Master programi u Studije hrane i pića

Uporedite 38 Master programa u Studije hrane i pića

Studije hrane i pića

Када завршите ниво вашег диплому, ви или може да почне своју каријеру или изабрати да настави своје студије од зараде звање магистра. Ова друга опција вам омогућава да се припреме за напредније каријере и скок даље напред него ако сте почели одмах радити.

Шта је Мастер храна и пиће студије? Ово поље фокусира на припрему и сервисирање хране. Студенти похађају курсеве који их припремају да разуме пословање у ресторану или угоститељству и ући у позицију лидерства у таквој установи. Курсеви се такође фокусирати на политику страни хране и пића студија уколико студент је више заинтересована да постане радника и безбедност хране или инспектора. Програм хране и пића студије типично не укључује кулинарске вештине.

Зарада Господара на храна и пиће студије користи студентима помажући им развију менаџерске и комуникационе вештине неопходне за њих да напредују.Холдинг на постдипломским студијама такође може дозволити дипломци да заради већу плату кад улазе своје каријере.

Постоје многе варијабле које утичу на трошкове зараде Господара на храна и пиће студије. Морате истраживање специфични програм и школу пре уписа да схвате шта школарина ће бити и оно што други накнаде ћете бити одговорни за.

Каријера на располагању хране и пића студија дипломцима су бројни. У суштини, они су у стању да уђе у сваки управни положај у области услуга храна или храна угоститељских. Ово укључује оператере, ресторан или цатеринг менаџерима, специјалиста инвентар и помоћнике. Такође је могуће радити у канализацији и безбедност тако што ће постати стручњак за канализацију или здравствени инспектор.

Следећи корак ка својој каријери уписом у програму хране и пића студије.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Мастер из области пројектовања хране

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци March 2019 Италија Rome

Искуство Мастер Мастер-а у дизајну намирница обучава дизајнера који носе критичне вештине како би развили сталну наклоност иновацијама. Дизајнери хране добијају неопходну флексибилност како би се бавили различитим областима - где могу да примене своју способност дизајна - посебну пажњу посвећују учесницима у дефинисању потреба и очекивања. Професионалне могућности - дипломци могу започети пут у свим областима везаним за производњу, комуникацију и остваривање хране. Захваљујући стеченим критичним компетенцијама могу се суочити са менаџерским и културним теренским активностима. [+]

ОВОГ КУРСА НА ИТАЛИЈАНСКОМ ЈЕЗИКУ.

Искуство Мастер Мастер-а у дизајну намирница обучава дизајнера који носе критичне вештине како би развили сталну наклоност иновацијама. Дизајнери хране добијају неопходну флексибилност како би се бавили различитим областима - где могу да примене своју способност дизајна - посебну пажњу посвећују учесницима у дефинисању потреба и очекивања.... [-]


Мастер ин Бранд Десигн анд Манагемент: Фоод, Вине анд Тоурисм

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 11 месеци February 2019 Италија Florence

Од техника брендирања до дизајна услуге, циљ магистарског курса за дизајн и менаџмент бренда: храна, вино и туризам је да помогне студентима и младим стручњацима да развију своје вештине као будући Менаџери хореца индустрије, интегрирајући вино и туризам у начин живота нуди. Курс, који се одржава у Фиренци и Барселони, обезбеђује трансверзалне вештине у дизајну услуге примењеним на гостопримство и туризам, са посебним фокусом на храну у Барселони и вертикалном истраживању винског сектора у Фиренци. Каталонија и Тоскана су своје стратегије брендирања изградиле на вредности територијалности као кључ за глобалну посебност. Захваљујући овом мајстору, студенти имају могућност експериментисати различите методологије брендирања и управљања пројектима које успешно користе две најважније туристичке дестинације у Европи. [+]

ОВОГ КУРСА НА ОСНОВУ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА.

Шта значи креирати и управљати брендом у прехрамбеној индустрији? Како продати винарску компанију и радити на њеном идентитету? Како интегрирати туризам у све то?

