Master programi u Studije hrane i pića

Uporedite 39 Master programa u Studije hrane i pića

Studije hrane i pića

Када завршите ниво вашег диплому, ви или може да почне своју каријеру или изабрати да настави своје студије од зараде звање магистра. Ова друга опција вам омогућава да се припреме за напредније каријере и скок даље напред него ако сте почели одмах радити.

Шта је Мастер храна и пиће студије? Ово поље фокусира на припрему и сервисирање хране. Студенти похађају курсеве који их припремају да разуме пословање у ресторану или угоститељству и ући у позицију лидерства у таквој установи. Курсеви се такође фокусирати на политику страни хране и пића студија уколико студент је више заинтересована да постане радника и безбедност хране или инспектора. Програм хране и пића студије типично не укључује кулинарске вештине.

Зарада Господара на храна и пиће студије користи студентима помажући им развију менаџерске и комуникационе вештине неопходне за њих да напредују.Холдинг на постдипломским студијама такође може дозволити дипломци да заради већу плату кад улазе своје каријере.

Постоје многе варијабле које утичу на трошкове зараде Господара на храна и пиће студије. Морате истраживање специфични програм и школу пре уписа да схвате шта школарина ће бити и оно што други накнаде ћете бити одговорни за.

Каријера на располагању хране и пића студија дипломцима су бројни. У суштини, они су у стању да уђе у сваки управни положај у области услуга храна или храна угоститељских. Ово укључује оператере, ресторан или цатеринг менаџерима, специјалиста инвентар и помоћнике. Такође је могуће радити у канализацији и безбедност тако што ће постати стручњак за канализацију или здравствени инспектор.

Следећи корак ка својој каријери уписом у програму хране и пића студије.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Мастер ин Бранд Десигн анд Манагемент: Фоод, Вине анд Тоурисм

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 11 месеци February 2019 Италија Florence

Од техника брендирања до дизајна услуге, циљ магистарског курса за дизајн и менаџмент бренда: храна, вино и туризам је да помогне студентима и младим стручњацима да развију своје вештине као будући Менаџери хореца индустрије, интегрирајући вино и туризам у начин живота нуди. Курс, који се одржава у Фиренци и Барселони, обезбеђује трансверзалне вештине у дизајну услуге примењеним на гостопримство и туризам, са посебним фокусом на храну у Барселони и вертикалном истраживању винског сектора у Фиренци. Каталонија и Тоскана су своје стратегије брендирања изградиле на вредности територијалности као кључ за глобалну посебност. Захваљујући овом мајстору, студенти имају могућност експериментисати различите методологије брендирања и управљања пројектима које успешно користе две најважније туристичке дестинације у Европи. [+]

Шта значи креирати и управљати брендом у прехрамбеној индустрији? Како продати винарску компанију и радити на њеном идентитету? Како интегрирати туризам у све то?

Од техника брендирања до дизајна услуге, циљ магистарског курса за дизајн и менаџмент бренда: храна, вино и туризам је да помогне студентима и младим стручњацима да развију своје вештине као будући Менаџери хореца индустрије, интегрирајући вино и туризам у начин живота нуди.... [-]


Мастер из области пројектовања хране

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци January 2019 Италија Rome

Искуство Мастер Мастер-а у дизајну намирница обучава дизајнера који носе критичне вештине како би развили сталну наклоност иновацијама. Дизајнери хране добијају неопходну флексибилност како би се бавили различитим областима - где могу да примене своју способност дизајна - посебну пажњу посвећују учесницима у дефинисању потреба и очекивања. Професионалне могућности - дипломци могу започети пут у свим областима везаним за производњу, комуникацију и остваривање хране. Захваљујући стеченим критичним компетенцијама могу се суочити са менаџерским и културним теренским активностима. [+]

Искуство Мастер Мастер-а у дизајну намирница обучава дизајнера који носе критичне вештине како би развили сталну наклоност иновацијама. Дизајнери хране добијају неопходну флексибилност како би се бавили различитим областима - где могу да примене своју способност дизајна - посебну пажњу посвећују учесницима у дефинисању потреба и очекивања.

Професионалне могућности - дипломци могу започети пут у свим областима везаним за производњу, комуникацију и остваривање хране. Захваљујући стеченим критичним компетенцијама могу се суочити са менаџерским и културним теренским активностима.... [-]


Онлине мастер у менаџменту хране и пића

Rome Business School
Online студије Fleksibilno vreme 1 година Otvoren upis Италија Rome

Rome Business School [+]

Датум почетка: сваке године, у марту и октобру

Обука изузетних пракси, каријере, међународно умрежавање и многе друге користи од вашег професионалног и личног развоја. Настава формула за сваки захтев.

