Master programi u Studije hrane i pića

Uporedite 37 Master programa u Studije hrane i pića

Studije hrane i pića

Када завршите ниво вашег диплому, ви или може да почне своју каријеру или изабрати да настави своје студије од зараде звање магистра. Ова друга опција вам омогућава да се припреме за напредније каријере и скок даље напред него ако сте почели одмах радити.

Шта је Мастер храна и пиће студије? Ово поље фокусира на припрему и сервисирање хране. Студенти похађају курсеве који их припремају да разуме пословање у ресторану или угоститељству и ући у позицију лидерства у таквој установи. Курсеви се такође фокусирати на политику страни хране и пића студија уколико студент је више заинтересована да постане радника и безбедност хране или инспектора. Програм хране и пића студије типично не укључује кулинарске вештине.

Зарада Господара на храна и пиће студије користи студентима помажући им развију менаџерске и комуникационе вештине неопходне за њих да напредују.Холдинг на постдипломским студијама такође може дозволити дипломци да заради већу плату кад улазе своје каријере.

Постоје многе варијабле које утичу на трошкове зараде Господара на храна и пиће студије. Морате истраживање специфични програм и школу пре уписа да схвате шта школарина ће бити и оно што други накнаде ћете бити одговорни за.

Каријера на располагању хране и пића студија дипломцима су бројни. У суштини, они су у стању да уђе у сваки управни положај у области услуга храна или храна угоститељских. Ово укључује оператере, ресторан или цатеринг менаџерима, специјалиста инвентар и помоћнике. Такође је могуће радити у канализацији и безбедност тако што ће постати стручњак за канализацију или здравствени инспектор.

Следећи корак ка својој каријери уписом у програму хране и пића студије.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

мајстор у управљању хране и пића

Rome Business School
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година March 2018 Италија Рим

Мастер из пословне школе у ​​Риму за менаџмент хране и пића нуди општу менаџерску обуку у комбинацији са компетенцијама специфичним за производни ланац, како би се произвели професионални стручњаци способни да се баве изазовима индустрије хране и пића у међународном и мултикултуралном контексту. [+]

РАНИЈА: 10% ПОПУСТА АКО СЕ УЧЕСТЕТЕ ПРЕД ДЕЦЕМБАРОМ 11.!

Обука изврсности, плаћених стажирања, каријере сервиса, међународно умрежавање и многе друге предности за Вашу професионални и лични развој. Настава формула за сваки захтев. Датум почетка: сваке године, у марту и октобру

Магистарски курс за пословну школу у Риму у области менаџмента хране и пића нуди општу менаџерску обуку у комбинацији са компетенцијама специфичним за производни ланац, како би се произвели професионални стручњаци способни да се баве изазовима индустрије хране и пића у међународном и мултикултуралном контексту.... [-]


Мастер у угоститељским предузећима (Мадрид)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme April 2018 Шпанија Мадрид Барселона

Мастер у управљању хотелијерству и Храна и пиће менаџмент има за циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства. [+]

Мастер Бусинесс Администратион рестаурацију

Мастер у управљању хотелијерству и Храна и пиће менаџмент има за циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства.

Зашто студирати у Мастер:

Управа прихода се учи кроз пословне игру. Ова посебна област маркетинга хотелског је широко развијен у овој области кроз примењена кроз пословне визије игре. Овај Учитељ предаје у Мадриду и Барселони Умрежавање: Мастерс студенти могу да учествују у циклусу АФТЕРВОРК, активност која их повезује са пословном свету кроз састанке са привредницима. Они такође могу да присуствују циклус састанака са директорима хотела и угоститељских предузећа, и међународним туристичким консултаната. Коучинг циклус: Тхе Мастерс студенти могу да учествују у циклусу Остелеа тренирање, комбинујући групама у разним областима, као што су емоционалне цоацхинг коучинг или породице. Присуство на сајмовима: Мастерс студенти могу да присуствују разним сајмовима, као што су храна или ИБТМ. Професионални праксе. Мастер нуди могућност радног искуства у области управљања хотелских ланаца и угоститељских предузећа у. То укључује низ састанака са директорима хотела и ресторана компанија. Циљеви ... [-]

Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци October 2018 Италија Италија Онлине

[+]

Master programi u Studije hrane i pića. пециво Хлеб одлука Сладолед одлука вино Ресторан Прехрамбени производи [-]