Од техника брендирања до дизајна услуге, циљ магистарског курса за дизајн и менаџмент бренда: храна, вино и туризам је да помогне студентима и младим стручњацима да развију своје вештине као будући Менаџери хореца индустрије, интегрирајући вино и туризам у начин живота нуди.... [-]


Магистар филозофије (студије хране)

Taylor’s University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 18 - 30 месеци July 2019 Малезија Subang Jaya +1 više

Мастер из филозофије (прехрамбене студије) има за циљ да уцествује дипломиране стручњаке из области прехрамбених студија. Да би се то постигло, Taylor's University и Универзитет Тоулоусе Јеан Јаурес (УТ2Ј) су осмислили свеобухватан наставни план који обухвата компоненте попут истраживачких вјештина, антропологије и социологије хране, разумијевања различитих прехрамбених култура, трендова хране и перспективе пословања, социо-политичких питања исхрана хране и јавно здравље и још много тога. [+]

Двоструко препознавање и сертификација од стране

Током последњих 20 година, статус хране се драматично променио. Рипање кризе хране, растући проблем гојазности и више, више пута су стављали храну у центар пажње. На економском плану, повећање броја становника у комбинацији са брзим економским растом у протеклој деценији повећало је потрошњу хране експлозивном стопом. Према Цусхман-у Мастер из филозофије (прехрамбене студије) има за циљ да уцествује дипломиране стручњаке из области прехрамбених студија. Да би се то постигло, Taylor's University и Универзитет Тоулоусе Јеан Јаурес (УТ2Ј) су осмислили свеобухватан наставни план који обухвата компоненте попут истраживачких вјештина, антропологије и социологије хране, разумијевања различитих прехрамбених култура, трендова хране и перспективе пословања, социо-политичких питања исхрана хране и јавно здравље и још много тога.Таилор'с Фоод Студиес АдвантагеЈедини малезијски универзитет са "Катедром за прехрамбене студије: храну, културу и здравље" - проф. Др Јеан Пиерре Поулаин. Он одржава нагласак у студијама хране, доприноси академским програмима и пружа савјете студентима и члановима факултета. Француски социјално-антрополог, проф. Др. Поулаин има дугу и успешну каријеру у области прехрамбених студија и гостопримства у академском и међународном животу. Објавио је бројне књиге, поглавља и чланке књиге, као и активно излагао кеиноте и конференцијске презентације широм света о темама као што су прехрамбена социологија, прехрамбена баштина и туристичке праксе.Једини Програм прехрамбених студија који нуди Глобал Фиелд Ресеарцх Програм (ГРП) који пружа могућност за вођење теренског рада у иностранству. Студенти имају узбудљиву прилику да спроведу истраживачки рад за своју тезу у иностранству, ако је фокусиран на тему везану за храну специфичну за одређену земљу за 3-6... [-]

Извршни Мастер хотелијерство

Ostelea Morocco
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2019 Мароко Rabat

Извршни Мастер програм у управљању угоститељску је развијен у сарадњи са оперативним и институционалним актерима у сектору како би се обезбедила одговор на проблеме везане за развој и раст сектора с једне стране, и потребе тржишта рада, са друге стране. [+]

презентација

У глобализованом контекста и развија, Извршни Мастер у хотелијерски менаџмент

Ова обука се фокусира на управљање и контролу структурних карактеристика производних јединица компаније, било да је национална или међународна перспектива.

Пароле: Ефективна Одлучивање и активно коришћење нових технологија.

Извршни Мастер програм у хотелијерски менаџмент... [-]


Магистар знаности (МСц) у међународном управљању вином

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 12 месеци September 2019 Хонгконг Kowloon

Кључни играч у живописној међународној винарској сцени, Хонг Конг нуди јединствену локацију за све који желе да буду део овог динамичког подручја раста. У комбинацији са великим растом тржишта вина у целој Кини, потреба за професионалцима из вина са напредном, специјализованом обуком и образовањем са глобалном перспективом и даље расте. Магистарски програм за међународно управљање вином је дизајниран да задовољи овај захтев. Овај изузетни програм развија лидера у индустрији, едукаторе и истраживаче и увлачи у њих дубоко разумијевање најновијих трендова у винском послу, демистификацију његових сложености и стављање у јаку позицију да воде индустрију у будућност. Студенти такође имају прилику да сазнају више о корисницима кинеских вина из целог света и стекну увид у неке од најбрже растућих и потенцијално уносних тржишта вина у свијету. [+]

Кључни играч у живописној међународној винарској сцени, Хонг Конг нуди јединствену локацију за све који желе да буду део овог динамичког подручја раста. У комбинацији са великим растом тржишта вина у целој Кини, потреба за професионалцима из вина са напредном, специјализованом обуком и образовањем са глобалном перспективом и даље расте. Магистарски програм за међународно управљање вином је дизајниран да задовољи овај захтев.... [-]


Званична магистарска диплома у управљању и рестаурацији хотела

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 7 месеци April 2019 Шпанија Barcelona Madrid +2 više

Мастер у управљању хотелима и рестаурацији, који има за циљ да обучава професионалце и менаџере да воде глобалне пословне пројекте у области менаџмента угоститељством, иако из пословне перспективе неопходно бити ефикасан у доношењу одлука у овом сектору тако глобализоване и динамичне, и не уклањају утицај нових технологија. [+]

Мастер у управљању хотелима и рестаурацији , који има за циљ да обучава професионалце и менаџере да воде глобалне пословне пројекте у области менаџмента угоститељством, иако из пословне перспективе неопходно бити ефикасан у доношењу одлука у овом сектору тако глобализоване и динамичне, и не уклањају утицај нових технологија.