Мастер Rome Business School менаџмент хране и пића нуди општу обуку менаџмента у комбинацији са компетенцијама специфичним за производни ланац, како би се произвели професионални стручњаци способни да се баве изазовима индустрије хране и пића у међународном и мултикултуралном контексту.... [-]


Извршни Мастер хотелијерство

Ostelea Morocco
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2018 Мароко Rabat

Извршни Мастер програм у управљању угоститељску је развијен у сарадњи са оперативним и институционалним актерима у сектору како би се обезбедила одговор на проблеме везане за развој и раст сектора с једне стране, и потребе тржишта рада, са друге стране. [+]

презентација

У глобализованом контекста и развија, Извршни Мастер у хотелијерски менаџмент

Ова обука се фокусира на управљање и контролу структурних карактеристика производних јединица компаније, било да је национална или међународна перспектива.

Пароле: Ефективна Одлучивање и активно коришћење нових технологија.

Извршни Мастер програм у хотелијерски менаџмент... [-]


Магистарски рад у менаџменту ресторана (Барселона)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme October 2018 Шпанија Barcelona Madrid

Мастер из менаџмента хотела и хране [+]

Магистарски степен у менаџменту ресторана

Мастер из менаџмента хотела и хране

Разлози за проучавање Учитеља:

Управљање приходима се предаје кроз пословну игру. Ова специфична област маркетинга хотела је широко развијена у овој специјалности кроз визију примењену кроз пословну игру.Овај мајстор се предаје у Мадриду и БарселониУмрежавање: Ученици магије могу учествовати у циклусу Афтерворк, активност која их повезује са пословним светом кроз састанке са предузетницима. Поред тога, могу присуствовати циклусу састанака са хотелијерима и угоститељским компанијама и међународним туристичким консултантима.Циклус тренирања: Ученици магије могу учествовати у циклусу тренинга Остелеа, који комбинује групне сесије у различитим областима, као што су емоционални тренинг или породични тренинг.Учествовање на секторским сајмовима: Учитељици могу присуствовати разним секторским сајмовима, као што су Алиментариа или ИБТМ.Стручне праксе Мастер нуди могућност стручне праксе у областима менаџмента хотелијерског ланца и угоститељских компанија.Укључује циклус састанака са менаџерима хотела и ресторанима.ciljevi... [-]

Магистрирала у енологији и виноградарству

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2018 Португалија Vila Real

Главни циљеви магистра из енологије и виноградарства су: Напредна обука, допуњавање и иновирање првог циклуса; Развој научних, технолошких и професионалних вјештина изврсности; Унапређење интервентних капацитета у винском сектору; Способност планирања, иновирања и евалуације нових техника и процеса или побољшања процедура у употреби; Механизми за критичку анализу засновани на витивиникултуралном контексту; Напредак у формирању и ажурирању знања и вештина. [+]

Главни циљеви магистарског студија у енологији и виноградарству су:

Напредна обука, допуњавање и иновирање првог циклуса;Развој научних, технолошких и професионалних вјештина изврсности;Унапређење интервентних капацитета у винском сектору;Способност планирања, иновирања и евалуације нових техника и процеса или побољшања процедура у употреби;Механизми за критичку анализу засновани на витивиникултуралном контексту;Напредак у формирању и ажурирању знања и вештина.... [-]

Мастер у међународној храни

ESCP Europe Business School
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година September 2018 Француска Paris

Мастер из ИФБМ-а у ЕСЦП ESCP Europe , једној од најбољих пословних школа у свијету, је 1-годишњи постдипломски програм у 2 земље за оне који желе успјешну каријеру у Храни [+]

Први мајстор у ИФБМ-у из ESCP Europe Business School ЕСЦП ESCP Europe Business School

Мастер из ИФБМ-а у ЕСЦП ESCP Europe , једној од најбољих пословних школа у свијету, је 1-годишњи постдипломски програм у 2 земље за оне који желе успјешну каријеру у Храни

Предаје се на енглеском језику и одвија се у нашим камповима у Торину и Паризу, савршеним полазним тачкама да искусите одличност Италије и Француске, врхунских територија у свијету у срцу културе и иновација хране и пића.... [-]