гастрономија и кулинарски менаџмент - Сцхоол оф Манагемент у угоститељству и туризму

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Студије на универзитету / кампус Redovne studije March 2018 Перу Фајл

УПЦ нуди каријери Гастрономиа и кулинарске Манагемент, са задатком да обучи стручњаке интегритет и иновативне да воде одржив кулинарски и гастрономски развој, који се планирају и управљају економски профитабилне пројекте гастрономске и тренирају најбоље куваре и предузетнике, дајући им алате потребно представљати нашу кулинарски идентитет и стварају своје стилове са чврстим аргументима. [+]

УПЦ нуди каријери Гастрономиа и кулинарске Манагемент, са задатком да обучи стручњаке интегритет и иновативне да воде одржив кулинарски и гастрономски развој, који се планирају и управљају економски профитабилне пројекте гастрономске и тренирају најбоље куваре и предузетнике, дајући им алате потребно представљати нашу кулинарски идентитет и стварају своје стилове са чврстим аргументима. На основу диференциране мрежицом и персонализовану наставе, а уз учешће домаћих и међународних стручњака, овај програм има мултидисциплинарни приступ, који покривају различите области истраживања повезана са уметношћу кувања. Ово укључује различите области: од истраживања, науке и анализу наше културе и историје у употреби и технике који постављају међународне трендове. ... [-]


магистрирао у искуству храна дизајн пројекта

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 6 месеци January 2018 Италија Рим

Курс има за циљ да обучи дизајнера који имају вештине критичко-дизајн бити у могућности да самостално управљају професионалне и менаџерске односа, развијање склоности за иновације одредницу у дефинисању различите визије система у којима делују. Будући да је цифра од дизајнера у непрекидном еволуције, Фоод дизајнер мора стећи знања да ће му флексибилност да се бави различитим областима дизајна, али граничи, у којима се примењују своје вештине дизајн дозволи, са посебним освртом на укључивање корисника у дефинисању стазе потребе и очекивања. [+]

ОВАЈ ПРОГРАМ учи у италијанским

Ко би требало да присуствује:

Курс је отворен за оне који су у посједу наслову академских студија на првом нивоу, у трајању од најмање три године у областима везаним за архитектуру, дизајн, у дизајну ентеријера, визуелних комуникација, Министарства за науку и других сродних дисциплина обратио у току. То ће потврдити способност да се самостално носе оба спекулативне активности које извршни.... [-]


мајстор у гастрономији и кулинарски менаџмент

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 5 месеци September 2018 Шпанија Кастељон

Овај мастер нуди потпуно потапање у кухињи из дана да направи квалитативни скок у својој каријери. Ја сам у стању да створи креативни и профитабилан предлог, не само у кувању већ иу посластичарници и пекари. [+]

УКУПНА потапање у кухињу

Овај мастер нуди потпуно потапање у кухињи из дана да направи квалитативни скок у својој каријери. Ја сам у стању да створи креативни и профитабилан предлог, не само у кувању већ иу посластичарници и пекари.

Програм је 5 месеци и завршила са 530 сати стажирање, између осталог, у најбољим ресторанима у нашој кулинарски тим.

Ученик, ЗВЕЗДА

Ми имамо најбоље стручњаке производа, техничке, најсавременије иновације и трендове у кухињи. Можете научити уз многе међународних референтних кувари су део нашег кулинарски тим.... [-]


магистрирао у дизајну марке и управљање: хране, вина и туризма

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 11 месеци February 2018 Италија Фиренца

Барселона и Флоренце су два од главних туристичких дестинација у Европи; како привући туристе и путнике захваљујући карактеристичном мешавину уметности и културе, као и изузетног квалитета живота и гостопримства. Развијати и јачати бренд у овим областима захтева меке вештине и пуну културну и комерцијалну визију окружења у којем послује. Територијална више није ограничење, али кључна вредност како би се признат на глобалном нивоу; Каталонија и Тоскана су две области које су градили вредност свог бренда на овом принципу, и то захваљујући овом приступу створио успех, видљивост и вредност. [+]

ОВАЈ ПРОГРАМ 'на енглеском језику

путујући годишњи мастер: Барселона и Флоренце Овај курс оспособљава стручњаке способне да задовољи растућу потражњу која долази из сектора хране / пића, угоститељство и угоститељства туризма, за које је нови приступ за управљање и планирање је конкурентна предност од огромног значаја . Структура курса, на основу смењивање обуке дизајна који се односи на унапређење бренда и управљања за њено правилно руковање, припрема будућих стручњака у свим секторима који се односе на гостопримству и хране и вина.... [-]


