификацијом, лице ће моћи радити у приватном сектору, владиним и невладиним организацијама као што су винска предузећа, предузећа за виноградарство, пенушаво вино и предузећа за дестилирана пића, лабораторије, дегустацијске комисије, удружења Који раде на пољу виноградарства и енологије, Министарство пољопривреде и њених повезаних агенција. [+]

Циљеви програма Да би се припремио енолог у складу са тржишта рада захтевима, који ће бити конкурентна, практично оријентисани и спремна да испуни највише очекивања винске индустрије. Стицање студената са потребним теоретским знањем и практичном вештином. Представити студентима свет виноградарства, винарства, вина и виноградарства. Да науче актуелне технике, дају информације о модерним методама, иновацијама које се користе при управљању виноградима и винарији. Објаснити важност специфичних техника виноградарства у стварању вина са добрим укусом и аромом. Обезбедити искуство за студенте који развијају релевантне вештине у тренутним праксама за сакупљање грожђа и прераду грожђа у вино у комерцијалном винограду и / или винарији. Да постанете ученици упознати са општим аналитичким вештинама, који се користе у винарској лабораторији. Програм Опис ... [-]

Мр. / МБА у луксузном менаџменту брендова, храна

INSEEC Chambéry campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 семестра October 2018 Француска Chambéry

МБА / МСц. у Лукури Бранд Манагемент, Фоод [+]

МБА / МСц. у Лукури Бранд Манагемент, Фоод

Све наставе се предају на енглеском језику.

Програм нуди мултидисциплинарни приступ: солидно пословно, стратешко, маркетиншко и комуникацијско знање комбиновано са излагањем практичној страни захваљујући доприносу активних професионалаца и посјетама на терену.

Обезбеђује неопходно знање и стручност за улазак у индустрију луксузних услуга кроз мешавину академских стубова и практичних курсева на различитим сегментима индустрије.... [-]


Мастер у међународној храни

ESCP Europe Business School
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година September 2018 Француска Paris

Мастер из ИФБМ-а у ЕСЦП ESCP Europe , једној од најбољих пословних школа у свијету, је 1-годишњи постдипломски програм у 2 земље за оне који желе успјешну каријеру у Храни [+]

Први мајстор у ИФБМ-у из ESCP Europe Business School ЕСЦП ESCP Europe Business School

Мастер из ИФБМ-а у ЕСЦП ESCP Europe , једној од најбољих пословних школа у свијету, је 1-годишњи постдипломски програм у 2 земље за оне који желе успјешну каријеру у Храни

Предаје се на енглеском језику и одвија се у нашим камповима у Торину и Паризу, савршеним полазним тачкама да искусите одличност Италије и Француске, врхунских територија у свијету у срцу културе и иновација хране и пића.... [-]


Мастер у дизајну хране

Scuola Politecnica di Design SPD
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 12 месеци March 2019 Италија Milan

Мастер у прехрамбеној Десигн развија неопходне вештине, тако да трговац може да уђе у дизајн прехрамбеном сектору, тржиште које се стално расте, и где је Италија референца. Курс је намењен дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и до стручњака са искуством на тржишту. Програм је фокусиран на прехрамбену индустрију и њене методологије. [+]

Мастер у прехрамбеној Десигн даје стручна могућност развијања неопходне вештине да уђе и понудити иновативан допринос у прехрамбеном сектору који је у сталном порасту и где је Италија земља референце.

Курс је намењен не само да дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и за професионалце већ раде на тржишту управе и менаџмента. Програм усмерава свој фокус] у прехрамбеном сектору и његовим методама. Синдикат између хране и дизајна, рађа се нови професионални - храна дизајнера - који је у стању да раде са: - процеса, метода и окружења у којима се прехрамбени производи произведени, дистрибуирају и конзумирају; - Храна из естетске тачке гледишта, комуникативна и представник; - Опрема и алати користи у припреми и потрошњи хране; - Комуникација активности на промоцији прехрамбених производа.... [-]


Магистар филозофије (студије хране)

Taylor’s University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 18 - 30 месеци July 2019 Малезија Subang Jaya +1 više

Мастер из филозофије (прехрамбене студије) има за циљ да уцествује дипломиране стручњаке из области прехрамбених студија. Да би се то постигло, Taylor's University и Универзитет Тоулоусе Јеан Јаурес (УТ2Ј) су осмислили свеобухватан наставни план који обухвата компоненте попут истраживачких вјештина, антропологије и социологије хране, разумијевања различитих прехрамбених култура, трендова хране и перспективе пословања, социо-политичких питања исхрана хране и јавно здравље и још много тога. [+]

Двоструко препознавање и сертификација од стране

Током последњих 20 година, статус хране се драматично променио. Рипање кризе хране, растући проблем гојазности и више, више пута су стављали храну у центар пажње. На економском плану, повећање броја становника у комбинацији са брзим економским растом у протеклој деценији повећало је потрошњу хране експлозивном стопом. Према Цусхман-у Мастер из филозофије (прехрамбене студије) има за циљ да уцествује дипломиране стручњаке из области прехрамбених студија. Да би се то постигло, Taylor's University и Универзитет Тоулоусе Јеан Јаурес (УТ2Ј) су осмислили свеобухватан наставни план који обухвата компоненте попут истраживачких вјештина, антропологије и социологије хране, разумијевања различитих прехрамбених култура, трендова хране и перспективе пословања, социо-политичких питања исхрана хране и јавно здравље и још много тога.Таилор'с Фоод Студиес АдвантагеЈедини малезијски универзитет са "Катедром за прехрамбене студије: храну, културу и здравље" - проф. Др Јеан Пиерре Поулаин. Он одржава нагласак у студијама хране, доприноси академским програмима и пружа савјете студентима и члановима факултета. Француски социјално-антрополог, проф. Др. Поулаин има дугу и успешну каријеру у области прехрамбених студија и гостопримства у академском и међународном животу. Објавио је бројне књиге, поглавља и чланке књиге, као и активно излагао кеиноте и конференцијске презентације широм света о темама као што су прехрамбена социологија, прехрамбена баштина и туристичке праксе.Једини Програм прехрамбених студија који нуди Глобал Фиелд Ресеарцх Програм (ГРП) који пружа могућност за вођење теренског рада у иностранству. Студенти имају узбудљиву прилику да спроведу истраживачки рад за своју тезу у иностранству, ако је фокусиран на тему везану за храну специфичну за одређену земљу за 3-6... [-]