Магистар хотелијерству и угоститељству - пуно радно вријеме

OSTELEA | Distancia
Комбинација Online и кампус студија Redovne studije 1 година October 2018 Шпанија Madrid Barcelona +1 više

Мастер у управљању хотелијерству и рестаурације, која има за циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства, али од потребне пословне перспективе да буде ефикасан у доношењу одлука у овом сектору глобализирани и динамичан, не умањује утицај нових технологија. [+]

El Мастер Хоспиталити манагемент и рестаурацију, Чији је циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства, али од потребне пословне перспективе да буде ефикасан у доношењу одлука у овом глобализованом и динамичном сектору, не обвиате утицај нових технологија.

Зашто студирати у Мастер:

veštine руковођења

Серија састанака са директорима хотела и угоститељских предузећа, и међународним туристичким консултаната. Управљање Искуство: Ученици развијају основне вештине за управљање пројектима ефикасно, "Софт Скиллс". Случај Метод: Метод случаја омогућава студентима да систематски побољшају доношење - процес доношења кроз расправу о стварним случајевима туристичких предузећа. Осим тога, ова методологија омогућава да развију и друге способности као што су креативност, аналитичких вештина размишљања, усмену и писмену комуникацију и међуљудских вештина. Неки од случајева радили у претходним издањима овог програма су Ел Булли и Рианаир. Посебан нагласак на управљање приходима, учи кроз пословне игру. Ова посебна област маркетинга хотелског је широко развијен у овој области кроз примењена кроз пословне визије игре. Месечни конференција са директорима различитих одељења или директори предузећа који представљају сектор. Програм за развој вештина управљања: Туризам вештина Програм развоја (ТСДП). ... [-]

мајстор у храни и пића управљање

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 8 - 14 месеци September 2018 Шпанија Barcelona

Мастер Храна и пиће управљање од стране ЕУХТ СтПОЛ и Специјалној Диплома ин Храна и пиће менаџмент у сагласности са Универзитета у Герона Фондације: иновације и обука [+]

Кључне чињенице

Осим својих 60 ЕЦТС академских програма оријентисаних на гостопримство и бизнису, нуди јединствени Модул професионалног индуцирања гдје ученици проводе четвородневни период у практичном програму у хотелу у школи.

Са нашом обуком укључујемо ученике у остваривање личног, техничког и професионалног рјешавања проблема. Ми их припремамо за динамичко вођство које ће морати да извршава као менаџере компанија.... [-]


Мастер у виноградарству и енологији

Georgian Technical University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2018 Грузија Tbilisi

По завршетку овог програма, с стеченим знањем и награђеном квалификацијом, лице ће моћи радити у приватном сектору, владиним и невладиним организацијама као што су винска предузећа, предузећа за виноградарство, пенушаво вино и предузећа за дестилирана пића, лабораторије, дегустацијске комисије, удружења Који раде на пољу виноградарства и енологије, Министарство пољопривреде и њених повезаних агенција. [+]

Циљеви програма Да би се припремио енолог у складу са тржишта рада захтевима, који ће бити конкурентна, практично оријентисани и спремна да испуни највише очекивања винске индустрије. Стицање студената са потребним теоретским знањем и практичном вештином. Представити студентима свет виноградарства, винарства, вина и виноградарства. Да науче актуелне технике, дају информације о модерним методама, иновацијама које се користе при управљању виноградима и винарији. Објаснити важност специфичних техника виноградарства у стварању вина са добрим укусом и аромом. Обезбедити искуство за студенте који развијају релевантне вештине у тренутним праксама за сакупљање грожђа и прераду грожђа у вино у комерцијалном винограду и / или винарији. Да постанете ученици упознати са општим аналитичким вештинама, који се користе у винарској лабораторији. Програм Опис ... [-]

Мастер у дизајну хране

Scuola Politecnica di Design SPD
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 12 месеци March 2019 Италија Milan

Мастер у прехрамбеној Десигн развија неопходне вештине, тако да трговац може да уђе у дизајн прехрамбеном сектору, тржиште које се стално расте, и где је Италија референца. Курс је намењен дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и до стручњака са искуством на тржишту. Програм је фокусиран на прехрамбену индустрију и њене методологије. [+]

Мастер у прехрамбеној Десигн даје стручна могућност развијања неопходне вештине да уђе и понудити иновативан допринос у прехрамбеном сектору који је у сталном порасту и где је Италија земља референце.