Магистар хотелијерству и угоститељству - пуно радно вријеме

OSTELEA | Distancia
Комбинација Online и кампус студија Redovne studije 1 година May 2018 Шпанија Мадрид Барселона +1 više

Мастер у управљању хотелијерству и рестаурације, која има за циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства, али од потребне пословне перспективе да буде ефикасан у доношењу одлука у овом сектору глобализирани и динамичан, не умањује утицај нових технологија. [+]

El Мастер Хоспиталити манагемент и рестаурацију, Чији је циљ да обучи стручњаке и менаџере који воде глобалне пословне пројекте у области управљања угоститељства, али од потребне пословне перспективе да буде ефикасан у доношењу одлука у овом глобализованом и динамичном сектору, не обвиате утицај нових технологија.

Зашто студирати у Мастер:

veštine руковођења

Серија састанака са директорима хотела и угоститељских предузећа, и међународним туристичким консултаната. Управљање Искуство: Ученици развијају основне вештине за управљање пројектима ефикасно, "Софт Скиллс". Случај Метод: Метод случаја омогућава студентима да систематски побољшају доношење - процес доношења кроз расправу о стварним случајевима туристичких предузећа. Осим тога, ова методологија омогућава да развију и друге способности као што су креативност, аналитичких вештина размишљања, усмену и писмену комуникацију и међуљудских вештина. Неки од случајева радили у претходним издањима овог програма су Ел Булли и Рианаир. Посебан нагласак на управљање приходима, учи кроз пословне игру. Ова посебна област маркетинга хотелског је широко развијен у овој области кроз примењена кроз пословне визије игре. Месечни конференција са директорима различитих одељења или директори предузећа који представљају сектор. Програм за развој вештина управљања: Туризам вештина Програм развоја (ТСДП). ... [-]

мајстор у међународном управљању Храна и пиће

ESCP Europe Business School
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година September 2018 Италија Торину Француска Paris Немачка Berlin +4 više

Овај програм је 1 година 2-земља, пуно радно време специјализовани мајстор програм дизајниран за постдипломце са циљем за изузетан менаџерске каријере у индустрији хране и пића у најбољим светским компанијама [+]

Студије у Торину и Паризу кампуса.

Научни Директор: Проф. Франческо Ратталино

Циљеви програма

Овај програм је 1 година 2-земља, пуно радно време специјализовани мајстор програм дизајниран за постдипломце са циљем за изузетан менаџерске каријере у индустрији хране и пића у најбољим светским компанијама (нпр Бацарди-Мартини - Цаффарел - Цампари - Карфур - Кока -Цола - Цоста Цроциере - Даноне - dr Оеткер - Фереро - Гранароло - Сом - Лавазза - Марцхеси - Антинори - Унилевер) као менаџера, Руководиоци и предузетника.... [-]


Мастер у виноградарству и енологији

Georgian Technical University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2018 Грузија Тбилиси

По завршетку овог програма, с стеченим знањем и награђеном квалификацијом, лице ће моћи радити у приватном сектору, владиним и невладиним организацијама као што су винска предузећа, предузећа за виноградарство, пенушаво вино и предузећа за дестилирана пића, лабораторије, дегустацијске комисије, удружења Који раде на пољу виноградарства и енологије, Министарство пољопривреде и њених повезаних агенција. [+]

Циљеви програма Да би се припремио енолог у складу са тржишта рада захтевима, који ће бити конкурентна, практично оријентисани и спремна да испуни највише очекивања винске индустрије. Стицање студената са потребним теоретским знањем и практичном вештином. Представити студентима свет виноградарства, винарства, вина и виноградарства. Да науче актуелне технике, дају информације о модерним методама, иновацијама које се користе при управљању виноградима и винарији. Објаснити важност специфичних техника виноградарства у стварању вина са добрим укусом и аромом. Обезбедити искуство за студенте који развијају релевантне вештине у тренутним праксама за сакупљање грожђа и прераду грожђа у вино у комерцијалном винограду и / или винарији. Да постанете ученици упознати са општим аналитичким вештинама, који се користе у винарској лабораторији. Програм Опис ... [-]

МСц / МБА у управљању луксузни бренд, хране и вина м2 октобра

INSEEC Chambéry campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 семестра October 2018 Француска Chambéry

МБА / МСц у луксузни бренд менаџмент, храна и вино М2 је три периода наравно са 350 сати обуке лицем у лице, што је 60 бодова или 26 УС кредити а. Настава се одвија на енглеском језику [+]

МБА / МСц. у луксузни бренд менаџмент, храна и вино три периода курс са 350 сати обуке лицем у лице, што је 60 бодова или 26 УС кредита.