Зашто студирати у Мастер... [-]

Мастер у дизајну хране

Scuola Politecnica di Design SPD
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 12 месеци March 2019 Италија Milan

Мастер у прехрамбеној Десигн развија неопходне вештине, тако да трговац може да уђе у дизајн прехрамбеном сектору, тржиште које се стално расте, и где је Италија референца. Курс је намењен дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и до стручњака са искуством на тржишту. Програм је фокусиран на прехрамбену индустрију и њене методологије. [+]

Мастер у прехрамбеној Десигн даје стручна могућност развијања неопходне вештине да уђе и понудити иновативан допринос у прехрамбеном сектору који је у сталном порасту и где је Италија земља референце.

Курс је намењен не само да дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и за професионалце већ раде на тржишту управе и менаџмента. Програм усмерава свој фокус] у прехрамбеном сектору и његовим методама. Синдикат између хране и дизајна, рађа се нови професионални - храна дизајнера - који је у стању да раде са: - процеса, метода и окружења у којима се прехрамбени производи произведени, дистрибуирају и конзумирају; - Храна из естетске тачке гледишта, комуникативна и представник; - Опрема и алати користи у припреми и потрошњи хране; - Комуникација активности на промоцији прехрамбених производа.... [-]


Магистарски рад у управљању ресторанима (Мадрид)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme October 2019 Шпанија Madrid Barcelona

Мастер из менаџмента хотела и хране [+]

Магистарски степен у менаџменту ресторана

Мастер из менаџмента хотела и хране

Разлози за проучавање Учитеља:

Управљање приходима се предаје кроз пословну игру. Ова специфична област маркетинга хотела је широко развијена у овој специјалности кроз визију примењену кроз пословну игру.Овај мајстор се предаје у Мадриду и БарселониУмрежавање: Ученици магије могу учествовати у циклусу Афтерворк, активност која их повезује са пословним светом кроз састанке са предузетницима. Поред тога, могу присуствовати циклусу састанака са хотелијерима и угоститељским компанијама и међународним туристичким консултантима.Циклус тренирања: Ученици магије могу учествовати у циклусу тренинга Остелеа, који комбинује групне сесије у различитим областима, као што су емоционални тренинг или породични тренинг.Учествовање на секторским сајмовима: Учитељици могу присуствовати разним секторским сајмовима, као што су Алиментариа или ИБТМ.Стручне праксе Мастер нуди могућност стручне праксе у областима менаџмента хотелијерског ланца и угоститељских компанија.Укључује циклус састанака са менаџерима хотела и ресторанима.ciljevi... [-]

Мр. / МБА у луксузном менаџменту брендова, храна

INSEEC Chambéry campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 семестра October 2019 Француска Chambéry

МБА / МСц. у Лукури Бранд Манагемент, Фоод [+]

МБА / МСц. у Лукури Бранд Манагемент, Фоод

Све наставе се предају на енглеском језику.

Програм нуди мултидисциплинарни приступ: солидно пословно, стратешко, маркетиншко и комуникацијско знање комбиновано са излагањем практичној страни захваљујући доприносу активних професионалаца и посјетама на терену.

Обезбеђује неопходно знање и стручност за улазак у индустрију луксузних услуга кроз мешавину академских стубова и практичних курсева на различитим сегментима индустрије.... [-]


Мастер у међународној храни

ESCP Europe Business School
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 15 месеци September 2019 Италија Turin Француска Paris +2 više

Програм је отворен за све страствене о Ф [+]

Циљеви програма

Програм је отворен за све страствене о Ф

Када завршите програм, више сценарија ће бити отворене у мултинационалној компанији или у малом средњем предузећу, у старт-уп-у или у консолидованом послу у Европи или широм свијета.

Иновативна и оперативна

Овај МСц нуди све елементе мастер програма високог нивоа са иновативним приступом који нуди искуство из прве руке са више од 20 дана посета компанијама, састанака са врхунским менаџерима из Хране... [-]


Онлине Мастер ин Фоод

Rome Business School
Online студије Fleksibilno vreme 1 година March 2019 Италија Rome Italy Online +1 više

Онлине Мастер Rome Business School Фоод [+]

Датум почетка: сваке године, у марту и октобру

Обука изузетних пракси, каријере, међународно умрежавање и многе друге користи од вашег професионалног и личног развоја. Настава формула за сваки захтев.