мајстор у гастрономији и кулинарски менаџмент

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 5 месеци September 2018 Шпанија Castellón de la Plana

Овај мастер нуди потпуно потапање у кухињи из дана да направи квалитативни скок у својој каријери. Ја сам у стању да створи креативни и профитабилан предлог, не само у кувању већ иу посластичарници и пекари. [+]

УКУПНА потапање у кухињу

Овај мастер нуди потпуно потапање у кухињи из дана да направи квалитативни скок у својој каријери. Ја сам у стању да створи креативни и профитабилан предлог, не само у кувању већ иу посластичарници и пекари.

Програм је 5 месеци и завршила са 530 сати стажирање, између осталог, у најбољим ресторанима у нашој кулинарски тим.

Ученик, ЗВЕЗДА

Ми имамо најбоље стручњаке производа, техничке, најсавременије иновације и трендове у кухињи. Можете научити уз многе међународних референтних кувари су део нашег кулинарски тим.... [-]


мајстор у кулинарској уметности и менаџмент кухиње

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 8 - 14 месеци September 2018 Шпанија Barcelona

Квалификација од ЕУХТ СтПОЛ-а и "Герона универзитетске фондације: иновације и обуке" (квалификације које признају обе институције и хотелски сектор захваљујући дугом [+]

Квалификација

Квалификација од ЕУХТ СтПОЛ-а и "Герона универзитетске фондације: иновација и обука" (квалификације које признају обје институције и хотелски сектор захваљујући својој дугој позадини и великом престижу).

Трајање

Осам месеци у хотелској школи и 3-6 месеци Стручне праксе у сектору (60 ЕЦТС).

учење језика

Учитељ има енглеско издање и шпанско издање, тако да ученик може да изабере зависно од језика.... [-]


магистрирао у хотелијерству и угоститељству - онлајн

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online студије Redovne studije Fleksibilno vreme 1 година November 2018 Шпанија Spain Online +1 više

Према најновијем броју УНВТО Светске туристичке барометра, у 2014. години, међународних туристичких долазака износио 1.138 милиона, што је повећање од 4,7% у односу на претходну годину. [+]

преглед Модалитет: Оффлине Старт: Новембер Трајање: 1 школска година ЕСПБ: 60 Директор: Гинеса Мартинез де молиме Пресентацион

Према најновијем броју УНВТО Светске туристичке барометра, у 2014. години, међународних туристичких долазака износио 1.138 милиона, што је повећање од 4,7% у односу на претходну годину.

"У последњих неколико година, туризам је доказано да је изненађујуће снажан и јак и са великим капацитетом да допринесу економском опоравку економске активности, будући да ствара хиљаде милиона долара у извозу и створити милионе радних места. То се догодило у дестинација широм света, а посебно у Европи, као и регион настоји да консолидује свој излаз из једне од најгорих економских периода у својој историји ", рекао је је Талеб Рифаи, генерални секретар СТО, на Шпанија отварање глобалне туристичке форуму у Мадриду. ... [-]


Мастер курс италијанске кулинарске уметности

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци October 2018 Италија Turin

Мастер курс у италијанској кухињи и енологији, који траје 180 дана, постављен је у два дела: први, са 55-дневном дужином, теоретско-практичне наставе у седишту ICIF а, уз допуну образовних излета; други се састоји од професионалног стажирања од 120 дана (опционално, који није укључен у цијену претплате), у ресторанима које је изабрао школа. [+]

Мастер курс у италијанској кухињи и енологији

Девет недеља теоретских и практичних часова и могућност практичног тренинга у најбољим италијанским ресторанима

Мастер курс у италијанској кухињи и енологији, који траје 180 дана, постављен је у два дела: први, са 55-дневном дужином, теоретско-практичне наставе у седишту ICIF а, уз допуну образовних излета; други се састоји од професионалног стажирања од 120 дана (опционално, који није укључен у цијену претплате), у ресторанима које је изабрао школа.... [-]


Магистрирала у енологији и виноградарству

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2018 Португалија Vila Real

Главни циљеви магистра из енологије и виноградарства су: Напредна обука, допуњавање и иновирање првог циклуса; Развој научних, технолошких и професионалних вјештина изврсности; Унапређење интервентних капацитета у винском сектору; Способност планирања, иновирања и евалуације нових техника и процеса или побољшања процедура у употреби; Механизми за критичку анализу засновани на витивиникултуралном контексту; Напредак у формирању и ажурирању знања и вештина. [+]

Главни циљеви магистарског студија у енологији и виноградарству су:

Напредна обука, допуњавање и иновирање првог циклуса;Развој научних, технолошких и професионалних вјештина изврсности;Унапређење интервентних капацитета у винском сектору;Способност планирања, иновирања и евалуације нових техника и процеса или побољшања процедура у употреби;Механизми за критичку анализу засновани на витивиникултуралном контексту;Напредак у формирању и ажурирању знања и вештина.... [-]