Курс је намењен не само да дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и за професионалце већ раде на тржишту управе и менаџмента. Програм усмерава свој фокус] у прехрамбеном сектору и његовим методама. Синдикат између хране и дизајна, рађа се нови професионални - храна дизајнера - који је у стању да раде са: - процеса, метода и окружења у којима се прехрамбени производи произведени, дистрибуирају и конзумирају; - Храна из естетске тачке гледишта, комуникативна и представник; - Опрема и алати користи у припреми и потрошњи хране; - Комуникација активности на промоцији прехрамбених производа.... [-]


Мр. / МБА у луксузном менаџменту брендова, храна

INSEEC Chambéry campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 семестра October 2018 Француска Chambéry

МБА / МСц. у Лукури Бранд Манагемент, Фоод [+]

МБА / МСц. у Лукури Бранд Манагемент, Фоод

Све наставе се предају на енглеском језику.

Програм нуди мултидисциплинарни приступ: солидно пословно, стратешко, маркетиншко и комуникацијско знање комбиновано са излагањем практичној страни захваљујући доприносу активних професионалаца и посјетама на терену.

Обезбеђује неопходно знање и стручност за улазак у индустрију луксузних услуга кроз мешавину академских стубова и практичних курсева на различитим сегментима индустрије.... [-]


магистрирао у хотелијерству и угоститељству - онлајн

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online студије Redovne studije Fleksibilno vreme 1 година November 2018 Шпанија Spain Online +1 više

Према најновијем броју УНВТО Светске туристичке барометра, у 2014. години, међународних туристичких долазака износио 1.138 милиона, што је повећање од 4,7% у односу на претходну годину. [+]

преглед Модалитет: Оффлине Старт: Новембер Трајање: 1 школска година ЕСПБ: 60 Директор: Гинеса Мартинез де молиме Пресентацион

Према најновијем броју УНВТО Светске туристичке барометра, у 2014. години, међународних туристичких долазака износио 1.138 милиона, што је повећање од 4,7% у односу на претходну годину.

"У последњих неколико година, туризам је доказано да је изненађујуће снажан и јак и са великим капацитетом да допринесу економском опоравку економске активности, будући да ствара хиљаде милиона долара у извозу и створити милионе радних места. То се догодило у дестинација широм света, а посебно у Европи, као и регион настоји да консолидује свој излаз из једне од најгорих економских периода у својој историји ", рекао је је Талеб Рифаи, генерални секретар СТО, на Шпанија отварање глобалне туристичке форуму у Мадриду. ... [-]


мајстор у гастрономији и кулинарски менаџмент

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 5 месеци September 2018 Шпанија Castellón de la Plana

Овај мастер нуди потпуно потапање у кухињи из дана да направи квалитативни скок у својој каријери. Ја сам у стању да створи креативни и профитабилан предлог, не само у кувању већ иу посластичарници и пекари. [+]

УКУПНА потапање у кухињу

Овај мастер нуди потпуно потапање у кухињи из дана да направи квалитативни скок у својој каријери. Ја сам у стању да створи креативни и профитабилан предлог, не само у кувању већ иу посластичарници и пекари.

Програм је 5 месеци и завршила са 530 сати стажирање, између осталог, у најбољим ресторанима у нашој кулинарски тим.

Ученик, ЗВЕЗДА

Ми имамо најбоље стручњаке производа, техничке, најсавременије иновације и трендове у кухињи. Можете научити уз многе међународних референтних кувари су део нашег кулинарски тим.... [-]


Мастер курс италијанске кулинарске уметности

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци October 2018 Италија Turin

Мастер курс у италијанској кухињи и енологији, који траје 180 дана, постављен је у два дела: први, са 55-дневном дужином, теоретско-практичне наставе у седишту ICIF а, уз допуну образовних излета; други се састоји од професионалног стажирања од 120 дана (опционално, који није укључен у цијену претплате), у ресторанима које је изабрао школа. [+]

Мастер курс у италијанској кухињи и енологији

Девет недеља теоретских и практичних часова и могућност практичног тренинга у најбољим италијанским ресторанима

Мастер курс у италијанској кухињи и енологији, који траје 180 дана, постављен је у два дела: први, са 55-дневном дужином, теоретско-практичне наставе у седишту ICIF а, уз допуну образовних излета; други се састоји од професионалног стажирања од 120 дана (опционално, који није укључен у цијену претплате), у ресторанима које је изабрао школа.... [-]