Онлине Мастер Rome Business School Фоод

Италијанска индустрија хране и пића расте на домаћем и међународном тржишту. Италијански производи су подразумевани за ниво квалитета који је признат и цењен широм свијета у смислу сировина и географског порекла.... [-]


мајстор у храни и пића управљање

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 8 - 14 месеци September 2019 Шпанија Barcelona

Мастер Храна и пиће управљање од стране ЕУХТ СтПОЛ и Специјалној Диплома ин Храна и пиће менаџмент у сагласности са Универзитета у Герона Фондације: иновације и обука [+]

Кључне чињенице

Осим својих 60 ЕЦТС академских програма оријентисаних на гостопримство и бизнису, нуди јединствени Модул професионалног индуцирања гдје ученици проводе четвородневни период у практичном програму у хотелу у школи.

Са нашом обуком укључујемо ученике у остваривање личног, техничког и професионалног рјешавања проблема. Ми их припремамо за динамичко вођство које ће морати да извршава као менаџере компанија.... [-]


Магистар економије и менаџмента: Управљање системом хране

University of Bologna
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Италија Forli

Управљање системом хране (ФоодСис) је двогодишњи програм циклуса 2. циклуса који се у потпуности подучава на енглеском језику који је дизајниран са интердисциплинарним приступом и међународном перспективом. [+]

Управљање системом хране (ФоодСис) је двогодишњи програм циклуса 2. циклуса који се у потпуности подучава на енглеском језику који је дизајниран са интердисциплинарним приступом и међународном перспективом. Програм се заснива на односу између различитих области знања и ситуацијама управљања стварним животом како би се развили проактивни доносиоци одлука и менаџери са напредним квантитативним и аналитичким вештинама које су битни успех у организацијама које се односе на агро-прехрамбене системе. Специфичне надлежности укључују познавање агро-хране, економије животне средине, пословне логистике и менаџмента ланца снабдевања храном, управљања квалитетом хране, међународног маркетинга хране, хране и пољопривредне економије и политике, међународних односа и управљања пројектима.... [-]


магистрирао у хотелијерству и угоститељству - онлајн

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online студије Redovne studije Fleksibilno vreme 1 година November 2019 Шпанија Spain Online +1 više

Према најновијем броју УНВТО Светске туристичке барометра, у 2014. години, међународних туристичких долазака износио 1.138 милиона, што је повећање од 4,7% у односу на претходну годину. [+]

преглед Модалитет: Оффлине Старт: Новембер Трајање: 1 школска година ЕСПБ: 60 Директор: Гинеса Мартинез де молиме Пресентацион

Према најновијем броју УНВТО Светске туристичке барометра, у 2014. години, међународних туристичких долазака износио 1.138 милиона, што је повећање од 4,7% у односу на претходну годину.

"У последњих неколико година, туризам је доказано да је изненађујуће снажан и јак и са великим капацитетом да допринесу економском опоравку економске активности, будући да ствара хиљаде милиона долара у извозу и створити милионе радних места. То се догодило у дестинација широм света, а посебно у Европи, као и регион настоји да консолидује свој излаз из једне од најгорих економских периода у својој историји ", рекао је је Талеб Рифаи, генерални секретар СТО, на Шпанија отварање глобалне туристичке форуму у Мадриду. ... [-]


Магистрирала у енологији и виноградарству

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2019 Португалија Vila Real

Главни циљеви магистра из енологије и виноградарства су: Напредна обука, допуњавање и иновирање првог циклуса; Развој научних, технолошких и професионалних вјештина изврсности; Унапређење интервентних капацитета у винском сектору; Способност планирања, иновирања и евалуације нових техника и процеса или побољшања процедура у употреби; Механизми за критичку анализу засновани на витивиникултуралном контексту; Напредак у формирању и ажурирању знања и вештина. [+]

Главни циљеви магистарског студија у енологији и виноградарству су:

Напредна обука, допуњавање и иновирање првог циклуса;Развој научних, технолошких и професионалних вјештина изврсности;Унапређење интервентних капацитета у винском сектору;Способност планирања, иновирања и евалуације нових техника и процеса или побољшања процедура у употреби;Механизми за критичку анализу засновани на витивиникултуралном контексту;Напредак у формирању и ажурирању знања и вештина.... [-]