Настава се одвија на енглеском језику.

Програм нуди мултидисциплинарни приступ: солид пословања, стратешки маркетинг и комуникације, знање у комбинацији са излагањем практичне стране, захваљујући доприносу активних професионалаца и да на терену посете.... [-]


магистрирао у храни и вину управљање (Рома) - пут у Италиан

Il Sole 24 ORE Business School
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 11 месеци October 2018 Италија Рим

Мајстори Храна и вино пословна школа Ил Соле 24 Оре има за циљ обуку нових профила технички посао и храна и вино менаџерима потпуног разумевања процеса индустрије и прехрамбене индустрије. [+]

Мајстори Храна и вино пословна школа Ил Соле 24 Оре има за циљ обуку нових профила технички посао и храна и вино менаџерима потпуног разумевања процеса индустрије и прехрамбене индустрије.

СТРУКТУРА

Мастер Храна и вино за управљање пуним радним временом, ограничени број и обавезно присуство, има трајање од 11 месеци:

5 месеци обуке пуним радним временом 6 месеци пракса у просторијама индустрије хране и вина Програм ... [-]

мајстор у храни и пића управљање

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 8 - 14 месеци September 2018 Шпанија Барселона

Мастер Храна и пиће управљање од стране ЕУХТ СтПОЛ и Специјалној Диплома ин Храна и пиће менаџмент у сагласности са Универзитета у Герона Фондације: иновације и обука [+]

Кључне чињенице

Осим својих 60 ЕЦТС академских програма оријентисаних на гостопримство и бизнису, нуди јединствени Модул професионалног индуцирања гдје ученици проводе четвородневни период у практичном програму у хотелу у школи.

Са нашом обуком укључујемо ученике у остваривање личног, техничког и професионалног рјешавања проблема. Ми их припремамо за динамичко вођство које ће морати да извршава као менаџере компанија.... [-]


Мастер у дизајну хране

Scuola Politecnica di Design SPD
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 12 месеци March 2018 Италија Милано

Мастер у прехрамбеној Десигн развија неопходне вештине, тако да трговац може да уђе у дизајн прехрамбеном сектору, тржиште које се стално расте, и где је Италија референца. Курс је намењен дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и до стручњака са искуством на тржишту. Програм је фокусиран на прехрамбену индустрију и њене методологије. [+]

Мастер у прехрамбеној Десигн даје стручна могућност развијања неопходне вештине да уђе и понудити иновативан допринос у прехрамбеном сектору који је у сталном порасту и где је Италија земља референце.

Курс је намењен не само да дипломцима у дизајн, маркетинг и комуникације, али и за професионалце већ раде на тржишту управе и менаџмента. Програм усмерава свој фокус] у прехрамбеном сектору и његовим методама. Синдикат између хране и дизајна, рађа се нови професионални - храна дизајнера - који је у стању да раде са: - процеса, метода и окружења у којима се прехрамбени производи произведени, дистрибуирају и конзумирају; - Храна из естетске тачке гледишта, комуникативна и представник; - Опрема и алати користи у припреми и потрошњи хране; - Комуникација активности на промоцији прехрамбених производа.... [-]


Мастер филозофије (студије хране)

Taylor’s University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 18 - 30 месеци Otvoren upis Малезија Субанг Јаиа +1 više

Мастер оф Пхилосопхи (Фоод студије) има за циљ да се младожења дипломцима у високо квалификованих професионалаца који су експерти у области хране студија. [+]

Дуал признање и потврда од

Мастер оф Пхилосопхи (Фоод студије) има за циљ да се младожења дипломцима у високо квалификованих професионалаца који су експерти у области хране студија. Да би се то постигло, Таилор Универзитета и Универзитета Тулуза Јеан Јаурес (УТ2Ј) су дизајнирани свеобухватан план и програм који обухвата истраживања способности, антропологије и социологије хране, разумевање различитих култура хране, трендове хране и пословним изгледима, друштвено-политичких питања о исхрани хране и јавно здравље и још много тога.... [-]